C&B Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 MarteczkaWawa napisał(a):Przyjedz do Wawy, ja Ci opitolę :loveu::evil_lol: Ty do nas przyjedź, bo ty piękne strzyżesz pekiny:loveu: Takiej to ze świeczką szukać:loveu: Quote
Marteczka Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 jak bym była zmotoryzowana to 3 godzinki i była bym u Ciebie :diabloti: U Ciebie to banał bo suńke z długich włosach a nie tak jak mojego urwiska z puchatego podszerstka. Miło, że tak mówisz, fryzjerstwo to moja pasja, ale do groomingu to się nie umywa :) Quote
C&B Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 MarteczkaWawa napisał(a):jak bym była zmotoryzowana to 3 godzinki i była bym u Ciebie :diabloti: U Ciebie to banał bo suńke z długich włosach a nie tak jak mojego urwiska z puchatego podszerstka. Ode mnie do Wa-wy to 2 godzinki drogi xD Może i banał, ale nie moją maszynką:evil_lol: RCookie napisał(a):Widziałam jak obcięłaś Czice ogonek, fajny pompon wyszedł :cool3:. Dzięki ;) Quote
Illusion Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Widziałam jak obcięłaś Czice ogonek, fajny pompon wyszedł :cool3:. Quote
C&B Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Izuuus napisał(a):Heeej Wam :hand: :loveu: Hej:hand: Dziś fociłam mszyce xD I nawet wyszły niczego sobie xD Quote
Izuuus Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 C&B napisał(a):Hej:hand: Dziś fociłam mszyce xD I nawet wyszły niczego sobie xD Pokaż :razz: Quote
C&B Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Izuuus napisał(a):Pokaż :razz: Pewnie jutro, bo na razie z kompa schodzę, bo mam jakąś wstrętną alergię, tak mnie oczy pieką, swędzą:shake: Quote
Pusiakowa Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 pokaz :razz:. :diabloti: i kropelki :cool3::cool3: Quote
LadyK Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [CENTER]Hej Jełopki :loveu: Czekam na fotki :loveu:[/CENTER] Quote
C&B Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Pusiakowa napisał(a):pokaz :razz:. :diabloti: i kropelki :cool3::cool3: Jutro mszyce, a kropelek na razie ni ma:diabloti: Owczarkowa napisał(a):Hej Jełopki :loveu: Czekam na fotki :loveu: Hej :loveu: Jutro xD Quote
C&B Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Owczarkowa napisał(a): Czemu jutro?:diabloti::evil_lol: Dziś :loveu: Dziś się zaraz kończy przecież:diabloti: A mogę dać Czikowe zamiast Mszaków?:roll: To mszaki jutro później, a Czika po północy xD Quote
Marteczka Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 A Czika już opitolona? Właśnie jestem w trakcie wstawiania zdjęć do mnie :diabloti: Quote
LadyK Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 C&B napisał(a): Hej :loveu: Jutro xD Czemu jutro?:diabloti::evil_lol: Dziś :loveu: Quote
C&B Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 MarteczkaWawa napisał(a):A Czika już opitolona? Właśnie jestem w trakcie wstawiania zdjęć do mnie :diabloti: Jeszcze nie, bo brak czasu:shake: Ja bym go znalazła, ale mama cały czas zajęta :cool1: A sama jej nie zrobię:evil_lol: Jak te posty mnie dobijają:shake: Quote
C&B Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 No to urodzinkowo trochę; Torcik- mniam był xD Kot o.O Obiecane mszyce xD Quote
Pusiakowa Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 fajnie ta mszyca ci wyszla :) . i torcik pysznie wyglada :cool3:. fajnego kociaczka masz :loveu: Jutro mszyce, a kropelek na razie ni ma:diabloti: to zrobic :diabloti:. Quote
C&B Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Pusiakowa napisał(a):fajnie ta mszyca ci wyszla :) . i torcik pysznie wyglada :cool3:. fajnego kociaczka masz :loveu: to zrobic :diabloti:. Dzięki ;) O tak, torcik był pycha xD Niestety nie mój:placz: Nie chce mi się:diabloti: Quote
Marteczka Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 No co tu dużo pisać, przepiękny kocurekkk :loveu: Quote
C&B Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 MarteczkaWawa napisał(a):No co tu dużo pisać, przepiękny kocurekkk :loveu: Kotka xD W dodatku jednooka o.- Quote
C&B Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 A tak wgl. to pies za miesiąc urodziny ma:lol: Quote
Asiaczek Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Jeeeee, piękna kicia w jednym z moich ullubionych kolorów - niebieski szyldkret z białym...:loveu::loveu: http://images37.fotosik.pl/152/5b3f86367e2055c1med.jpg Pzdr. Quote
Recommended Posts