sds Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 oddam slicznego 1,5 rocznego coli.przybłakał sie do mnie na spacerze.wiecej info.pod nr 888 540 609 zdrowy wesoły czeka na dom.pomocy moje psy go tłuka a mojego sasiada psy tez go nie akceptuj.:placz:aha fotke moge podesłac na maila, ps mój mail ewelinawrobel@o2.pl Quote
Ulka18 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Sds, skad jestes? Moze ten pies komus zginal? Czy jest zaniedbany? Quote
beka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Pies jest w okolicach Nieporętu. Zaniedbany, błąkał się ok 3 tygodni. TYMCZAS pilnie potrzebny... Quote
sds Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Kurcze Ksiaze Naprawde Jest Wart Czyjejs Miłosci.ja Poprostu Mam Dwa Wariackie Psy I Niemoge Go Miec.ale Ten Pies Jest Poprostu"ukrytym Człowiekiem" Ale To Juz Inna Historia Quote
sds Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Piesek Jest Teraz U Sasiada Ale On Ma 2 Grożne Psy I Musi Dzielic Dom Na 2.jest Juz Odkłaczony Nakarmiony I Zdrowy. Tryska Energia I Ogromem Miłosci Quote
sds Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Beatko Prosze Umiesc Zdjecie Ksiecia:) Quote
sds Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Beatko Prosze Umiesc Zdjecie Ksiecia :) Quote
beka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Pisałam na poprzedniej stronie że Twoja wiadomość mailowa nie zawierała załącznika - zdjecie do mnie nie doszło. Wyślij jeszcze raz... Quote
GrubbaRybba Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 podnoszę colaczka i czekam na zdjęcia. Quote
GrubbaRybba Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 sds, jesteś tam? Wyślij jeszcze raz te zdjęcia, plisss... Quote
sds Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Zdjecie Wyzyłam Do Beaty Na Forym Nie Umiem Wystwic Foty :/ Quote
sds Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Jejku Ale Narobiłam Literówek Przepraszam Zdjecie Wysle Do Beaty Ona Wystawi Je(mam Nadzieje ) Na Portalu Quote
GrubbaRybba Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Cudny kawaler :loveu:. Oby szybko znalazł domek! Quote
GrubbaRybba Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Cioteczki, może wy wiecie, kto na dogo zajmuje się owczarkami collie? Może by napisać PW do tych osób? Quote
iwop Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Colie zajmuje się irenaka. Wysłałam do niej priva Quote
irenaka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Iwonko! Dziękuję za pamięć (hi,hi!!), nie wiem dlaczego wszyscy przypisują mi kolaczki? Ale fakt jest faktem, chyba już nie będę mogła się wymigiwać i tłumaczyć, że zawsze na pierwszym miejscu są kundelki i to "najlepiej" stare. Biorę się za robotę, napisałam już do Ewelinki mail z pytaniami. Proszę tylko aby ktoś z tego wątku sprawdził ogłoszenia czy czasem ktoś tego przystojniaka nie szuka. Bardzo Was proszę o pomoc, bo przy nawale mojej pracy zawodowej nie dam rady sama. Chyba, że Ewlinka już sprawdziła i faktycznie nikt go nie szuka. Quote
GrubbaRybba Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Ja wczoraj zgrubnie przejrzałam ogłoszenia z Sosnowca (w intenecie) oraz ogłoszenia o zaginionych psach (szczególnie collie) i nie znalazłam nigdzie, aby ktoś szukał tego psa. Quote
Recommended Posts