epe Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Ale Safii właśnie jest cały czas z nią ze względu na adaptację Sary i pewnie nie zostawiła jej jeszcze samej! Quote
Doda_ Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Epe no tak :D Na konto Safii wpłynęło jeszcze 100 zł dla Sary - razem jest ponad 550 zł, starczy na operację :Rose: Jesteście kochani!! Udało się uzbierać dla Sary na operację!! :Rose: :loveu::loveu::loveu: Quote
Doda_ Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Safii was przeprasza - nie będzie jej dziś na dogo. :-( Jutro Sara ma zabieg - Safii z Sarą odpoczywają :loveu: Safii śpi z Sarą - szczęście że ma dwuosobowe łóżko, bo gdyby to było jednoosobowe łóżko to chyba Sara by swoją dupą popychała a Safii...na podłodze :turn-l: Safii - przepraszam, kochana, ja tylko żartowałam :Rose: Quote
epe Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Doda! Dzieki za info,bo strasznie byłabym zdenerwowana,czemu Safii nic nie pisze! Kochane dwie dziewczynki! Niech wypoczywają,a za jutro już :kciuki::kciuki: Quote
Doda_ Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Tata zabrał dwie plakaty - rozwiesi w Sklepie PLUS i w swojej pracy :Rose: DOMEK - GDZIE JESTEŚ?????? Epe - wszystko jest dobrze ;) Nie tylko my jesteśmy kochane, wy także, bardzo pomogliście finansowo :*:*:* Quote
Doda_ Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Sara miała mieć dziś zabieg o 9:00-12:00.. Już godzinę temu odebrali Sarę..?? Pisałam do Safii - nie odpisała, pewnie zajmuje się Sarą. Poczekam. Nie mogę się doczekać na wieści co u Sary i jak po zabiegu :loveu: Quote
GrubbaRybba Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 My też czekamy wytrwale i trzymamy kciukasy. Quote
Doda_ Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Sara jest po operacji :) Udało się :) Wszystko jest dobrze. Safii nie może teraz wejść bo siedzi przy Sarze, Sary boli po operacji, to normalne. :loveu::loveu::loveu: A to wszystko DZIĘKI WAS!!!!!!!!!!!!!! DZIĘKI MNIE ZOSTAŁA URATOWANA OD MROZU, DZIĘKI WAS WSZYSTKICH PRZESZŁA OPERACJĘ!!!!!!!SAFII - DZIĘKUJĘ ŻE SARA MA U CIEBIE DOBRĄ OPIEKĘ!!! JESTEŚCIE KOCHANI!!! NIGDY NIE ZAPOMNĘ O WAS!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
emilia2280 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 :ghost_2:hoho, dziéki Doda za dobre wiesci :BIG: :ghost_2: Quote
Doda_ Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 :):):) Cieszę się bardzo, że już po wszystkim... Saro Kochamy Cię :*:*:*:loveu: Quote
Doda_ Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Dooomkuuu, gdzieee jesteś?????????:mad: Quote
Doda_ Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Safii do mnie napisała SMS-a, że Sara już dochodzi do siebie, ale widać że bardzo ją boli. Może już wstać, ale z trudem i boli ją przy kładzeniu się. Od jutra antybiotyki i pielęgnacja rany. Będzie pod stałą opieką weterynarza. Jakby co - on jest pod telefonem. Jest naprawdę bardzo dzielna - podziwiam ją!! Wpłynęło dzisiaj 177 zł - bardzo wam dziękujemy, kochani. Operacja 530 zł. Safii cały czas jest przy Sarze. Jest tak dzielna, mimo, że tak bardzo cierpi. W domu Safii panuje cisza, wszyscy chodzą na paluszkach, żeby miała spokój i ciszę. W pokoju półmrok, żeby nie drazniło ją światło. Na całej podłodze są koce, żeby się nie poślizgnęła, gdy będzie wstawać. Wszystko czyste i wyprane, żeby nie wdało się zakazenie. Jak Safii się uda może wieczorkiem wejdzie na forum. Safii - baaardzo Ci dziękujemy, kochana jesteś jak cholera! (Sorry za słowo, ale jesteś naprawdę bardzo kochana) :* Quote
Zuza i Noddy Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Super, ze Sarcia już po operacji i wszystko się udało, teraz niech tylko dojdzie do siebie i wymiata do domku. Quote
florida_blue Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Doda_ napisał(a):Safii do mnie napisała SMS-a, że Sara już dochodzi do siebie, ale widać że bardzo ją boli. Może już wstać, ale z trudem i boli ją przy kładzeniu się. Od jutra antybiotyki i pielęgnacja rany. Będzie pod stałą opieką weterynarza. Jakby co - on jest pod telefonem. Jest naprawdę bardzo dzielna - podziwiam ją!! Wpłynęło dzisiaj 177 zł - bardzo wam dziękujemy, kochani. Operacja 530 zł. Safii cały czas jest przy Sarze. Jest tak dzielna, mimo, że tak bardzo cierpi. W domu Safii panuje cisza, wszyscy chodzą na paluszkach, żeby miała spokój i ciszę. W pokoju półmrok, żeby nie drazniło ją światło. Na całej podłodze są koce, żeby się nie poślizgnęła, gdy będzie wstawać. Wszystko czyste i wyprane, żeby nie wdało się zakazenie. Jak Safii się uda może wieczorkiem wejdzie na forum. Safii - baaardzo Ci dziękujemy, kochana jesteś jak cholera! (Sorry za słowo, ale jesteś naprawdę bardzo kochana) :* to mozliwe TYLKO u Issi .... :loveu::loveu::loveu: Quote
epe Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Matko jedyna! Safii,jak my teraz znajdziemy domek dla Sary? Takich ludzi nie ma wcale na świecie- sklonuj się!! Quote
Doda_ Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Racja, Safii dla Sary jest kimś, więcej niż ukochana mama!! :*:*:* Mało takich ludzi jest...:( Przyszli właściciele Sary nie będą tacy jak Safii... :(:(:( Quote
GrubbaRybba Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Wczoraj coś szwankował mi net, a tu takie wspaniałe wieści :multi::multi::multi:. Tak się cieszę, że Sara jest już po operacji, że czuje się coraz lepiej. Saffi, jesteś aniołem, bez dwóch zdań. :Rose::Rose::Rose: Teraz tylko domku szukamy!!! Quote
Doda_ Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Sara lepiej się czuje. Safii poszła z nią na dwór i załatwiła się. :) Quote
emilia2280 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 ha, nawet kupka moze cieszyc u chorej suni! Quote
epe Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Doda! Jak dobrze,że przekazujesz nam wieści o Sarze! Safi jest jak "matka-Polka"- tak zajeta swoja operowana córeczką! Dobrze,że choć Dodzie zdaje relacje! Quote
Doda_ Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 :loveu: Z Safii piszę smsy, wyciągam od niej nowe wieści o Sarze :loveu: Quote
Recommended Posts