C&B Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Izuuus napisał(a):obie idziecie teraz do 1 gim :D Wow:crazyeye: A myślałam, że tylko ja taka młoda jestem:evil_lol: No i się wydało...:shake: Quote
Pusiakowa Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Izuuus napisał(a):obie idziecie teraz do 1 gim :D no i popsulas takom fajnom zabawe :placz:. buuu :placz:. :diabloti::diabloti: Quote
Pusiakowa Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Izuuus napisał(a):ja nic nie pisałam :siara: no nie wcale, samo sie napisalo :placz::placz:. :diabloti: Quote
C&B Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Pusiakowa napisał(a):no i popsulas takom fajnom zabawe :placz:. buuu :placz:. :diabloti::diabloti: No...:placz: Izuuus napisał(a):ja nic nie pisałam :siara: Pusiakowa napisał(a):no nie wcale, samo sie napisalo :placz::placz:. :diabloti: Zgadzam się z Pusiakową:diabloti: Quote
C&B Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Izuuus napisał(a):Oj dzieci, dzieci :diabloti: :placz:Nie mów tak:placz: Quote
Izuuus Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 C&B napisał(a)::placz:Nie mów tak:placz: Dlaczego dzieciaczku? Nie płacz :calus: :D Quote
Pusiakowa Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Izuuus napisał(a):Oj dzieci, dzieci :diabloti: oj starucho, starucho wszystko potrafisz popsuc :placz: :diabloti:. Quote
C&B Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Izuuus napisał(a):Dlaczego dzieciaczku? Nie płacz :calus: :D :placz: Ja jestem młodą osobą, a nie dzieciakiem:placz: Quote
Izuuus Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 C&B napisał(a)::placz: Ja jestem młodą osobą, a nie dzieciakiem:placz: Dobra już nie będę :diabloti: Quote
C&B Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Izuuus napisał(a):Dobra już nie będę :diabloti: :loveu: Kto chcę fotki jak śpi mój pies?:evil_lol: Quote
C&B Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Izuuus napisał(a):Ja:diabloti: Mało, Mało:diabloti: Ja wam chcę powierzyć widok psa śpiącego, a wy ?:placz: Quote
Pusiakowa Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 i ja ! :diabloti: zaprosilam cie na nk :D . przyjmiiiij ! :cool1: Quote
Izuuus Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 A my ten widok zobaczyć chcemy. Ale ja już idę wiec możesz jutro pokazać MŁODA OSOBO :cool3: Quote
C&B Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Pusiakowa napisał(a):i ja ! :diabloti: zaprosilam cie na nk :D . przyjmiiiij ! :cool1: Izuuus napisał(a):A my ten widok zobaczyć chcemy. Ale ja już idę wiec możesz jutro pokazać MŁODA OSOBO :cool3: ' To zaraz :diabloti: Muszę pousuwać moją i kol sesję:lol: Quote
Pusiakowa Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Izuuus napisał(a):A my ten widok zobaczyć chcemy. Ale ja już idę wiec możesz jutro pokazać MŁODA OSOBO :cool3: nie idz :placz::placz::placz:. Quote
Marteczka Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 A my jak zwykle spać nie możemy :diabloti: Czy ja się w końcu doczekam ostrzyżonego Czikulca???:mad: Quote
LadyK Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [CENTER]Ale tu nagadane :crazyeye: Witanko :diabloti::diabloti::diabloti: Gdzie fotki? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/CENTER] Quote
C&B Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 [quote name='MarteczkaWawa']A my jak zwykle spać nie możemy :diabloti: Czy ja się w końcu doczekam ostrzyżonego Czikulca???:mad: Nie wiem. Może dziś mama znajdzie trochę czasu:shake: [quote name='Owczarkowa']Ale tu nagadane :crazyeye: Witanko :diabloti::diabloti::diabloti: Gdzie fotki? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Troszeczkę:evil_lol: Obiecane jak śpi mój pies Na początek spaął normalnie.. Ryba tu dawno nie było:roll: Pogaduszki nocą xD A tak było potem:diabloti: Koniec xD Quote
C&B Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 MarteczkaWawa napisał(a):Biedulka musi być jej strasznie gorąco. W domu nie, bo na kafelkach się chłodzi, gorzej na dworze no, ale na prawdę brak czasu ze strony mamy:shake: Quote
LadyK Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 http://images47.fotosik.pl/157/ba95417a6e7e4a65med.jpg fajnie śpi :diabloti: Quote
Recommended Posts