Iza. Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Ale ładne foteczki szczenkowi porobiłaś :loveu: No ale oszczędzaj aparat na Białystok :diabloti: Quote
C&B Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 [quote name='Bewarka']No super, zwłaszcza ten napis "Cziki" :D Widzisz Kisses, umiesz robić banerki :D [quote name='Asiaczek']Śmiesznota...:) http://i634.photobucket.com/albums/uu62/fotoczik18/P1400545.jpg Moi znajomi tez chca w tym roku kupić szczeniaka tej rasy, ale z rodowodem... Pzdr. Dobrze, że chociaż oni z rodowodem.... [quote name='Iza.']Ale ładne foteczki szczenkowi porobiłaś :loveu: No ale oszczędzaj aparat na Białystok :diabloti: Dzięki :D Oszczędzam, widać po ilości zdjęć w galerii xd Quote
Iza. Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 C&B napisał(a): Dzięki :D Oszczędzam, widać po ilości zdjęć w galerii xd Widze właśnie :evil_lol: Quote
C&B Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Iza. napisał(a):Widze właśnie :evil_lol: A wy w B-stoku na hali (błagam nie, błagam nie!:diabloti:) czy dworek? :razz: Quote
Iza. Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 C&B napisał(a):A wy w B-stoku na hali (błagam nie, błagam nie!:diabloti:) czy dworek? :razz: Hala :placz: :placz: Quote
C&B Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Iza. napisał(a):Hala :placz: :placz: Moje umiejętności fotografowania płaczą razem z tobą :placz::evil_lol: Quote
Iza. Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 C&B napisał(a):Moje umiejętności fotografowania płaczą razem z tobą :placz::evil_lol: Moje tez płaczą :placz: ja to sie modle żeby ring był w tym samym miejscu co 2 lata temu, bo tam to choć światło z okien wpada :cool3: Quote
Feigned Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 dasz radę, my w Ciebie wierzymy :diabloti: tylko nie zapomnij naładować :evil_lol: ja rok temu hybrydką mą ukochaną robiłam to nawet nienajgorsze wyszły, tyle, że to było od strony okien :evil_lol: Quote
C&B Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Iza. napisał(a):Moje tez płaczą :placz: ja to sie modle żeby ring był w tym samym miejscu co 2 lata temu, bo tam to choć światło z okien wpada :cool3: Oby :diabloti: mam nadzieję, że będzie trochę chłodniej niż rok temu, bo jak taki upal ma być, to psa nie wezmę... :-( Feigned - nie myśl, że nie odpowiadam na twój post :diabloti: nie podaj mnie do moda... proszę... :shake: U mnie rok temu też JAKIEŚ wyszły, ale zawsze mogły byc lepsze :roll: Quote
Feigned Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 podobno na hali wszystko ma być normalnie na lodowisku rozłożone, wiec chłodek będzie :loveu: Quote
Iza. Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 No i ja mam nadzieje, że chłodniej będzie, bo mnie juz upały wykańczają. Magda, Ty tez koniecznie aparat weźmiesz nie ? :cool3: Quote
Feigned Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Iza. napisał(a):No i ja mam nadzieje, że chłodniej będzie, bo mnie juz upały wykańczają. Magda, Ty tez koniecznie aparat weźmiesz nie ? :cool3: wezmę, wezmę :cool3: ale nie wiem czy ten super ekstra kitowy obiektywik coś zdziala :loveu: chyba lepiej hybrydke wezme :evil_lol: ale z nas spamiary :evil_lol: Quote
C&B Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Fanie, ze będzie chłodek, a nad psem i tak się zastanawiam, bo nie wiem jak na nią podziała taka ilość psów :roll: ale moze nie będzie tak źle ;) Quote
