florida_blue Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Safii - nie chce zapeszać puk puk ale ty masz dobrą rękę ....:loveu: Quote
Doda_ Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Nie zgadzam się aby Sara trafiła do innej rodziny - jeśli sznaucer nie dogada się z Sarą. P. Irena będzie musiała skontaktować się z Safii lub ze mną, i myślę ze wtedy zabierzemy Sarę z Krakowa do Częstochowy do Safii, i będziemy szukać nowy dom. Powinno się udać z tymi psami! :) Quote
Doda_ Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Ludzie, i co o tym myślicie?? Piszcie :mad: (ten obrazek to żart :) ) Quote
epe Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 No już jestem po spacerze z psem!! A tu takie dobre wieści!! Coś mi się wydaje,że jednak ten sznaucer może sie przekona do suńki-przecież to baba w koncu! To o której i gdzie mam być? Może na gg to ustalimy? Quote
Doda_ Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Epe idzie jutro sprawdzić ten domek, jesteś kochana! Wy wszyscy też jesteście kochani :) Quote
epe Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Trzymajcie kciuki,aby domek był OK! Mam blisko to mogę często odwiedzać potem też! Quote
epe Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Jeszcze jedno! Domek ma blisko do naprawdę dobrego weta,jednego z lepszych w Krakowie,on zresdzta wycinał guzka mojej ONce! To najlepszy psi chirurg ponadto! Quote
Doda_ Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 To ważne! Więc do jutra! ((Trzymajcie kciuki, żeby ich sznaucer zaakceptował kochaną Sarę)) :cool3: Quote
Doda_ Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Lecę do łóżeczka spać!:) :scared::sleep2: Więc, dobranoc!!! :) Quote
Mecka Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Myśle doda że to bardzo rozsądna decyzja, safi super ze jesteś na posterunku. Sądze, że jeśli sunia zostanie dobrze wprowadzona to będzie ok, jeśli nawet się nie uda to miło ze strony pani z Krakowa, że będzie też szukać domu dla Sary, a w tym czasie ona sobie poczeka np. u Safi. Sądzę, że należą się wam też słowa wytłumaczenia dlaczego zainterweniowalam w sprawie dt u margotki- uważam, że posługiwanie się fundacją jest nie na miejscu, bo chętnie pomagamy, kosztem swoich funduszy, wolnego czasu i dla dobra zwierząt i jeśli komuś zależy tak na serio na psie to wykaże minimum chęci wspólpracy jak chociażby chęć dojeżdzania z psem do weterynarza. Bo aż mnie ciarki przechodzą po plecach jak sobie pomyślę, że za chwilkę moglibyśmy otrzymać telefon, że "pies czeka na wyprowadzenie na spacer" i tym też mielibyśmy się zająć.;) Saro szerokiej drogi i powal Państwa na kolana:lol: Quote
Doda_ Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Mecka - Hehe :) No tak, Sara napewno się ucieszy, jak pojedziemy...będzie płakać... Pojedziemy wtedy do Krakowa centrum pochodzić po sklepach na kilka godzin i p.Irena napisze mi smsa czy Sara się uspokoiła. EPE - czekam na Twój sms :Rose: Quote
Ulaa Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Co za fatalne nieporozumienie :-o Przepraszam, że pomogłam w tym motaniu :oops: Margotka nie wspominała o tym, że nie będzie jeździć z sunią do lecznicy. A to przecież jest rola DT, nie było mowy, że fundacja ma wziąć to na siebie - skąd ten pomysł? :shake: Nieporozumienie jakieś. Safi dobrze, że jesteś!! Quote
emilia2280 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Moze ktos na tym wątku pomoze wystraszonej suni w przytulisku pod Wołominem? Proszę wejdzcie na wątek moze cos poradzicie. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102290 Quote
Ada-jeje Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Ja tez pomoglam w tym motaniu, i tez jestem winna przeprosin ale nikt z nas nie mogl przewidziec takich wymagan ze strony Margotki. Quote
GrubbaRybba Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Jezooo, właśnie przebrnęłam przez wątek od wczorajszego popołudnia. Aż włos mi sie zjeżył na głowie. Co za nieporozumienie z tą Margotką (a swoją drogą, to na nigdzie nie wspominała o tym, że fundacja ma jeździć s Sarą do weta i ma za to płacić). Dobrze, że wszystko się wyjaśniło i że Sara jedzie do Krakowa, że pani z Krakowa jest tak rozsądną kobietą. Trzymam kciuki za powodzenie całej akcji!!! Quote
