Jump to content
Dogomania

Pilne !!!! Ona Tak Cierpi...ZBIERAMY NA HOTELIK MINI- Rhodesian MA GDZIEŚ DOM

Recommended Posts

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madzia828']napiszcie do Mosii moze ona ma miejsce miała brać na dt goldenkę ale sunia znalazła dom to moze by bidulke wzięła:roll: ona jest z częstochowy[/quote]

a wiesz jak cenowo?

Posted

Dziewczyny, myślę o tej suni już kilka dni, zaczęłam negocjacje z moją matką, która ma już po uszy tymczasów... :roll: ale nie poddaję się i jeśli nie załatwicie tego hoteliku, to może uda się u mnie. Niemniej lepiej byłoby gdyby Wam się udalo :oops:

Posted

[quote name='ma-ja']Dziewczyny, myślę o tej suni już kilka dni, zaczęłam negocjacje z moją matką, która ma już po uszy tymczasów... :roll: ale nie poddaję się i jeśli nie załatwicie tego hoteliku, to może uda się u mnie. Niemniej lepiej byłoby gdyby Wam się udalo :oops:[/quote]

Przekonaj mame...pokaż jej zdjęcia i przedstaw sytuacje w schronisku.Może sie zmiłuje...

Posted

[quote name='ma-ja']A myślisz że co ja robię dziś od rana :evil_lol:

Nie jest łatwo ale trzymajcie kciuki... :roll:[/quote]

Kiedy będzie więcej kciuków to musi udać się :lol:

:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

Kama_i_ja była dziś w schronisku, widziała sunię. Mówi (na katowickim wątku), że z sunią jest lepiej, że jej oczka wyglądają prawie ok (ale brała poprawkę na złą widoczność - ciemno).

Posted

Rozmawiałam z Amikat. Powiedziała, że poinformowała w sobotę weta o tej suni i jej oczka najprawdopodobniej są w lepszym stanie dlatego, że zaczęła być leczona.

I ważna kwestia: jeśli znajdzie się dla suni DT lub DS to przed wydaniem zostanie wysterylizowana. Tylko trzeba to zgłosić na kilka dni przed jej wzięciem ze schronu.

Posted

[quote name='maciaszek']I ważna kwestia: jeśli znajdzie się dla suni DT lub DS to przed wydaniem zostanie wysterylizowana. Tylko trzeba to zgłosić na kilka dni przed jej wzięciem ze schronu.[/quote]

:crazyeye:
Czogała zrobi sterylizację?
To dla tej suni taki wyjątek czy takie pozytywne zmiany zaczynają następować w schronie?

Posted

[quote name='maciaszek']Kama_i_ja była dziś w schronisku, widziała sunię. Mówi (na katowickim wątku), że z sunią jest lepiej, że jej oczka wyglądają prawie ok (ale brała poprawkę na złą widoczność - ciemno).[/quote]
I potwierdzam, że lepiej już z oczkami:)
A poprawkę biorę bardziej na moją słabą znajomość poblemu;) Zdecydowanie nie jestem specjalistą od psich chorób:shake: dlatego trudno polegać na mojej opini.

Posted

[quote name='kama_i_ja']:crazyeye:
Czogała zrobi sterylizację?
To dla tej suni taki wyjątek czy takie pozytywne zmiany zaczynają następować w schronie?[/quote]Nie, to nie wyjątek. Praktycznie wszystkie psy, które mają trafić do DT albo DS będą sterylizowane :).

[quote name='madziamn']jeśli lepiej z oczkami to byłoby dobrze. szukamy domku!!![/quote]Z oczkami jest lepiej. Na 99% są leczone od soboty.