Iza. Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Feigned napisał(a):wezmę, wezmę :cool3: ale nie wiem czy ten super ekstra kitowy obiektywik coś zdziala :loveu: chyba lepiej hybrydke wezme :evil_lol: ale z nas spamiary :evil_lol: Weź dwa najlepiej :loveu: :cool3: Ej to grupa 9, mamy psy w grupy 9 wiec tu mozemy :evil_lol: C&B napisał(a):Fanie, ze będzie chłodek, a nad psem i tak się zastanawiam, bo nie wiem jak na nią podziała taka ilość psów :roll: ale moze nie będzie tak źle ;) No na pikniku zachowywał się super, więc myśle, że powinno być dobrze ;) Quote
C&B Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Iza. napisał(a): Ej to grupa 9, mamy psy w grupy 9 wiec tu mozemy :evil_lol: A jesteście przyjaciółmi Cziki? :diabloti: Iza. napisał(a):No na pikniku zachowywał się super, więc myśle, że powinno być dobrze ;) Mam nadzieję... Wezme Maced'y drobiowe, wtedy psy bedą mu latac i powiewać:evil_lol: Quote
Feigned Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 rzeczywiście :multi: ale super się składa! :loveu: bierz, bierz :cool3: ja też biorę, a jestem pewna, że mój nie będzie grzeczniutki :diabloti: :evil_lol: Quote
C&B Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Feigned napisał(a):rzeczywiście :multi: ale super się składa! :loveu: bierz, bierz :cool3: ja też biorę, a jestem pewna, że mój nie będzie grzeczniutki :diabloti: :evil_lol: Axel czy Magnus?? Quote
Iza. Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 C&B napisał(a):A jesteście przyjaciółmi Cziki? :diabloti: Mam nadzieję... Wezme Maced'y drobiowe, wtedy psy bedą mu latac i powiewać:evil_lol: A nie ? :placz: Zazdraszczam takiego psa :evil_lol: Feigned napisał(a):rzeczywiście :multi: ale super się składa! :loveu: bierz, bierz :cool3: ja też biorę, a jestem pewna, że mój nie będzie grzeczniutki :diabloti: :evil_lol: Klateczke weźmiesz i bedzie grzeczniutki :diabloti: Quote
C&B Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Iza. napisał(a):A nie ? :placz: Zazdraszczam takiego psa Okaże się w B-stoku, jak pies nie bedzie na was darł japy to zostaniecie :D Taaa... zeby jeszcze wciąż żreć nie chciała xd Quote
Feigned Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 nie karm jej dzień wcześniej to będzie chciała :diabloti: przetestowałam jak Axelek kochany nie chciał pracować na treningach i teraz mam aniołka :loveu: Magnusa, w końcu wystawia się :razz: Axela może też na pokazy, ale nie jestem pewna jeszcze Quote
Iza. Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 C&B napisał(a):Okaże się w B-stoku, jak pies nie bedzie na was darł japy to zostaniecie :D Taaa... zeby jeszcze wciąż żreć nie chciała xd Już mnie widziała i nie szczekała :loveu: Wiesz ja mam dwa psy, pod względem jedzenia to przeciwieństwa, no i zdecydowanie bardziej wole Lune która wpieprza wszystko niz buenoska którego nie raz trzeba zmuszać do jedzenia :diabloti: Quote
C&B Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Feigned napisał(a):nie karm jej dzień wcześniej to będzie chciała :diabloti: przetestowałam jak Axelek kochany nie chciał pracować na treningach i teraz mam aniołka :loveu: Magnusa, w końcu wystawia się :razz: Axela może też na pokazy, ale nie jestem pewna jeszcze Ale ona właśnie zawsze chce:diabloti: I czasami to nie jest fajne, a czasami baardzo przydatne :evil_lol: Quote
Iza. Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Feigned napisał(a): Magnusa, w końcu wystawia się :razz: Axela może też na pokazy, ale nie jestem pewna jeszcze Macie jakieś pokazy ? :cool3: Quote
Feigned Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Iza. napisał(a):Macie jakieś pokazy ? :cool3: ahaś :razz: Quote
Kisses Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Feigned napisał(a):ahaś :razz: Słodko :razz: Quote
Recommended Posts