C&B Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 [quote name='karkakarka']Załapię się na 300 czy na 301 :roll: Witam :multi: Hej:diabloti: Załapałaś się:multi: [quote name='Pusiakowa']tak! tak! :multi: pokaaaz! :multi: noo wlasnie! :diabloti:. a nie se ode mnie poszlas :placz:Dominiko ! xp . Jeszcze nie pokaże, bo jest w budowie :diabloti: Byłam, ale ty wtedy poszłaś :placz: [quote name='Anula & Bono']Siemczan:diabloti: i gratki 300:multi::multi: Hejczan :diabloti: Thx:loveu: Quote
Foxowa Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Hej, hej Fotki u nas :cool3:. Zapraszamy :evil_lol: Quote
C&B Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Foxowa napisał(a):Hej, hej Fotki u nas :cool3:. Zapraszamy :evil_lol: Hej, Hej:loveu: Potem skoczymy, bo bloga kończymy xD Quote
C&B Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 McDzik napisał(a):A tu kiedy jakies nowe fotencje będą? :placz: Ni wiem:placz: Jakoś ostatnio nie mam weny do robienia zdjęć:placz: Wychodzą prześwietlone, albo jakieś ujęcia gdzie psa ledwo widać:shake: Quote
McDzik Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 C&B napisał(a):Ni wiem:placz: Jakoś ostatnio nie mam weny do robienia zdjęć:placz: Wychodzą prześwietlone, albo jakieś ujęcia gdzie psa ledwo widać:shake: Skąd ja to znam... :shake: Quote
C&B Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 McDzik napisał(a):Skąd ja to znam... :shake: Widzę, że nie jestem jedyna.. Ostatnio w ogóle jestem jakoś bez życia:shake: Nic mi się nie chcę nawet przyjemnego...:shake: Quote
McDzik Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 C&B napisał(a):Widzę, że nie jestem jedyna.. Ostatnio w ogóle jestem jakoś bez życia:shake: Nic mi się nie chcę nawet przyjemnego...:shake: Uu biedna.. a u nas w galerii fotki bardzo rzadko, bo tez mi sie nigdy ich nie chce robic, zazwyczaj tylko wystawowe od kogos dostane albo komus dam aparat do cykania :lol: Quote
C&B Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 McDzik napisał(a):Uu biedna.. a u nas w galerii fotki bardzo rzadko, bo tez mi sie nigdy ich nie chce robic, zazwyczaj tylko wystawowe od kogos dostane albo komus dam aparat do cykania :lol: A ja ostatnio tylko foce facetów co w siatkówkę grają:diabloti: Quote
McDzik Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 C&B napisał(a):A ja ostatnio tylko foce facetów co w siatkówkę grają:diabloti: HAHAH :evil_lol: co za hobby :evil_lol: Quote
C&B Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Bewarka napisał(a):Daj foty może, com? :siara: Facetów?:diabloti::loveu: Quote
Bewarka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 C&B napisał(a):A ja ostatnio tylko foce facetów co w siatkówkę grają:diabloti:Daj foty może, com? :siara: Quote
C&B Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Foxowa napisał(a):Heloł, znowu :cool3: I znowu fotki :diabloti: Hej :loveu: i znów ni ma xD Quote
Pusiakowa Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 elo i joł chińczycy :razz::loveu:.:diabloti: dawaaaaj foty a nie sie gapiś.:cool3: Quote
C&B Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Pusiakowa napisał(a):elo i joł chińczycy :razz::loveu:.:diabloti: dawaaaaj foty a nie sie gapiś.:cool3: Hej:loveu: Ja się nie gapiśię :placz: Ja ni mam fot, na prawdę... Chyba, że wam Bary wystarczy? Quote
Pusiakowa Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 C&B napisał(a):Hej:loveu: Ja się nie gapiśię :placz: Ja ni mam fot, na prawdę... Chyba, że wam Bary wystarczy? dawaj Barego i nie marudz :cool3: i facetów :loveu::diabloti:. Quote
C&B Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Pusiakowa napisał(a):dawaj Barego i nie marudz :cool3: i facetów :loveu::diabloti:. Jak mój stary aparat da mi fotki na kompa to dam, a fecetów pousuwałam, mam tylko jednego, ale w koszulce :placz: Quote
Pusiakowa Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 C&B napisał(a):Jak mój stary aparat da mi fotki na kompa to dam, a fecetów pousuwałam, mam tylko jednego, ale w koszulce :placz: o weeeez! czemu usunelas? :shake::shake:. jaki zaaal . xppp jutro porób im! ;D Quote
C&B Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Pusiakowa napisał(a):o weeeez! czemu usunelas? :shake::shake:. jaki zaaal . xppp jutro porób im! ;D Bo były brzydkie:diabloti: A faceci też są brzydkie xD Tylko jeden ładny, ale zawsze gra w koszulce:placz: Quote
McDzik Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Skitraj się w krzakach i obrzuć go wiśniami jakimiś :diabloti: pomyśli, że to z nieba leci i mu plamy robi na koszulce, więc ściągnie i będzie grał bez :diabloti: Chyba, ze ma nieopaloną klate i sie wstydzi :evil_lol: Quote
C&B Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 McDzik napisał(a):Skitraj się w krzakach i obrzuć go wiśniami jakimiś :diabloti: pomyśli, że to z nieba leci i mu plamy robi na koszulce, więc ściągnie i będzie grał bez :diabloti: Chyba, ze ma nieopaloną klate i sie wstydzi :evil_lol: Phyy... Dziś moja kol sie z drzewa zjebała, bo chciała popatrzeć na chłopaka takiego xD Zaraz chyba bęzie bary, bo jeszcze nie próbowałam z kabelkiem, bo go szukam ;/ Quote
Bartiśkowa_ Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Czesc :loveu: nie wrzucaj już tyle tych zdjeć bo oślepnę :evil_lol::evil_lol: Quote
C&B Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Bartiśkowa_ napisał(a):Czesc :loveu: nie wrzucaj już tyle tych zdjeć bo oślepnę :evil_lol::evil_lol: Cześć:loveu: No zaraz będą:diabloti: Quote
McDzik Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 czekamy na barego, czekamy :lol: btw - mam leona na wspolwlasnosc o takim imieniu :lol: Quote
Recommended Posts