Jump to content
Dogomania

Galeria Buby, Prady i Cziki [*]

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziękuję wszystkim... :-(

wczorajszy filmik:
[video=youtube;ie19u2Ok7ME]https://www.youtube.com/watch?v=ie19u2Ok7ME[/video]

Posted

cieszę się, że jest jeszcze Buba i Prada. Nie dawno wróciliśmy całą rodziną ze spaceru z nimi, tego było nam trzeba. :-(

A Czikusia jest pochowana obok naszego domu, do którego się w tym miesiącu wprowadzamy. Liczyłam, że i ona zobaczy jak to jest mieszkać na wsi, ale niestety nie doczekała tego, chociaż będzie blisko nas. :-(

Posted

dziękuję.

powoli wracam do świata żywych, tym bardziej, że jest Buba, którą trzeba się zająć. W niedzielę ruszamy na obóz, wracamy w piątek lub sobotę, mam nadzieję, że dzięki temu się trochę oderwę od tego wszystkiego.

Posted

jesteśmy już po obozie ;)

Mój pies jest zaje*isty :loveu: drogę na obóz przespała grzecznie, jak przyjechałyśmy to na początku była trochę wystraszona, ale we wtorek rano było już ok ;) nawet przekonała się do zabaw z większymi psami :lol: jeżeli chodzi o samo agility - zaczęłyśmy podstawy, małej się to całkiem podoba, co prawda zgasła ze 2 razy na treningach, ale raz przez nie fajną pogodę, a raz już pod koniec treningu, pewnie ze zmęczenia. Ogólnie jestem z niej mega zadowolona i na pewno będziemy robić coś dalej w tym kierunku :)

Guest Lotty
Posted

Ależ ta Twoja grzywka wyrosła. Cudna jest.Bardzo podobają mi się grzywacze, ale tylko w wersji PP. Do bezwłosych jakoś nie mogę się przekonać. Wygłaszcz ją ode mnie.

Posted

[CENTER][video=youtube;YSnN5SNSkjg]http://www.youtube.com/watch?v=YSnN5SNSkjg[/video]
Jakby ktoś chciał sie pośmiać jak bardzo nie ogarniam :siara:
[/CENTER]

Posted

[quote name='C&B']nie wiem czy ją zgłoszę, nic nie robimy w tym kierunku, po co się kompromitować :evil_lol:[/QUOTE]
Ej zgłaszaj :) Chcę ja zobaczyć. To ćwicz z nią teraz, masz ponad miesiąc na naukę :D

Posted

zobaczę jak to będzie, jak będę miała czas podskoczyć do związku, to może :evil_lol: a jak nie to wezmę ją towarzysko jakoś przemycę ;)