Doda_ Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Zapomniałam jeszcze napisać że Sara i Safii was bardzo bardzo kochają:loveu: (ja też was bardzo kocham za to że pomogliście tak wiele...) Sara - jeśli będzie miała robione róźne badania, pomoc finansowa będzie potrzebna. Ale nie teraz, Safii o tym powie. Jetsem szczęśliwa ze Sara u niej zostaje:loveu: Quote
monika55 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Wspaniala wiadomosc. Safi jestes wielka.:Rose: Quote
Hakita Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Doda_ napisał(a):Jetsem szczęśliwa ze Sara u niej zostaje:loveu: Doda..........:cool3: Ja przeoczyłam.......??? :-o Sara zostaje u Safii??? W najlepszym z możliwych domków??? :cool3: :lol::loveu: Toż to CUD...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Doda_ Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Tak, ja i moja rodzina wiedzieliśmy ze Sara zostanie, bo jest przekochana i nikt nie potrafi się z nia rozstać. Cała rodzina Safii kocha Sarę. Safii już nigdy nie opuści Sarę...:) Tak, Safii to najwspanialsza dziewczyna!! Wy wszyscy z tego wątku też jesteście wspaniali!!!!!!!! Quote
Hakita Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Doda...:loveu: Safii...:loveu: Doda...:loveu: Safii...:loveu: Doda...:loveu: Safii...:loveu: To taki niekończący się łańcuszek.....:loveu::loveu::loveu: Bardzo, bardzo się cieszę!!! :multi: Choć od dawna nie pisałam, to w duchu wielce kibicowałam.........:lol::loveu: Quote
Doda_ Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Oj, jak znowu nie będziesz tu przychodzic to :mad: I chyba wysle przez poczte zaproszenie:lol::loveu: Tak sie martwilam, co bedzie z Sarą jak zmieni dom... niepotrzebnie sie martwilam :D Quote
epe Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 O Matko! Wysłuchałaś moich modlitw!!! Jestem szczęśliwa-to za mało!!:multi::loveu::loveu::loveu: Przecież wiedziałam,że Safii jest aniołem,bałam się tylko czy rodzice pozwolą! Przecież to najlepszy z domów jaki Sara mogłaby sobie wymarzyć! Sara znalazła szczęście u boku Safii dzięki komu??-DODZIE!!!:multi: Quote
ANETTTA Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 czy ja dobrze zrozumialam sara zostaje u sofi ......:multi: Quote
Doda_ Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 epe napisał(a):O Matko! Wysłuchałaś moich modlitw!!! Jestem szczęśliwa-to za mało!!:multi::loveu::loveu::loveu: Przecież wiedziałam,że Safii jest aniołem,bałam się tylko czy rodzice pozwolą! Przecież to najlepszy z domów jaki Sara mogłaby sobie wymarzyć! Sara znalazła szczęście u boku Safii dzięki komu??-DODZIE!!!:multi: Ja też jestem szczęśliwa, bardzo.. Safii mama sama zaproponowała zeby Sara została jeszcze tydzień (a miała dziś opuścic dom Safii) i Safii wie że Sara już zostanie,Safii nie opuści ją.. nikt nie moglby rozstac sie z Sara, cala rodzina Safii pokochala wspaniałą sare, a kotek-kira chyba powoli pokocha ją:diabloti: Quote
Doda_ Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 ANETTTA napisał(a):czy ja dobrze zrozumialam sara zostaje u sofi ......:multi: Tak, czytaj: Sara zostaje u Safii!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: Quote
Ada-jeje Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Doda i Safi, obie jestescie aniolami. :angel::angel:Nadszedl wielki dzien dla Sary, :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: pozostania u boku Safi i jej wspanialej rodzinki.:modla::modla: Quote
Doda_ Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Ludzie, podajcie mi linki owczarkow niemieckich, mix owczarka niem. lub psy podobne do owczarka niemieckiego, wiek obojetny, tylko suczki, moga byc chore, w najbardziej potrzebie. Odezwala sie do mnie pani, zainteresowana Sarą i chciala ja wziac ale powiedzialam jej ze adopcja sary jest juz nieaktualna, to zaproponowalam jej inne psy, wybrala juz jedna suczke w fatalnym stanie z choroba skory, ale nie wiem czy ta suczka jets do adopcji czy jeszcze nie, wiec poprosilabym o linki moze udac sie.. ta pani ma wlasna firme, stac jej na leczenie, ma psa owczarka 5 letniego, wziela go ze schroniska byl w fatalnym stanie wazyl 17 kg i peknieta mordke mial a dzis jest wspanialym psem. Suczka ma byc lagodna do psow. Quote
