C&B Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 anitaaa i bartis napisał(a):Fajne fotki :loveu: Dziękujemy ;p Acha zapomniałam się pochwalić, chyba , że ze szczęścia już pisałam , a nie pamiętam. Dnia 31.12.08 r powiększyła mi się rodzinka o jednego członka , a racze członkinię :evil_lol: Kolejna siostrzyczka cioteczna. A zobaczcie jaka sprytna . Przed chwilą co się urodziła , a już ma roczek:evil_lol: Dziś ją odwiedziłam. Jest prze , prze , prze słodka :loveu: Podobno będzie nazywać się Maria:diabloti: A dla mnie to będzize Majka :eviltong: Ale to jeszcze nie pewne , bo może Zuzka jeszcze . A jakie miny stori :loveu: Gdybym mogła to bym ją zabrała. A jaka maluśka ... 2700 waży ... Ale podrośnie. Jej 3,5 roczna siostrzyczka jest zazdrosna i zaczyna się pieścić , ale nic złego malutkiej nie robi:loveu: Moje dwa oczka w głowie:loveu: I jutro pewnie nie pojadę , bo miałam jechać na konie , ale taka pogoda , chodź jest już hala , ale mam tam trochę drogi i jak się jedzie to nic nie widać. Zresztą babci nie będzie...:placz: A teraz tragiczna wiadomość:-( W PONIEDZIAŁEK DO SZKOŁY:placz::placz: Quote
LadyK Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [CENTER]Ja nie chcę do szkoły :mdleje:[/CENTER] Quote
C&B Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 [quote name='Owczarkowa']Ja nie chcę do szkoły :mdleje: Ja też nie:placz: A ja mam 2 fotki Barego :P Chcecie? I tak wam dam :p Nie pokażę się ciotkom ! No dobra , jedno zdjęcie :) Podoba się ? Za tydzień będzie więcej ;p Quote
***Paulina*** Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Jaki fajny:loveu: Nie wiem czemu ale wyobrażałam go sobie większego:roll: Quote
C&B Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 anitaaa i bartis napisał(a):Fajny Baruś ;) dziękujemy Owczarkowa - dziękujemy :loveu: Paulina - No ,a tu taki kurdupelek :evil_lol::loveu: W niedzielę , jadę do babci to zrobie mu porządną sesję zdjęciowo :) A zauważyliście , że jest na łańcuchu ? :lol: Quote
Kibaa Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Baruś śliczny. Ma takie przepełnione miłości oczy. :loveu: Quote
C&B Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Kibaa napisał(a):Baruś śliczny. Ma takie przepełnione miłości oczy. :loveu: :loveu:Dziękujemy:loveu: A ja przed chwilką byłam na dworze i dałam ciepłego mleko temu owczarkowi co chcieliśmy do babci wziąść i takiej małej suczce. Quote
Bewarka Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Hejassss :D Fajne fotki Cziki i nie tylko Czikowe :loveu: Quote
C&B Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Justys95 napisał(a):Hejassss :D Fajne fotki Cziki i nie tylko Czikowe :loveu: Heeej ! Dziękujemy:loveu: A Czika dziś się przyczyniła do porządków na brata urodziny :) Wzięła swoją zabawkę ze środka pokoju i wepchnęła pod kanapę:evil_lol: Quote
C&B Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Justys95 napisał(a):Hahah, spryciara :evil_lol: I to jaka:evil_lol: A teraz dumna z dzisiejszych porządków śpi:) Wczoraj na spacerku spotkałyśmy labradora Frodo - wroga nr. jeden Cziki... :evil_lol: Oczywiście Czika na rączki , bo juz kark zjeżony , a ja wyszalałam się z nim , a mojaj mama i jego pani cały czas gadały. Raz mnie wywalił bydlak jeden:evil_lol: Dobrze , że było dużo śniegu to nie bolało :) Ale to typowy labek - niuch , niuch tylko :) Bardzo dziwnei raguje na śnieg. Skacze jak kangur i miętoli kamyki w buzi :evil_lol: Chyba ma ADHD:evil_lol: A teraz imowe fotki : Idziemy już? No szybciej ! Gonimy ! I jeszcze szybciej ! i zwalniamy... C.D.N. Quote
C&B Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Potrzeba No szybciej !!!!! No nie , aż tak szybko A tu Czika podnosi łapki , bo jej zamarzają... na przednich łapkach tez można chodzić... C.D.N. Quote
C&B Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Oj jak mi w łapki zimno... pani wzieła mnie na rączki Ale gdy łapki się rozgrzały to póściła... Jeszcze tu trzeba obwąchać...(prawdziwy niuuuchacz) I tu... Quote
C&B Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 I do domku wracamy... Ale jeszcze coś zniuchamy... Niuuuuuuuchhhhh.... Pod kaleczką... Pies ma przewidzenia ( tam naprawdę nic nie było oprócz góry śniegu) Koniec :) Quote
***Paulina*** Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Pięknie wygląda w śniegu:loveu::loveu::loveu: Quote
C&B Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Pięknie wygląda w śniegu:loveu::loveu::loveu: A jeszcze lepiej wygląda śnieg na niej:evil_lol: Quote
M&T Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 http://images34.fotosik.pl/433/d2487aad531e8d64med.jpg i znowu nie mogę wyczaić gdzie głowa, gdzie ogon :diabloti: Quote
C&B Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 M&T napisał(a):http://images34.fotosik.pl/433/d2487aad531e8d64med.jpg i znowu nie mogę wyczaić gdzie głowa, gdzie ogon :diabloti: :shake::evil_lol: A może okulary?:evil_lol: Głowa jest bliżej smyczy:evil_lol: Quote
Pimpek Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Hej wam.:razz: O, widzę że nowy piesek w galerii zawitał.:loveu: Quote
C&B Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Kliknijcie na fokę ;p Dwa płąskomordziele:loveu: Quote
***Paulina*** Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Jaki fajny kot:loveu::loveu::loveu: A Czika jak księżniczka:loveu: Tylko koronę jej założyć...:loveu::loveu::loveu: Quote
C&B Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Pimpek napisał(a):Hej wam.:razz: O, widzę że nowy piesek w galerii zawitał.:loveu: A no zawitał:loveu: ***Paulina*** napisał(a):Jaki fajny kot:loveu::loveu::loveu: A Czika jak księżniczka:loveu: Tylko koronę jej założyć...:loveu::loveu::loveu: A może chcesz persiaka ? Bo znajomi mojej cioci znaleźli w -20 stopni C persa...:shake: Jest w piwnicy , ale długo tam nie pobędzie....:shake: Quote
***Paulina*** Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Domka_Czika napisał(a):A może chcesz persiaka ? Bo znajomi mojej cioci znaleźli w -20 stopni C persa...:shake: Jest w piwnicy , ale długo tam nie pobędzie....:shake: Nie, dzięki... Za kotami to ja nie przepadam... Gdybyś mi zaproponowała yorka...:loveu: Quote
Recommended Posts