Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostałam od SDS mail w którym wyraźnie pisze, że nie szuka tymczasu tylko domu docelowego w Warszawie lub okolicy (i tylko tam). Może odezwie się ktoś z Warszawy? Ciężko mi pomóc jeżeli jestem z Krakowa. No i oczywista oczywistość, że trzeba najpierw szukać właściciela.
Jeszcze nie mam odpowiedzi czy SDS go szukała.

Posted

moi kochani (dzieki beti za wstawienie foty)mam na imie ewelina nie sds( logowałam sie szybko i tylko to przychodziło mi do głowy) kolek jest u sasiada.ja nie podejmuje ostatecznych decyzji jesli chodzi o jego adopcje.

Posted

pies nie ma własciciela (ludki kochane to przeciesz wiadome ze najpierw sie szuka włascieciela, potem schroniska obdzwaniam potem poratle itp.) nie mam 5 tal i od nastu lat zajmuje sie bezdomniakami.wiec mam pojecie o adopcjach.

Posted

[quote name='iwop']Colie zajmuje się irenaka. Wysłałam do niej priva
Collie zajmuja sie tez inne osoby i to od dawna....np. SS, Dudodrop, chyba najwazniejsza LucynaW, bez ktorej nic bysmy nie zrobily.

Mam dom dla psa collie w Warszawie, z dwiema dziewczynkami w wielu lat 14.
Pan Darek bardzo chcialby najpierw psa zobaczyc. Pisalam do niego, ze bedzie sie z nim kontaktowac dogomaniaczka, u ktorej jest pies w tej chwili.
clac@interia.pl

Posted

nikt tego babla nie szuka to mnie dziwki kurcze ludzie przeciez jak biora to powinni byc swiadomi ze to pies zywe stworzenie nie zabawka !!

Posted

SDS,
jesli mozesz to umów sasiada z Panem Darkiem, ktory chce adoptowac psa/sunie collie. Chcial Zorbe, ale Zorba jutro jedzie do domu.
Tutaj adres mailowy do Pana Darka clac@interia.pl
Nie wiem czy to dobry dom, bo trudno ocenic czlowieka z maila,
ale moze akurat :kciuki:

Posted

kurcze to by było super ale czy to jest domek z ogródkiem?? prosze bardzo tego pana o kontakt ze mna moje dane sa w ogłoszeniu

Posted

powiem szczerze ze kontakt mailowy jesli chodzi o psa to troszke smieszne.to nie sa buty ani zabwka jesli facet jest powazny i odpowiedzialny to niech zadzwoni do mnie dane sa na 1 stronie

Posted

Czy ja napisalam, ze facet jest niepowazny i nieodpowiedzialny?

Dostalam od niego maila w sprawie Zorby, ktorego oglaszam na allegro. Pan Darek pytal jakie warunki ma spelnic, zeby adoptowac tego psa. Poniewaz Zorba ma juz zaklepany dom pomyslalam o tym kolaku i na szybko tutaj podalam adres mailowy do zainteresowanego. Pan Ddarek TEGO WATKU nie widzial, wiec nr telefonu nie zna. Zaraz mu go podam.

Posted

Eqwelinko, nie denerwuj się.
Czasami po jednym mailu wiesz że nie chcesz z ludźmi rozmawiać....

Ale oczywiście maile nie zatapia rozmowy i spotkania.

Posted

sprawa jest dosc dziwna.wracam akurat od ksiecia vel rexa i pan sam nie wie czego chce.niby chce go oddac ale broni sie przed podjeciem decyzji.byłam dzis u niego z moimi znajomymi(chodowcami awganki i kotów norweskich) suuper ludzie a pan poprostu sie zacioł.chyba ksiaze vel reks zostanie u niego.dam znac ok. 22 jak sie sprawa rozwiazała

Posted

tak czy siak pies ma juz dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! albo bedzie u tego pana albo u moich znajomych teraz czekamy na decyzje zony tego pana.pokochali tego psa.byli dzis u weta.pies jest ogólnie zdrowy swietna kondycja ale od małego był zle zywiony i prowadzony ma wygiety kregosłup-cokolwiek to znaczy, ale to w niczym mu nie przeszkadza.nic nie ma wspólnego ze zwyrodnieniami ani z obciazeniami psa.trzeba sie cieszyc ze sprawa tak sie rozwiazała.ja juz straciłam siły i nadzieje ze sie uda, ale udao sie!!!!!!!!!!

Posted

kolak jest u moich znajomych.ma do dyspozycji 360 mietrów domu duzy ogród i kochajacych ludzi.pies bardzo sie ucieszył jak zobaczył kolezanke afganke :))) to była miłósc i wariactwo :) oby wszystkie historie tak sie konczyły :) pozdrawiam ewelina