C&B Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Kisses napisał(a): Ok! Zaraz jak go wezmę, to dam mu buzi i powiem, że to od takiej jednej z dogo i że ją ci pokaże, jak wrócimy do domu :loveu: [FONT=Century Gothic]No to ja dałam obiecanego buziaka Cziki. Oczywiście powiedziałam, ze to od Wombatowej:diabloti: I pokazałam jej Wombata:eviltong: Z wrażenia aż się położyła:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Pomocy! Mam 38.7 gorączki i czuję się potwornie, spać nie dam rady, piję herbatkę, inchaluję się, biorę całą torbę tabletek. Pomocy!! Kto do mnie przyjedzie i mnie pocieszy? Nawet pies ma mnei gdzieś i poszła spać[/FONT] Quote
dysia-u Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 ullalla :-( aleś się doprawiła :shake: kogo wyślesz po świadectwo? Quote
C&B Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 dysia-u napisał(a):ullalla :-( aleś się doprawiła :shake: kogo wyślesz po świadectwo? [FONT=Comic Sans MS]Tak to jest, jak poł dnia z psem na dworze się lata:diabloti:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]W poniedziałek odbiorę:roll:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Boshe...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Tzn. że się nie spotkam z moimi ostatni raz:placz:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Dobrze, że z tymi Naj będę miała kontakt w wakacje:loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ma ktoś miód?:roll:[/FONT] Quote
Milka_85 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 I jak zdrówko troszkę lepiej?! A tu masz miód :p Miłego dzionka..... Quote
karkakarka Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 To zdjęcie jest SUPER !!!:loveu: Taki uśmiechnięty pyszczek - do całowania :grins: Quote
C&B Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 karkakarka napisał(a): To zdjęcie jest SUPER !!!:loveu: Taki uśmiechnięty pyszczek - do całowania :grins: [FONT=Comic Sans MS] Dzięki:loveu:[/FONT] Milka_85 napisał(a):I jak zdrówko troszkę lepiej?! A tu masz miód :p Miłego dzionka..... [FONT=Comic Sans MS] Miodek:loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]A zdróweczko nie odpuszcza...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Gorączka niby trochę spadła, ale cała zawalona jestem...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]A moje śniadanie, obiad i kolacja to 5 tabletek. [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pycha...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Bo nic mi nie smakuje teraz...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Tylko herbatka.[/FONT] Quote
Bartiśkowa_ Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 http://images50.fotosik.pl/145/6219046eee0f890fmed.jpg] jaki fajny zaciesz :-D http://images41.fotosik.pl/141/ebbf45a8887096f2med.jpg super zdjećie :cool3: Quote
Asiaczek Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Domka_Czika napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Miodek:loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]A zdróweczko nie odpuszcza...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Gorączka niby trochę spadła, ale cała zawalona jestem...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]A moje śniadanie, obiad i kolacja to 5 tabletek. [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pycha...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Bo nic mi nie smakuje teraz...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Tylko herbatka.[/FONT] No to zdrówka! Pzdr. Quote
C&B Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 [quote name='Bartiśkowa_']http://images50.fotosik.pl/145/6219046eee0f890fmed.jpg] jaki fajny zaciesz :-D http://images41.fotosik.pl/141/ebbf45a8887096f2med.jpg super zdjećie :cool3: [FONT=Century Gothic]Dzięki:loveu:[/FONT] [quote name='Asiaczek']No to zdrówka! Pzdr. [FONT=Century Gothic] [/FONT] [FONT=Century Gothic]Dzięki:lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Jak u was pogoda?[/FONT] [FONT=Century Gothic]Bo u nas buro i pochmurno...:roll:[/FONT] Quote
C&B Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Asiaczek napisał(a):U mnie od ponad godziny - leje! Pzdr. [FONT=Century Gothic]U mnie jeszcze nie, ale się zapowiada na deszcz:placz:[/FONT] Quote
C&B Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 [quote name='RCookie']http://img221.imageshack.us/img221/3378/4931e4d1ffd78b7emed.jpg Prawie jak "The Dog" :razz:. U nas też okropnie, przez ten obrzydliwy deszcz nie wypaliło nasze klasowe ognisko :mad:. [FONT=Century Gothic]:lol: A u mnie deszcz zaczął padać:placz: I jeszcze Czika zwymiotowała:cool1: [/FONT] Quote
Illusion Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 http://img221.imageshack.us/img221/3378/4931e4d1ffd78b7emed.jpg Prawie jak "The Dog" :razz:. U nas też okropnie, przez ten obrzydliwy deszcz nie wypaliło nasze klasowe ognisko :mad:. Quote
Sweet Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Izabela124. napisał(a):A u mnie nie pada :eviltong: U mnie tez:razz: Wręcz powiedziałabym że jest piękna pogoda, słoneczko i cieplutko:loveu::evil_lol::diabloti: Quote
C&B Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Sweet napisał(a):U mnie tez:razz: Wręcz powiedziałabym że jest piękna pogoda, słoneczko i cieplutko:loveu::evil_lol::diabloti: Izabela124. napisał(a):A u mnie nie pada :eviltong: U mnie też się wypogodziło:multi: Gdyby jeszcze choroba odpuściła to by było wszystko cacy:loveu: No i gdyby laptop się trochę naprawił, bo już nie wkurza:mad: Quote
C&B Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 [CENTER][FONT=Century Gothic]Trzymajcie kciuki, żeby udało mi się znów wydziadować zdjęcia z aparatu:cool1: [/FONT][/CENTER] Quote
dysia-u Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Domka_Czika napisał(a):[FONT=Century Gothic]Trzymajcie kciuki, żeby udało mi się znów wydziadować zdjęcia z aparatu:cool1: [/FONT] ty nie dziaduj tylko kup se nowy sprzęt :roll: Quote
C&B Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 dysia-u napisał(a):ty nie dziaduj tylko kup se nowy sprzęt :roll: [FONT=Century Gothic]A dasz mi kasę? :diabloti: Próby skończyły się zawieszeniem mojego dziada:cool1: Super, nie?:shake: A rodzice oczywiście- dobra średnia będzie w gimnazjum to i dobry aparat będzie:placz: Ja kcem Nikusia D90, a jak za drogi to chociaż D50:roll: Edit: (*)(*)(*) Dla mojego aparatu, który chyba skończył wieloletnią służbę. Zdjęcia robi, ale na kompa to się już wgrać nie da. (*)(*)(*) Widzieliście zdjęcia z mojej komy? Raczej nie będziecie chcieli ich oglądać... Jeżeli aparat odszedł, to będę zmuszona zawiesić galerię. (*)(*)(*) [/FONT] Quote
karkakarka Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 domka_czika napisał(a):[font=century gothic] widzieliście zdjęcia z mojej komy? [/font] ale gdzie te zdjĘcia???;) Quote
C&B Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 karkakarka napisał(a):ale gdzie te zdjĘcia???;) [FONT=Century Gothic]Były gdzieś kiedyś, jak mi się zagubił aparat... Są okropnej jakości! Szkoda gadać...:roll: [/FONT] Quote
C&B Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 [FONT=Century Gothic]Tra la la la:bigcool::Cool!::bigcool::Cool!: Udało mi się trochę wydziadować fotek:diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Radujmy się ludzie![/FONT] [FONT=Century Gothic]Mój Olympus d-540(wiem, nazywa brzmi poważnie, ale tak naprawdę to najgorszy aparat świata) jednak żyje:multi:[/FONT] Załaduje wszystkie na fotosika i dam Edit: Proszę: Nie bójcie się, zaraz będą psie:diabloti: Quote
Recommended Posts