Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zapomniałam jeszcze napisać że Sara i Safii was bardzo bardzo kochają:loveu:
(ja też was bardzo kocham za to że pomogliście tak wiele...)

Sara - jeśli będzie miała robione róźne badania, pomoc finansowa będzie potrzebna. Ale nie teraz, Safii o tym powie.

Jetsem szczęśliwa ze Sara u niej zostaje:loveu:

• Replies 963
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doda_ napisał(a):
Jetsem szczęśliwa ze Sara u niej zostaje:loveu:

Doda..........:cool3:
Ja przeoczyłam.......??? :-o
Sara zostaje u Safii??? W najlepszym z możliwych domków??? :cool3: :lol::loveu:
Toż to CUD...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu:

Posted

Tak, ja i moja rodzina wiedzieliśmy ze Sara zostanie, bo jest przekochana i nikt nie potrafi się z nia rozstać. Cała rodzina Safii kocha Sarę.
Safii już nigdy nie opuści Sarę...:)

Tak, Safii to najwspanialsza dziewczyna!!
Wy wszyscy z tego wątku też jesteście wspaniali!!!!!!!!

Posted

Doda...:loveu: Safii...:loveu: Doda...:loveu: Safii...:loveu: Doda...:loveu: Safii...:loveu:
To taki niekończący się łańcuszek.....:loveu::loveu::loveu:

Bardzo, bardzo się cieszę!!! :multi:
Choć od dawna nie pisałam, to w duchu wielce kibicowałam.........:lol::loveu:

Posted

Oj, jak znowu nie będziesz tu przychodzic to :mad:
I chyba wysle przez poczte zaproszenie:lol::loveu:
Tak sie martwilam, co bedzie z Sarą jak zmieni dom... niepotrzebnie sie martwilam :D

Posted

O Matko! Wysłuchałaś moich modlitw!!!
Jestem szczęśliwa-to za mało!!:multi::loveu::loveu::loveu:
Przecież wiedziałam,że Safii jest aniołem,bałam się tylko czy rodzice pozwolą!
Przecież to najlepszy z domów jaki Sara mogłaby sobie wymarzyć!
Sara znalazła szczęście u boku Safii dzięki komu??-DODZIE!!!:multi:

Posted

epe napisał(a):
O Matko! Wysłuchałaś moich modlitw!!!
Jestem szczęśliwa-to za mało!!:multi::loveu::loveu::loveu:
Przecież wiedziałam,że Safii jest aniołem,bałam się tylko czy rodzice pozwolą!
Przecież to najlepszy z domów jaki Sara mogłaby sobie wymarzyć!
Sara znalazła szczęście u boku Safii dzięki komu??-DODZIE!!!:multi:

Ja też jestem szczęśliwa, bardzo..
Safii mama sama zaproponowała zeby Sara została jeszcze tydzień (a miała dziś opuścic dom Safii) i Safii wie że Sara już zostanie,Safii nie opuści ją.. nikt nie moglby rozstac sie z Sara, cala rodzina Safii pokochala wspaniałą sare, a kotek-kira chyba powoli pokocha ją:diabloti:

Posted

Doda i Safi, obie jestescie aniolami. :angel::angel:Nadszedl wielki dzien dla Sary, :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: pozostania u boku Safi i jej wspanialej rodzinki.:modla::modla:

Posted

Ludzie, podajcie mi linki owczarkow niemieckich, mix owczarka niem. lub psy podobne do owczarka niemieckiego, wiek obojetny, tylko suczki, moga byc chore, w najbardziej potrzebie. Odezwala sie do mnie pani, zainteresowana Sarą i chciala ja wziac ale powiedzialam jej ze adopcja sary jest juz nieaktualna, to zaproponowalam jej inne psy, wybrala juz jedna suczke w fatalnym stanie z choroba skory, ale nie wiem czy ta suczka jets do adopcji czy jeszcze nie, wiec poprosilabym o linki moze udac sie.. ta pani ma wlasna firme, stac jej na leczenie, ma psa owczarka 5 letniego, wziela go ze schroniska byl w fatalnym stanie wazyl 17 kg i peknieta mordke mial a dzis jest wspanialym psem. Suczka ma byc lagodna do psow.

Posted

Doda!
I jeszcze jedno.Czy pies tej pani jest kastrowany? Bo jeśli nie,to suka musi zostać wsterylizowana przed adopcją! I spytaj ją czy nadal chce sunię,ąle sterylizowaną! Zobaczymy,czy wtedy nadal będzie chciała!!!

Posted

Dziekuje juz wyslalam.
Epe - ta pani, widze ze naprawde jest wspaniala. jej narzeczony takze. Uratowali wiele psow. Nie wiem czy jest kastrowany, ale spytam. Oni przyjma suczke podobna do ONki w najbardziej potrzebie. Pokazalam im link szczeniaka, ale woleli ta suczke z choroba skory, bo powiedzieli ze szczeniaki maja wieksze szanse a ta sunia nie. To wspaniali ludzie, wizyte przedadopcyjna przyjmuja.

Posted

Kochana Dodo!
Ty masz tak wielkie serce,ale młoda jesteś! Ja Ci tylko podpowiadam pewne rzeczy,bo niestety jest wielu oszustów i pseudorozmnażaczy,którzy bazuja na naiwności dziewczyn z dogo!
Więc trzeba być ostrożnym! Wielu takich "dobrych ludzi" gdy słyszy,że suka sterylizowana to się szybko wycofują! Więc to najlepszy test na takich!
A tym,którzy maja dobre intencje to zupełnie nie przeszkadza! Więc się dowiedz,czy suki sterylizowane ich interesują! Zobaczymy co odpowiedzą!
Ta z chorą skórą ONka jest na DT i tam jest leczona,więc jej adopcja chyba na razie jest nieaktualna! Ona jest młoda,więc może dlatego im się spodobała!

Posted

[quote name='Hakita']Doda i inni Kochani....
Niesamowicie potrzebna pomoc dla tej suni.....................:-(
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102454

Dziekuje, wyslalam im juz :)

[quote name='epe']Kochana Dodo!
Ty masz tak wielkie serce,ale młoda jesteś! Ja Ci tylko podpowiadam pewne rzeczy,bo niestety jest wielu oszustów i pseudorozmnażaczy,którzy bazuja na naiwności dziewczyn z dogo!
Więc trzeba być ostrożnym! Wielu takich "dobrych ludzi" gdy słyszy,że suka sterylizowana to się szybko wycofują! Więc to najlepszy test na takich!
A tym,którzy maja dobre intencje to zupełnie nie przeszkadza! Więc się dowiedz,czy suki sterylizowane ich interesują! Zobaczymy co odpowiedzą!
Ta z chorą skórą ONka jest na DT i tam jest leczona,więc jej adopcja chyba na razie jest nieaktualna! Ona jest młoda,więc może dlatego im się spodobała!

Dziekuje:loveu:
Wiem, pisałam do nich o sterylizacji i powiem wam co odpowiedzieli. Chcieli wziac ta sunke z choroba skory bo bylo im zal ze ma mala szanse i sie meczy. Ale wizyta przedadopcyjna bedzie, to pewnie ja tez bede i poznam ich.