Jump to content
Dogomania

Galeria Buby, Prady i Cziki [*]

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

taaa, jeden z najgłupszych języków :diabloti: podstawe i rozszerzenie :D
"Literatura pozwala poznać i zrozumieć minione wieki" napisać rozprawkę z przykładami utworów. w kluczu było coś o XXI wieku i komputerach ponoć O.o jak to ma się do tematu to ja nie wiem :evil_lol:

Posted

C&B napisał(a):
taaa, jeden z najgłupszych języków :diabloti: podstawe i rozszerzenie :D
"Literatura pozwala poznać i zrozumieć minione wieki" napisać rozprawkę z przykładami utworów. w kluczu było coś o XXI wieku i komputerach ponoć O.o jak to ma się do tematu to ja nie wiem :evil_lol:

mnie się taki temat zdecydowanie nie podoba. :diabloti:

Posted

zawsze mogli dać gorszy :diabloti:
właśnie sobie sprawdzam dokladniej odpowiedzi z przyrodniczych - z fizyki chyba wszystko źle postrzelałam! :D

Posted

C&B napisał(a):
zawsze mogli dać gorszy :diabloti:
właśnie sobie sprawdzam dokladniej odpowiedzi z przyrodniczych - z fizyki chyba wszystko źle postrzelałam! :D

ja będe miała strzelankę 8. :diabloti:

Posted

spoko, coś tam się zawsze wystrzela, masz szczęście do interesów życia, to może i na maturce będziesz miała :evil_lol:

Posted

C&B napisał(a):
spoko, coś tam się zawsze wystrzela, masz szczęście do interesów życia, to może i na maturce będziesz miała :evil_lol:

ja ogólnie mam szczęścia w strzelaniu. :diabloti: na spr i kartkówkach z matmy każdy mi zazdrości bo zazwyczaj jak się nic nie uczyłam to i tak na 3 wyciągałam, a jak sie wykułam to zawsze pałe dostawałam. :diabloti:

Posted

C&B napisał(a):
cicho, nie mogę jak publicznie na własnego psa cisnąć, bo jakaś dogociotunia się przyczepi :diabloti:

ja po swoim cisnę i jakoś jest dobrze. :diabloti:

Posted

ja napisałam o tym, że można lepiej poznać historię narodu, zwyczaje, jak ważne dla ludzi były uczucia i takie tam, marnie widzę tę rozprawkę :evil_lol:

Posted

C&B napisał(a):
ja napisałam o tym, że można lepiej poznać historię narodu, zwyczaje, jak ważne dla ludzi były uczucia i takie tam, marnie widzę tę rozprawkę :evil_lol:

Ja też :evil_lol:
Przeraża mnie, ze kogo nie zapytam, to wszyscy o wojnie pisali :diabloti: A ja nawet nie napomknęłam xd

Posted

u mnie konkretnie o wojnie nic nie było, coś tam maznęłam o ciężkich czasach dla naszego kraju :evil_lol:
jak będę miała mało pkt za te śmieszne testy i będę miała problem z dostaniem się do liceum, to osobiście pojadę co CKE i im wygarnę! o! :eviltong:

Posted

Ja wychodzę z założenia, że ja po moim psie mogę cisnąc ile wlezie, inni nie :evil_lol: Znajomi się już o tym przekonali, nasłuchają się wyzwisk na Krowiastego z moich ust, a jak potem któreś powtórzą to dostają opiernicz i wielkie zdziwienie 'ale ty mówisz gorzej!'. Mój pies, ja mogę :diabloti:

a Chrumka kocham od pierwszego wejrzenia, miłością wielką i nieskończoną :loveu::loveu:

Posted

u mnie nad Chrumem wszyscy znajomi titają, że słodka, piękna i w ogóle :diabloti: A Prady zazwyczaj się boją :lol:

Chcesz? :loveu: Wkurza mnie dziś cały dzień, chętnie oddam ;)