Doda_ Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='Ulaa']Co za fatalne nieporozumienie :-o Przepraszam, że pomogłam w tym motaniu :oops: Margotka nie wspominała o tym, że nie będzie jeździć z sunią do lecznicy. A to przecież jest rola DT, nie było mowy, że fundacja ma wziąć to na siebie - skąd ten pomysł? :shake: Nieporozumienie jakieś. Safi dobrze, że jesteś!! Ja też wczoraj nie mogłam nic zrozumieć o co chodzi, już wyszłabym do babci po Sarę. Ale napisałam smsa do Margotki - czekałyśmy razem na odpowiedź od fundacji, godzina uciekała więc nie pojechaliśmy. Dopiero na gg Margotka wytłumaczyła mi - zrozumiałam o co chodzi. Nie znam się na fundacjach.:oops: [quote name='emilia2280']Moze ktos na tym wątku pomoze wystraszonej suni w przytulisku pod Wołominem? Proszę wejdzcie na wątek moze cos poradzicie. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102290 Ok, lecimy na Twój wątek.. [quote name='Ada-jeje']Ja tez pomoglam w tym motaniu, i tez jestem winna przeprosin ale nikt z nas nie mogl przewidziec takich wymagan ze strony Margotki. Nic się nie stało, wiem że Margotka wcześniej nic nie powiedziała. Najważniejsze jest to że Sara znalazła dom w Krakowie, jeśli psy się nie dogadają - problemu też nie będzie bo wtedy zawieziemy Sarę do ukochanej Safii - i będziemy jej pomagać finansowo.:loveu: [quote name='GrubbaRybba']Jezooo, właśnie przebrnęłam przez wątek od wczorajszego popołudnia. Aż włos mi sie zjeżył na głowie. Co za nieporozumienie z tą Margotką (a swoją drogą, to na nigdzie nie wspominała o tym, że fundacja ma jeździć s Sarą do weta i ma za to płacić). Dobrze, że wszystko się wyjaśniło i że Sara jedzie do Krakowa, że pani z Krakowa jest tak rozsądną kobietą. Trzymam kciuki za powodzenie całej akcji!!! Wiem, że nic nie wspominała. Myślała może że ja z Ulą się dogadałam w sprawie fundacji. Ulaa prowadzi fundację i to ona spytała Margotkę czy chciałaby Sarę, więc Margotka myślała że fundacja będzie jej pomagać. Nie znam się na fundacjach wogóle :mad: :) Quote
Mecka Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Doda_ napisał(a):Wiem, że nic nie wspominała. Myślała może że ja z Ulą się dogadałam w sprawie fundacji. Ulaa prowadzi fundację i to ona spytała Margotkę czy chciałaby Sarę, więc Margotka myślała że fundacja będzie jej pomagać. Nie znam się na fundacjach wogóle :mad: :) No tak Uleńko wybacz, ale muszę to sprostować- Ula między innymi działa w fundacji :lol:. A nasza działalność nie jest aż tak skomplikowana- pomagamy zwierzakom i już, ale jak dotąd jakiś takiś nieporozumień nie jest dużo, a zazwyczaj wynikają one z tego, że każdy z nas jest różny- mam na myśli dogomaniaków :evil_lol: No to Sara się nachodzi po tym Krakowie.... Quote
Ulaa Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 O Mecka już odpisała. A mi net wyłączyli :evil_lol: Quote
Doda_ Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Ulaa napisał(a):Doda ja nie prowadzę fundacji. Nie? Margotka mówiła że jesteś szefową fundacji?? Quote
Ulaa Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Doda_ napisał(a):Nie? Margotka mówiła że jesteś szefową fundacji?? COOOOOO :crazyeye: :lying: A to dobre :roflt: ale bzdura. Szefową jest Ada-jeje :p Ja jestem zarządzie ;) Quote
Doda_ Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Aha, hmmm... Sara jedzie do Safii. Ludzie z Krakowa zrezygnowali - po wizycie Epe. Powiedzieli że Sara może w każdej chwili dostać cieczki, a w Krakowie są samce, i że najlepiej żeby po operacji Sara miała lepszą opiekę.. Czekam na Epe. Szkoda! ((Ale i tak Safii byłaby wspaniałą matką dla Sary :D )) Ludzie, kochani, Sara jedzie do Safii. Tak jak wcześniej obiecaliśmy jej pomagać finansowo, więc teraz zacznijmy wpłacać pieniądzki dla Sary na leczenie (badania krwi, jeśli będzie trzeba to biopsja też. A może i na operację) To wszystko będzie dużo kosztować, jeszcze na jedzenie dla Sary, to duży pies i nie je tyle co york :D proszę o pomoc finansowo, poczekajmy jak Safii poda nr konta. dziękuję Quote
GrubbaRybba Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Doda, a czy ty masz jeszcze te pieniądze, które do ciebie wpłacaliśmy na operację Sary? Ile tego jest? Quote
Recommended Posts