Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 963
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Epe no tak :D
Na konto Safii wpłynęło jeszcze 100 zł dla Sary - razem jest ponad 550 zł, starczy na operację :Rose:

Jesteście kochani!!
Udało się uzbierać dla Sary na operację!! :Rose: :loveu::loveu::loveu:

Posted

Safii was przeprasza - nie będzie jej dziś na dogo. :-(
Jutro Sara ma zabieg - Safii z Sarą odpoczywają :loveu:
Safii śpi z Sarą - szczęście że ma dwuosobowe łóżko, bo gdyby to było jednoosobowe łóżko to chyba Sara by swoją dupą popychała a Safii...na podłodze :turn-l:

Safii - przepraszam, kochana, ja tylko żartowałam :Rose:

Posted

Doda! Dzieki za info,bo strasznie byłabym zdenerwowana,czemu Safii nic nie pisze!
Kochane dwie dziewczynki! Niech wypoczywają,a za jutro już :kciuki::kciuki:

Posted

Tata zabrał dwie plakaty - rozwiesi w Sklepie PLUS i w swojej pracy :Rose:
DOMEK - GDZIE JESTEŚ??????

Epe - wszystko jest dobrze ;) Nie tylko my jesteśmy kochane, wy także, bardzo pomogliście finansowo :*:*:*

Posted

Sara miała mieć dziś zabieg o 9:00-12:00.. Już godzinę temu odebrali Sarę..?? Pisałam do Safii - nie odpisała, pewnie zajmuje się Sarą. Poczekam. Nie mogę się doczekać na wieści co u Sary i jak po zabiegu :loveu:

Posted

Sara jest po operacji :)
Udało się :) Wszystko jest dobrze. Safii nie może teraz wejść bo siedzi przy Sarze, Sary boli po operacji, to normalne. :loveu::loveu::loveu:

A to wszystko DZIĘKI WAS!!!!!!!!!!!!!!
DZIĘKI MNIE ZOSTAŁA URATOWANA OD MROZU, DZIĘKI WAS WSZYSTKICH PRZESZŁA OPERACJĘ!!!!!!!SAFII - DZIĘKUJĘ ŻE SARA MA U CIEBIE DOBRĄ OPIEKĘ!!! JESTEŚCIE KOCHANI!!! NIGDY NIE ZAPOMNĘ O WAS!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

Safii do mnie napisała SMS-a, że Sara już dochodzi do siebie, ale widać że bardzo ją boli. Może już wstać, ale z trudem i boli ją przy kładzeniu się. Od jutra antybiotyki i pielęgnacja rany. Będzie pod stałą opieką weterynarza. Jakby co - on jest pod telefonem. Jest naprawdę bardzo dzielna - podziwiam ją!! Wpłynęło dzisiaj 177 zł - bardzo wam dziękujemy, kochani. Operacja 530 zł. Safii cały czas jest przy Sarze. Jest tak dzielna, mimo, że tak bardzo cierpi. W domu Safii panuje cisza, wszyscy chodzą na paluszkach, żeby miała spokój i ciszę. W pokoju półmrok, żeby nie drazniło ją światło. Na całej podłodze są koce, żeby się nie poślizgnęła, gdy będzie wstawać. Wszystko czyste i wyprane, żeby nie wdało się zakazenie. Jak Safii się uda może wieczorkiem wejdzie na forum.

Safii - baaardzo Ci dziękujemy, kochana jesteś jak cholera! (Sorry za słowo, ale jesteś naprawdę bardzo kochana) :*

Posted

Doda_ napisał(a):
Safii do mnie napisała SMS-a, że Sara już dochodzi do siebie, ale widać że bardzo ją boli. Może już wstać, ale z trudem i boli ją przy kładzeniu się. Od jutra antybiotyki i pielęgnacja rany. Będzie pod stałą opieką weterynarza. Jakby co - on jest pod telefonem. Jest naprawdę bardzo dzielna - podziwiam ją!! Wpłynęło dzisiaj 177 zł - bardzo wam dziękujemy, kochani. Operacja 530 zł. Safii cały czas jest przy Sarze. Jest tak dzielna, mimo, że tak bardzo cierpi. W domu Safii panuje cisza, wszyscy chodzą na paluszkach, żeby miała spokój i ciszę. W pokoju półmrok, żeby nie drazniło ją światło. Na całej podłodze są koce, żeby się nie poślizgnęła, gdy będzie wstawać. Wszystko czyste i wyprane, żeby nie wdało się zakazenie. Jak Safii się uda może wieczorkiem wejdzie na forum.

Safii - baaardzo Ci dziękujemy, kochana jesteś jak cholera! (Sorry za słowo, ale jesteś naprawdę bardzo kochana) :*

to mozliwe TYLKO u Issi .... :loveu::loveu::loveu:

Posted

Racja, Safii dla Sary jest kimś, więcej niż ukochana mama!! :*:*:* Mało takich ludzi jest...:( Przyszli właściciele Sary nie będą tacy jak Safii... :(:(:(

Posted

Wczoraj coś szwankował mi net, a tu takie wspaniałe wieści :multi::multi::multi:. Tak się cieszę, że Sara jest już po operacji, że czuje się coraz lepiej. Saffi, jesteś aniołem, bez dwóch zdań. :Rose::Rose::Rose:
Teraz tylko domku szukamy!!!

Posted

Doda!
Jak dobrze,że przekazujesz nam wieści o Sarze!
Safi jest jak "matka-Polka"- tak zajeta swoja operowana córeczką!
Dobrze,że choć Dodzie zdaje relacje!