epe Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Doda! Wklejam link do suczki ONka: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105133 Ona w Olkuszu jest w jakiejś firmie! Zamykana w dzień sama zobaczysz gdzie! Potrzebuje szybko pomocy,bo psychicznie wysiada i już kręci się za swym ogonem! Pilnie trzeba się nią zająć,bo to się pogłębi! Quote
epe Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Doda! I jeszcze jedno.Czy pies tej pani jest kastrowany? Bo jeśli nie,to suka musi zostać wsterylizowana przed adopcją! I spytaj ją czy nadal chce sunię,ąle sterylizowaną! Zobaczymy,czy wtedy nadal będzie chciała!!! Quote
Zuza i Noddy Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Ja proponuje takie suczki ok 3,5 roku Ta też ok 3,5 roku Nora przesympatyczna sunia bardzo długo w schronisku ma już 11,5 roku, na starość przydałby się jej domek Sonia ok 10,5 roku I Agora ponad 5 lat Quote
Doda_ Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Dziekuje juz wyslalam. Epe - ta pani, widze ze naprawde jest wspaniala. jej narzeczony takze. Uratowali wiele psow. Nie wiem czy jest kastrowany, ale spytam. Oni przyjma suczke podobna do ONki w najbardziej potrzebie. Pokazalam im link szczeniaka, ale woleli ta suczke z choroba skory, bo powiedzieli ze szczeniaki maja wieksze szanse a ta sunia nie. To wspaniali ludzie, wizyte przedadopcyjna przyjmuja. Quote
Hakita Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Doda i inni Kochani.... Niesamowicie potrzebna pomoc dla tej suni.....................:-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102454 Quote
epe Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Kochana Dodo! Ty masz tak wielkie serce,ale młoda jesteś! Ja Ci tylko podpowiadam pewne rzeczy,bo niestety jest wielu oszustów i pseudorozmnażaczy,którzy bazuja na naiwności dziewczyn z dogo! Więc trzeba być ostrożnym! Wielu takich "dobrych ludzi" gdy słyszy,że suka sterylizowana to się szybko wycofują! Więc to najlepszy test na takich! A tym,którzy maja dobre intencje to zupełnie nie przeszkadza! Więc się dowiedz,czy suki sterylizowane ich interesują! Zobaczymy co odpowiedzą! Ta z chorą skórą ONka jest na DT i tam jest leczona,więc jej adopcja chyba na razie jest nieaktualna! Ona jest młoda,więc może dlatego im się spodobała! Quote
Zuza i Noddy Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Poprawiłam wiek Nory, bo się pomyliłam ona ma ok 11,5 lat i Soni 10,5 lat Quote
Doda_ Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 [quote name='Hakita']Doda i inni Kochani.... Niesamowicie potrzebna pomoc dla tej suni.....................:-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102454 Dziekuje, wyslalam im juz :) [quote name='epe']Kochana Dodo! Ty masz tak wielkie serce,ale młoda jesteś! Ja Ci tylko podpowiadam pewne rzeczy,bo niestety jest wielu oszustów i pseudorozmnażaczy,którzy bazuja na naiwności dziewczyn z dogo! Więc trzeba być ostrożnym! Wielu takich "dobrych ludzi" gdy słyszy,że suka sterylizowana to się szybko wycofują! Więc to najlepszy test na takich! A tym,którzy maja dobre intencje to zupełnie nie przeszkadza! Więc się dowiedz,czy suki sterylizowane ich interesują! Zobaczymy co odpowiedzą! Ta z chorą skórą ONka jest na DT i tam jest leczona,więc jej adopcja chyba na razie jest nieaktualna! Ona jest młoda,więc może dlatego im się spodobała! Dziekuje:loveu: Wiem, pisałam do nich o sterylizacji i powiem wam co odpowiedzieli. Chcieli wziac ta sunke z choroba skory bo bylo im zal ze ma mala szanse i sie meczy. Ale wizyta przedadopcyjna bedzie, to pewnie ja tez bede i poznam ich. Quote
ANETTTA Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='Doda_']Tak, czytaj: Sara zostaje u Safii!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: na zawsze kurcze nie wierze ciudownie ciudownie a le plisssssssssss kto moze niech pomoze ale pilna pomoc potrzebna sunia ..ciezko chora blaga o pomoc .... http://www.dogomania.pl/forum/showth...90#post9470490 Quote
epe Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Hakita już podała ten wątek!! Anetta spóźniłaś się:evil_lol: Mnie też wyprzedziła! Quote
Doda_ Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Anettta, link tej suńki dlugowłosej juz wcześniej wyslalam ludziom. Quote
Doda_ Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 epe napisał(a):Hakita już podała ten wątek!! Anetta spóźniłaś się:evil_lol: Mnie też wyprzedziła! haha:turn-l::turn-l::turn-l: Quote
Recommended Posts