Luzia Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Ty kawalera już szukaj a nie, lada chwila pierwsza cieczka :diabloti: Quote
C&B Posted May 8, 2013 Author Posted May 8, 2013 [quote name='Luzia']Ty kawalera już szukaj a nie, lada chwila pierwsza cieczka :diabloti: nic nie mów mi o cieczce, ja nie chcę... :shake::evil_lol: [quote name='Izabela124.']Śliczna i jak już urosła :) dzięki :) rośnie strasznie szybko, jeszcze nie dawno była taka tyci-tyci... :loveu: Quote
C&B Posted May 8, 2013 Author Posted May 8, 2013 [quote name='Kaja10014']Zgrabna dziewucha :) pod futrem nie widać, ale jest jak na razie bardzo fajnie zbudowana :loveu: nie wiem jak pod kątem szoł, ale jest taka jak chciałam :evil_lol: wymęczona po spacerze :loveu: Quote
chrupcia Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 łapki ma całkiem całkiem z długości, fajnie :) ale tego koloru włosa to nie bardzo zazdroszcze, bo moja choć niby nie całą biała to jak po spacerze wróci do domu... masakra :evil_lol: Quote
C&B Posted May 11, 2013 Author Posted May 11, 2013 [quote name='chrupcia']łapki ma całkiem całkiem z długości, fajnie :) ale tego koloru włosa to nie bardzo zazdroszcze, bo moja choć niby nie całą biała to jak po spacerze wróci do domu... masakra :evil_lol: niestety :evil_lol: a Bułcia lubi błotko, kałuże, oj lubi ;) :lol: Quote
Bewarka Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 https://lh6.googleusercontent.com/-W9mlZnZSLHo/UYo5KC1PPWI/AAAAAAAAB9k/i1qNBzqVkPQ/s720/P1700080.JPG Jaki lachon :) Quote
C&B Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 [quote name='Bewarka']https://lh6.googleusercontent.com/-W9mlZnZSLHo/UYo5KC1PPWI/AAAAAAAAB9k/i1qNBzqVkPQ/s720/P1700080.JPG Jaki lachon :) [quote name='Laetitia']Bułka jest przeurocza:loveu: no wiecie... jaka pani, taki pies :evil_lol: radary :diabloti: Quote
C&B Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 no ba :diabloti: wreszcie Buba ogolona, trochę krzywo, w tygodniu się poprawi :evil_lol: Quote
C&B Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 koniec :loveu: jakie sklepy ze śmierdziuchami do gryzienia polecacie? :cool3: Quote
Laetitia Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Świetna jest :) Taka puchata i bielutka. Jak ja Ci zazdroszczę tego, że Bułka chodzi na smyczy:roll: Całkiem spory wybór gryzaków jest w zooplus.pl. Wydaje mi się, że w Łomży w sklepie zoologicznym naprzeciwko Katedry też można coś ciekawego znaleźć. Quote
C&B Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 Dzieki ;) Na lince biega bo zżera śmieci, i jak coś znajdzie to spierdziela. A tak to za linkę latwiej zlapac, niż samego psa ;) Na szczęście powoli ogarnia, że ja mówię nie rusz, to ma nie ruszać ;) Przywolanie ma super, dopoki czegos 'smakowitego' nie znajdzie. Quote
Laetitia Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 C&B napisał(a): Na lince biega bo zżera śmieci, i jak coś znajdzie to spierdziela. A tak to za linkę latwiej zlapac, niż samego psa ;) Na szczęście powoli ogarnia, że ja mówię nie rusz, to ma nie ruszać ;) Przywolanie ma super, dopoki czegos 'smakowitego' nie znajdzie. Mój wżera nawet kamienie:roll: Nidy nie zrozumiem swojego psa Quote
Luzia Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Nie wiedziałam że został Ci jedne pies :diabloti: Quote
C&B Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 Laetitia napisał(a):Mój wżera nawet kamienie:roll: Nidy nie zrozumiem swojego psa Bubs kamieni nie rusza :D Luzia napisał(a):Nie wiedziałam że został Ci jedne pies :diabloti: No ba :D 2 suki sie kilka lat lansowaly tu, to niech teraz sie 3 polansuje ;) Chrum jakos nie dawno nawet byl :D Quote
Recommended Posts