Safii Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Beatko, to bardzo pilne. Ta Pani szuka Onka-młodego. Ja nie mam czasu się tym zająć, ale domek jest sprawdzony i pani czeka na propozycję. Proszę znajdźcie jej pieska PROSZĘ !!! Jakieś stworzonko ma szanse na dobry dom. Podaję maila do tej Pani. Proszę piszcie do niej, wysyłajcie jej oferty Onków. Plissssss greenstreet1@gmail.com Quote
epe Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Doda! Nie moge się doczekać kiedy tam pojedziesz- jak to możliwe bedzie prosze o szybką relację! Oczywiście najbardziej interesuje mnie reakcja Sary na Twój widok!! A Safii to ucałujesz od nas wszystkich-dobrze? Myślę,że Sara bardzo Ci za swój domek podziękuje! Quote
Doda_ Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 epe napisał(a):Doda! Nie moge się doczekać kiedy tam pojedziesz- jak to możliwe bedzie prosze o szybką relację! Oczywiście najbardziej interesuje mnie reakcja Sary na Twój widok!! A Safii to ucałujesz od nas wszystkich-dobrze? Myślę,że Sara bardzo Ci za swój domek podziękuje! Dobrze, dobrze, miałam jechać 26 kwietnia, ale widzę ze doczekać sie nie możecie, to pewnie pojade 19 kwietnia! Ja tez jestem ciekawa, czy Sara mnie pamięta :evil_lol: Jeśli nie, to w kagańcu bedzie, ale nie zamknięta w pokoju - ja będę z nią i ciekawe co chciałaby ze mną zrobić :diabloti: napewno mnie rozpozna..napewno..musi... Ucałuję Safii od was wszystkich - kto policzy, ile was jest?? :diabloti: --------- Safii - będę szukać ONka, jeśli znajdę to prześle tej pani ale dziś pewnie nie będe mogła, bo jadę zaniedługo i wracam wieczorem. Postaram się wygrzebać w dogo jeszcze dziś albo jutro. Quote
epe Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 A może Doris od Bounty? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=103074 Przyjazna do dzieci,sterylizowana! Jest na DT,ale pilnie szuka domu! Quote
Doda_ Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Safii - ten email do Pani, ktora szuka mlodego onka, wkleilam na watku trzynoznego onka, shanti skontaktowala sie z ta pania, ale ten domek nie jest dla tego trzynoznego onka wiec shanti chyba znalazla inna onke dla tej pani, nic wiecej nie wiem. Jak sie czegos dowiem to napisze. Quote
maggiejan Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Doda, nie znasz kogoś kto by pomógł Ulv...? Dziewczynie padł komp i odkurzacz, a ma na utrzymaniu kilkanaście zwierzaków, nie stać jej na zakup nowych... Jest z Wrocławia, zreszta pewnie ja wszyscy znacie... Tu link do wątku jej podopiecznej ONkowatej sparaliżowanej suni : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21954&page=384 Quote
Doda_ Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Hmm.. maggiejan, czytałam wątek.. niestety nie moge pomoc :( moje komputery nie sa ani do sprzedania ani do oddania, odkurzacz tez :-( Ale postaram sie kogos popytac :-( Quote
Doda_ Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 W ta sobote (19.04) wyjeżdzamy do Częstochowy odwiedzic Sarę i Safii:loveu: Czekam na sms od Safii, ma mi napisać czy możemy na 100% przyjechać. Pogoda niestety kiepska :shake: Tylko niech w sobotę deszczu nie będzie.. a no, deszcz będzie czy nie, ale i tak zobaczę Sarę i Safii :cool3: Quote
Doda_ Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 Wyjazd odwolany..przepraszam.. Pojedziemy na pewno, tylko nie wiem kiedy, Safii mi powie. Pozdrawiam Quote
Doda_ Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Zdjęcia Sary ;) Zrobiła się jeszcze piękniejsza, prawda? Pokazałam zdjęcie Sary mojej rodzinie, nie mówiłam ze to Sara, oni oglądali zdjęcia, mówili że piekny pies, spytałam czy go poznają, a oni 'nie' ..... :-o Powiedziałam im ze to Sara, nie mogli uwierzyć, bo zrobila sie bardzo piękna.. Quote
milcia17 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Nie możliwe że to ona!!!! Wcale nie możliwe!!! Jaka piękna MISS :D Więc... Doda! Jak będziesz z nią widzieć, to koniecznie dodaj jednego buziaczka ode mnie!!! Quote
