grzenka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Zapytajcie u Murki ale to pod Janowem Lubelskim.... Quote
madzia828 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 napiszcie do Mosii moze ona ma miejsce miała brać na dt goldenkę ale sunia znalazła dom to moze by bidulke wzięła:roll: ona jest z częstochowy Quote
jusstyna85 Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='madzia828']napiszcie do Mosii moze ona ma miejsce miała brać na dt goldenkę ale sunia znalazła dom to moze by bidulke wzięła:roll: ona jest z częstochowy[/quote] a wiesz jak cenowo? Quote
sisay Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Dziewczyny, myślę o tej suni już kilka dni, zaczęłam negocjacje z moją matką, która ma już po uszy tymczasów... :roll: ale nie poddaję się i jeśli nie załatwicie tego hoteliku, to może uda się u mnie. Niemniej lepiej byłoby gdyby Wam się udalo :oops: Quote
jusstyna85 Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='ma-ja']Dziewczyny, myślę o tej suni już kilka dni, zaczęłam negocjacje z moją matką, która ma już po uszy tymczasów... :roll: ale nie poddaję się i jeśli nie załatwicie tego hoteliku, to może uda się u mnie. Niemniej lepiej byłoby gdyby Wam się udalo :oops:[/quote] Przekonaj mame...pokaż jej zdjęcia i przedstaw sytuacje w schronisku.Może sie zmiłuje... Quote
sisay Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 A myślisz że co ja robię dziś od rana :evil_lol: Nie jest łatwo ale trzymajcie kciuki... :roll: Quote
dogofanka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Podnoszę suńkę na dzień dobry!!! PS W myślach nazywam ją Rubin-od "rubinowych" oczek ;) Quote
madzia828 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='jusstyna85']a wiesz jak cenowo?[/quote] niestety nie wiem :shake: ale moze warto napisać ;)i sie dowiedziec Quote
madziamn Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 gdzie jest ta sunia?? dziewczynki proszę przypomnijcie mi. a jak jej oczka? Quote
dogofanka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Suńka jest w katowickim schronisku, na wieści o stanie oczu czekamy... Quote
paros Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='ma-ja']A myślisz że co ja robię dziś od rana :evil_lol: Nie jest łatwo ale trzymajcie kciuki... :roll:[/quote] Kiedy będzie więcej kciuków to musi udać się :lol: :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
maciaszek Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Kama_i_ja była dziś w schronisku, widziała sunię. Mówi (na katowickim wątku), że z sunią jest lepiej, że jej oczka wyglądają prawie ok (ale brała poprawkę na złą widoczność - ciemno). Quote
maciaszek Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Rozmawiałam z Amikat. Powiedziała, że poinformowała w sobotę weta o tej suni i jej oczka najprawdopodobniej są w lepszym stanie dlatego, że zaczęła być leczona. I ważna kwestia: jeśli znajdzie się dla suni DT lub DS to przed wydaniem zostanie wysterylizowana. Tylko trzeba to zgłosić na kilka dni przed jej wzięciem ze schronu. Quote
kama_i_ja Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='maciaszek']I ważna kwestia: jeśli znajdzie się dla suni DT lub DS to przed wydaniem zostanie wysterylizowana. Tylko trzeba to zgłosić na kilka dni przed jej wzięciem ze schronu.[/quote] :crazyeye: Czogała zrobi sterylizację? To dla tej suni taki wyjątek czy takie pozytywne zmiany zaczynają następować w schronie? Quote
kama_i_ja Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='maciaszek']Kama_i_ja była dziś w schronisku, widziała sunię. Mówi (na katowickim wątku), że z sunią jest lepiej, że jej oczka wyglądają prawie ok (ale brała poprawkę na złą widoczność - ciemno).[/quote] I potwierdzam, że lepiej już z oczkami:) A poprawkę biorę bardziej na moją słabą znajomość poblemu;) Zdecydowanie nie jestem specjalistą od psich chorób:shake: dlatego trudno polegać na mojej opini. Quote
madziamn Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 jeśli lepiej z oczkami to byłoby dobrze. szukamy domku!!! Quote
maciaszek Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='kama_i_ja']:crazyeye: Czogała zrobi sterylizację? To dla tej suni taki wyjątek czy takie pozytywne zmiany zaczynają następować w schronie?[/quote]Nie, to nie wyjątek. Praktycznie wszystkie psy, które mają trafić do DT albo DS będą sterylizowane :). [quote name='madziamn']jeśli lepiej z oczkami to byłoby dobrze. szukamy domku!!![/quote]Z oczkami jest lepiej. Na 99% są leczone od soboty. Quote
dogofanka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Nie ma to jak dzień zacząć od dobrych wieści :multi: Suńka szuka domu :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
kaja555 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Super!! Ten wet robi rewolucję, teraz musi być tylko lepiej!:multi: Quote
sisay Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 O, jakie świetne wieści! :multi: Kamień z serca :roll: :loveu: Quote
Recommended Posts