Jump to content
Dogomania

Galeria Buby, Prady i Cziki [*]

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wrocily wy ! :loveu::loveu::multi:

Łee, zdjęć nie widzę [mam problemy z photobucketem] :placz: ale pewna jestem że Czikson jest boski :loveu: i każdy kto ewentualnie na jakimś zdjęciu się znajduje.

Ej,jak myszate ? Porosły pewnie już baby duże - weź mi pokaż zdjęcie gdzie indziej niż photobucket, proosze :oops::evil_lol:

Posted

[quote name='Agata_Roki']Wrocily wy ! :loveu::loveu::multi:

Łee, zdjęć nie widzę [mam problemy z photobucketem] :placz: ale pewna jestem że Czikson jest boski :loveu: i każdy kto ewentualnie na jakimś zdjęciu się znajduje.

Ej,jak myszate ? Porosły pewnie już baby duże - weź mi pokaż zdjęcie gdzie indziej niż photobucket, proosze :oops::evil_lol:

A no wróciły :loveu:
Tak, Czikson jest boski:diabloti:
A ja wiem czy duże:roll: Coś mi rosnąć nie bardzo chcą :diabloti:
A nad zdjęciami pomyślę :diabloti: Jak znajdę w sobie siłę, żeby wgrać z aparatu na kompa, potem z kompa na fotosika to dam specjalnie dla ciebie:evil_lol:

Edit:
http://www.youtube.com/watch?v=Wr8AJTjM_-I

Posted

Czy ludzie używają czegoś takiego jak mózg?:shake:
Dziś byłam z Cziką na spacerze, ona się załatwia i zza śmietnika wybiega pies... Zanim zdążyłam zareagować Czika została już kilka razy ugryziona w zadek...:-( Szybką ją wzięłam na ręce, właścicielowi powiedziałam, żeby pilnował swojego psa, a on na to: A zje twojego? :angryy: Nie wiedziałam co z Cziką więc nie wdawałam się z rozmowy i szybko zaniosłam ją do domu.. Całe szczęście tyłek jest cały, pies ma się lepiej tylko jeszcze jest w szoku...:shake:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]dobrze że małej się nic nie stało ale na pewno się wystraszyła :roll:

ludzie to idioci i już mało co mnie jest w życiu zaskoczyć :angryy:
[/FONT]

W domu od razu uciekła pod łóżko, ale zaraz wyszła, a teraz odsypia stres...
Coraz więcej takich psów w naszej okolicy, a zwykle są to średnie kundelki, którymi właściciel nie umie się zająć...

Posted

[quote name='C&B']W domu od razu uciekła pod łóżko, ale zaraz wyszła, a teraz odsypia stres...
Coraz więcej takich psów w naszej okolicy, a zwykle są to średnie kundelki, którymi właściciel nie umie się zająć...

[FONT=Georgia]u mnie jest podobny problem...bardzo wiele psów lata luzem nawet bez właścicieli idących kilkadziesiąt metrów w tyle :roll:[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]u mnie jest podobny problem...bardzo wiele psów lata luzem nawet bez właścicieli idących kilkadziesiąt metrów w tyle :roll:[/FONT]
Właściciel zachowywał się jakby to było normalne... Wiem, że ten pies jest agresywny, dlatego jak go widzę zmieniam kierunek spaceru, ale teraz wyskoczył znienacka, od tylu. Czika próbowała sie odgryźć, ale tamten był masywniejszy od niej... Zresztą była w szoku...
Bartiśkowa - ucałuję jutro, bo nie chcę psa dziś już budzić, niech odeśpi ;)

Posted

Dziś został zrobiony generalny porządek z psimi zabawkami:diabloti:
Mama miała już dosyć walajacych się po domu pluszaków, kocyków :evil_lol:
Zostalo to, co najnowsze, czyli jeszcze jakoś wyglądające :roll: Czyli kosteczka w zeberkę [mój błąd, kupno białej zabawki to nie był dobry pomysł:diabloti:] i bucik.

I jeszcze coś, czyli pseudo-ladne zdjęcie :evil_lol:
http://i634.photobucket.com/albums/uu62/fotoczik18/P1360674.jpg?t=1273711032
tak... wiem... :diabloti: szumy i przeostrzone na łodydze :shake:

Posted

A u ans znów problemy ze zdrowiem piesa...
W nocy, ok. 4 zaczęła wymiotować... Posprzątałam i chciałam iść spać, ale zaraz poszła do pokoju mojego brata i załatwiła się dość rzadko... Brat poszedł z nią na spacer, znów biegunka, wymioty... Ale po spacerze do 10 było wszystko ok, i znów się zaczęło... Ehhh.. I nawet nie ma czasu iść teraz do weta, bo mama jak wróci to jedzie ze mną do lekarza, bo zrobiło mi się coś z kolanem, pewnie wrócimy późno... A sama z kuśtykającą nogą i psem nie pójdę, bo jedyny dobry wet u nas jst około godziny piechotą... Jeśli cały czas tak będzie to jutro czeka nas wizyta... Mam nadzieję, że to nic poważnego i żołądek o sobie nie przypomina,... Teraz Czika śpi, a na ostatnim spacerze biegała...