Doda_ Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Sara jest na diecie bo za dużo waży.. :lol: Kurcze, nie moge się doczekać kiedy ich zobacze.......:-( Quote
florida_blue Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 tylko uważaj żeby Cię nie zjadła teraz :razz: Safii sobie takirgo agresowa wychowała :roll: Quote
Doda_ Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 florida_blue napisał(a):tylko uważaj żeby Cię nie zjadła teraz :razz: Safii sobie takirgo agresowa wychowała :roll: Widziałaś Sarę?? :razz: Quote
Doda_ Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 florida_blue napisał(a):nie :) teraz już nie - widziałam ją na początku... Ale po tym jak rozmawiałam z Safii mam poważne watpliwości czy chcę ja odwiedzić :evil_lol: To może ją zobacz :eviltong: I masz od razu ją przytulić :eviltong: Quote
florida_blue Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 nie :) teraz już nie - widziałam ją na początku... Ale po tym jak rozmawiałam z Safii mam poważne watpliwości czy chcę ja odwiedzić :evil_lol: Quote
epe Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Doda! To fajnie!:lol: Ciekawa jestem jak zareaguje Sara- jestem pewna,że Cię pozna! Byleby tylko nie pomyslała,że chcesz ją zabrać!:evil_lol: Mój Krystian,jak spotkaliśmy w parku Karusiap /ona go w schronie wyprowadzała na spacery/ to widać było,że ja poznał,ale starał się być jak najbliżej mnie!:lol: Jakby chciał powiedzieć,że już nie chce z nią iść! Quote
Doda_ Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 No i wróciłam niedawno z Częstochowy - od Safii.. Jechaliśmy tam godzine, a w Częstochowie GODZINĘ się błąkaliśmy!!!!! :angryy: Z Sarą się widziałam, nie wiecie, w jakim domku ona jest!!! W najwspanialszym pod slońcem!! Teraz dziękuję tych, którzy zrezygnowali z adopcji Sary, bo to dzięki nich Sara trafiła do wymarzonego domku!! To prawda, ze zrobiła się agresywna, ale MNIE poznała, tatę i Tomka (zabrał Sarę na DT na tydzień).. wyszła z domu, my byliśmy na dworze /była w kagańcu/ i zawołałam 'Sara' od razu rozpoznała mój głos i merdając ogonkiem podeszła do nas... Do innych jest agresywna.. Wypiękniała, utyła:oops: ale się odchudza.. Sierść ma piękną i przyjemną w dotyku.. No i weszliśmy do domku, Sara była przy nas, bez kagańca i lizała moje i Tomka ręce.. Safii ma drugiego kotka - kilkumięsiecznego - uratowanego, błąkał ssie prawdopodobnie na autostradzie (zapomnialam gdzie dokladnie ale na pewno na ulicy gdzie jeżdzą szybko samochody) no i tak sie ulozylo, ze u nich ZOSTAL.. Sara myśli że to jej dziecko i tak bardzo się nim opiekuje, chodzi za nim.. Nawet nie ma czasu zeby zjeść :evil_lol: Jak kotek śpi, to Sara spokojna jest. A jak on biega po mieszkaniu to Sara też, za nim, i wszystko rozwala... Wyszliśmy później na spacer, Sara to wielka dama - NIE LUBI chodzić po trawie, TYLKO na chodniku...... Próbowałam ją ciagnac na trawę ale nic z tego :oops: I zaprosiłam ją do naszego samochodu - skoczyla :crazyeye: Ona uwielbia jazdę samochodem :loveu: siedziała sobie w naszym aucie i później wysiadla, no my sobie blablabla pogadaliśmy.. I odjechaliśmy do domu (Safii - pamiętaj, wpadnij do nas w wakacje!:mad:)... Zdjęcia: Poznała nas, więc Safii zdjęła kaganiec.. Tu ja z kotkiem - którego uratowała Safii.. :loveu: Tomek, Safii, ja i Sara :loveu: Ja z Sarą :loveu: Wsiadła do naszego samochodu.. :cool3: Quote
florida_blue Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Doda :> nie byłaś prosiąt oglądać !!!! zdjecia super :) mowiłam ze domek u Safii jest najlepsiejszy :P Quote
Doda_ Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 florida niestety nie bo nie dalas mi nr tel i nie mialam jak z toba sie umowic:shake: a sama do Joli przeciez nie trafie :diabloti: Quote
florida_blue Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 no jak nie dałam ...................................................:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: trzeba było powiedzieć Safii, ona ma do mnie :angryy: Quote
Recommended Posts