Jump to content
Dogomania

Galeria Buby, Prady i Cziki [*]

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak każdy! :diabloti:

ale ja serio serio powiem, że dziś Chrum był fajny i tyle! :eviltong: wypatatajał się tak, że ledwo ją na wieczorne siku wyciągnęłam.

Posted

C&B napisał(a):
jak każdy! :diabloti:

ale ja serio serio powiem, że dziś Chrum był fajny i tyle! :eviltong: wypatatajał się tak, że ledwo ją na wieczorne siku wyciągnęłam.

mojego właśnie matka na siłę wyciągała z domu bo pada. evil_lol: głupie to to, woli trzymać potrzeby fizjologiczne niż iść i elegancko się w deszczu wyszczać. :diabloti:

Posted

moja zazwyczaj też tak ma, bo jak to tak się zmoczyć troszku, ale dziś nic jej nie przeszkadzało, nawet błotko, które zawsze omija szeeerokim łukiem :evil_lol: Ktoś mi sucz podmienił :eviltong:

Posted

C&B napisał(a):
moja zazwyczaj też tak ma, bo jak to tak się zmoczyć troszku, ale dziś nic jej nie przeszkadzało, nawet błotko, które zawsze omija szeeerokim łukiem :evil_lol: Ktoś mi sucz podmienił :eviltong:

po prostu szatan w nią wstąpił. :diabloti:

Posted

Chrum tez was kocha :diabloti:

Takze tego ja mam od wczoraj egzaminy, i dzis bedzie rzez niewinnych gimnazjalistow, poniewaz pisze dzis matematyke i przyrodnicze. Kocham te reforme, zamiast 3 egzaminow jak zawsze piszemy 6 -.-

Posted

Przerąbane macie, jak taka łatwiejsza matura.. Bez sensu, kto to wymyśla.
Ale przynajmniej temat na polskim mieliście fajny, taki temat rzeka :D chociaż z drugiej strony, łatwo nie wbić się w klucz..
Powodzenia na pozostałych :)

Posted

no właśnie ja się nieźle rozpisałam, ale chyba się w klucz za bardzo nie wbiłam :D
dzięki, jutro jeszcze język obcy został, jak mi dowalą jakieś wypracowanko po rusku, to będzie ciekawie:evil_lol:

tymczasem pozdrawiam Polaków, Niemców i Francuzów biorących udział w wycieczce szkolnej :)