polciuaa Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 ruski zdajesz? :diabloti: a jaki temat na polskim mieliście w ogóle? :D Quote
C&B Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 taaa, jeden z najgłupszych języków :diabloti: podstawe i rozszerzenie :D "Literatura pozwala poznać i zrozumieć minione wieki" napisać rozprawkę z przykładami utworów. w kluczu było coś o XXI wieku i komputerach ponoć O.o jak to ma się do tematu to ja nie wiem :evil_lol: Quote
polciuaa Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 C&B napisał(a):taaa, jeden z najgłupszych języków :diabloti: podstawe i rozszerzenie :D "Literatura pozwala poznać i zrozumieć minione wieki" napisać rozprawkę z przykładami utworów. w kluczu było coś o XXI wieku i komputerach ponoć O.o jak to ma się do tematu to ja nie wiem :evil_lol: mnie się taki temat zdecydowanie nie podoba. :diabloti: Quote
C&B Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 zawsze mogli dać gorszy :diabloti: właśnie sobie sprawdzam dokladniej odpowiedzi z przyrodniczych - z fizyki chyba wszystko źle postrzelałam! :D Quote
polciuaa Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 C&B napisał(a):zawsze mogli dać gorszy :diabloti: właśnie sobie sprawdzam dokladniej odpowiedzi z przyrodniczych - z fizyki chyba wszystko źle postrzelałam! :D ja będe miała strzelankę 8. :diabloti: Quote
C&B Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 spoko, coś tam się zawsze wystrzela, masz szczęście do interesów życia, to może i na maturce będziesz miała :evil_lol: Quote
polciuaa Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 C&B napisał(a):spoko, coś tam się zawsze wystrzela, masz szczęście do interesów życia, to może i na maturce będziesz miała :evil_lol: ja ogólnie mam szczęścia w strzelaniu. :diabloti: na spr i kartkówkach z matmy każdy mi zazdrości bo zazwyczaj jak się nic nie uczyłam to i tak na 3 wyciągałam, a jak sie wykułam to zawsze pałe dostawałam. :diabloti: Quote
polciuaa Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 C&B napisał(a):głupi ma zawsze szczęście :diabloti: no dokładnie. :evil_lol: Quote
C&B Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 więc nie masz co się martwić :diabloti: tyryryry, tak jestem piękna: Quote
polciuaa Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 pekiny to chyba najbardziej krzyworyjne psy jakie znam. :diabloti: Quote
C&B Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 od razu krzyworyjne :diabloti: mają wyjątkową urodę :cool3: Quote
polciuaa Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 C&B napisał(a):od razu krzyworyjne :diabloti: mają wyjątkową urodę :cool3: chyba antyurode chciałaś powiedzieć. :diabloti: Quote
C&B Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 cicho, nie mogę jak publicznie na własnego psa cisnąć, bo jakaś dogociotunia się przyczepi :diabloti: Quote
polciuaa Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 C&B napisał(a):cicho, nie mogę jak publicznie na własnego psa cisnąć, bo jakaś dogociotunia się przyczepi :diabloti: ja po swoim cisnę i jakoś jest dobrze. :diabloti: Quote
C&B Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 widocznie nie poznałaś jeszcze mocy gniewu dogocioteczek :D Quote
polciuaa Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 C&B napisał(a):widocznie nie poznałaś jeszcze mocy gniewu dogocioteczek :D poznałam, i to chyba w sumei nie raz. :diabloti: Quote
kajkoowa Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Ja się na rozprawce odwołałam do narzucania małżeństw i metodom szkolnictwa ( w nawiasach oczywiście nie pominęłam skarg na dzisiejszą reformę :diabloti:) Quote
C&B Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 ja napisałam o tym, że można lepiej poznać historię narodu, zwyczaje, jak ważne dla ludzi były uczucia i takie tam, marnie widzę tę rozprawkę :evil_lol: Quote
kajkoowa Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 C&B napisał(a):ja napisałam o tym, że można lepiej poznać historię narodu, zwyczaje, jak ważne dla ludzi były uczucia i takie tam, marnie widzę tę rozprawkę :evil_lol: Ja też :evil_lol: Przeraża mnie, ze kogo nie zapytam, to wszyscy o wojnie pisali :diabloti: A ja nawet nie napomknęłam xd Quote
C&B Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 u mnie konkretnie o wojnie nic nie było, coś tam maznęłam o ciężkich czasach dla naszego kraju :evil_lol: jak będę miała mało pkt za te śmieszne testy i będę miała problem z dostaniem się do liceum, to osobiście pojadę co CKE i im wygarnę! o! :eviltong: Quote
Avaloth Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Ja wychodzę z założenia, że ja po moim psie mogę cisnąc ile wlezie, inni nie :evil_lol: Znajomi się już o tym przekonali, nasłuchają się wyzwisk na Krowiastego z moich ust, a jak potem któreś powtórzą to dostają opiernicz i wielkie zdziwienie 'ale ty mówisz gorzej!'. Mój pies, ja mogę :diabloti: a Chrumka kocham od pierwszego wejrzenia, miłością wielką i nieskończoną :loveu::loveu: Quote
C&B Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 u mnie nad Chrumem wszyscy znajomi titają, że słodka, piękna i w ogóle :diabloti: A Prady zazwyczaj się boją :lol: Chcesz? :loveu: Wkurza mnie dziś cały dzień, chętnie oddam ;) Quote
Asiaczek Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Ewidentnie podmienili ci psa... https://lh3.googleusercontent.com/-UQ-DPUegr0A/T5QZmHma0ZI/AAAAAAAAAyo/Hw1xUm4_mvo/s640/P1640425.JPG Pzdr. Quote
Recommended Posts