hanek Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Doda_ napisał(a):O tym ze nie załatwia się w domu, coś jeszcze?? Że lubi koty, i inne zwierzątko? Nie ciągnie?? Hmm... A właśnie, jak Sara się odnosi do innych psów? Quote
epe Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Ona do wszystkich psów odnosi się dobrze! Koty chce gonić na spacerze,ale w domu chciała sie zaprzyjaźnić z kotem Safii i nie udało sie,bo kot strasznie zły i ja potraktował pazurami! Quote
israel Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Witam serdecznie, Issi zrobiła nowy plakat - można go ściągnąć tu Trzymam kciuki za Sarunie! pozdrawiam Quote
hanek Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 No to będziecie mieli dwa plakaty;) Jeden z nich do ściągnięcia tutaj: http://genobis.rootnode.pl/sara.pdf Quote
Peter Beny Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 israel napisał(a):Witam serdecznie, Issi zrobiła nowy plakat - można go ściągnąć tu Trzymam kciuki za Sarunie! pozdrawiam Moment , ja też mocno trzymam kciuki , ale ile ona ma lat w końcu ??? Bo na początku 2 , teraz 3-4-5 ???? To też istotne ;) Israel plakat ok :lol: Quote
hanek Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Peter Beny napisał(a):Moment , ja też mocno trzymam kciuki , ale ile ona ma lat w końcu ??? Bo na początku 2 , teraz 3-4-5 ???? To też istotne ;) Israel plakat ok :lol: Safii była z Sarą u weterynarza i stwierdził, że ma około 5-6. Quote
Doda_ Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Peter Beny napisał(a):Moment , ja też mocno trzymam kciuki , ale ile ona ma lat w końcu ??? Bo na początku 2 , teraz 3-4-5 ???? To też istotne ;) Israel plakat ok :lol: Ja myślałam że 2 około, bo wygląda tak, młodziutką mordkę ma.. Mój wet stwierdził że 3-4 tak około, a u Safii w Częstochowie 5-6 lat. Sara ma 2-6 lat :lol: no nie, żartuję, może mieć 5 lat tak około.. Quote
Safii Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Witam. Pierwsze: Nie chcę pisać na plakatach, o dolegliwościach fizycznych Sary, o tym, że miała guzy itd. W taki sposób nic się nie "sprzeda". :shake: Potencjalnych właścicieli, trzeba zachęcić, do zabrania tel. do domu, do chęci poznania psa, a potem rozmawia się z nimi i wtedy informuje o szczegółach. Nie można napisać, że Sara jest starym psem i miała raka… Na pewno zgłosi się masa chętnych :( Przykro mi, że tak urządzony jest ten świat, ale nic na to nie poradzę. To czysty marketing. Im więcej ludzi się zgłosi, tym większe szanse, trafi się na kogoś odpowiedniego. http://img84.imageshack.us/my.php?image=saraoh6.png Proponuje też, żeby koszty szczepienia pokrył nowy właściciel (jeśli się zgodzi) Jeśli nie, to jak zamierza utrzymać takiego psa? Mamy teraz 2 plakaty i mam nadzieję, że znajdą się chętni, do rozwieszenia ich. Im więcej plakatów i ulotek, tym lepiej. Hanek - Bardzo dziękuję, za zrobienie plakaciku, wiem, że to czasochłonne i naprawdę wielkie całuski :* , za to co zrobiłaś. Izrael bardzo dziękuję za wklejenie plakatu. :* Dla mnie to czarna magia. :oops: Sara umie aportować :multi::multi::multi::multi::multi: i bawić się w zapasy :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Safii Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Dobranoc Kochani. Idę z Sarcią na spacerek i spać. Dziękuję, dziękuję w imieniu swoim i Sary, za wszelką pomoc. Quote
hanek Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 W związku z powyższymi înformacjami, zmieniłam dane na plakacie, zamiast "zaszczepiona" napisałam odpchlona" i dodałam, że ładnie aportuje. Quote
Ulaa Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 israel napisał(a):Witam serdecznie, Issi zrobiła nowy plakat - można go ściągnąć tu Trzymam kciuki za Sarunie! pozdrawiam Sorki, że się czepiam, ale na tym plakacie są błędy... "Godomania" i "Godoterapia" :roll: Quote
GrubbaRybba Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Cieszę się, że u Sary wszystko w porządku... to wspaniała sunia. Czy wiadomo już, co z tym guzem? Czy była u weta? Domku, gdzie jesteś? Czy Sara ma ogłoszenia w internecie? Jak tak, to gdzie? Quote
israel Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Ulaa napisał(a):Sorki, że się czepiam, ale na tym plakacie są błędy... "Godomania" i "Godoterapia" :roll: Ja tylko wystawiam plakat na ftp, nawet nie mam MS Worda ;) ale próbowałem poprawić w OO Writer'ze - mam nadzieję że formatowanie się jakoś nie rozlazło. GrubbaRybba napisał(a):Cieszę się, że u Sary wszystko w porządku... to wspaniała sunia. Czy wiadomo już, co z tym guzem? Czy była u weta? Domku, gdzie jesteś? Czy Sara ma ogłoszenia w internecie? Jak tak, to gdzie? Wystawiłem sunię na forum owczarków oraz forum owp. Będzie też allegro ale potrzebny dobry tekst, taki chwytający za serce. Niestety moje zdolności pisarskie są mniejsze niż zerowe :( Przy okazji allegro mogę też zrobić ogłoszenie na gratka.pl. O innych ogłoszeniach nie wiem. pozdrawiam Quote
Doda_ Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 SARO HOP NA PIERWSZE MIEJSCE... Ludzie, wydrukujcie te plakaty i rozwieszajcie w swojej okolicy... Ja też tak zrobię, właśnie teraz drukuje :) Quote
GrubbaRybba Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 ISRAEL, napisałam tekst do allegro... nie wiem, czy jest dobry, ale lepszego nie wykombinowałam... _____________________________________ Witaj Allegrowiczu! Jeżeli trafiłeś na tą stronę, to los psów w potrzebie, nie jest Ci obojętny, musisz mieć dobre serce. Pamiętaj, że ofiarowane dobro naszym braciom mniejszym wraca w zdwojonej sile! Aukcja ma na celu znalezienie domu dla bezdomnego psa. NIE LICYTUJ! Jeśli chcesz przygarnąć to skrzywdzone przez los zwierzę, zadzwoń lub wyślij mail. Zastrzegamy sobie prawo wyboru odpowiedniego opiekuna dla psa i zakończenia aukcji przed czasem. Adopcję psa finalizuje podpisanie umowy adopcyjnej! W umowie przyszły właściciel zobowiązuje się do prawidłowej opieki nad psem, regularnych szczepień, odrobaczeń i sterylizacji/kastracji psa. ______________________________________ Witam na mojej aukcji i… przedstawiam Państwu piękną, młodą sunię owczarka niemieckiego, czyli SARĘ Sara ma około 4 lat. Jest bardzo wrażliwym i delikatnym psem. To wspaniały towarzysz dla rodziny z dziećmi i wielki pieszczoch. Sara jest stabilna psychicznie i zrównoważona. Nie ma w niej cienia agresji. Sunia szybko przywiązuje się do ludzi, kocha dzieci i dorosłych. Jeśli ją adoptujesz, ona odda Ci całe swoje serce. Jej przyjaźń będzie największym skarbem, a wierność podbije nawet najtwardsze serce. Po prostu sunia – IDEAŁ! Historia suni nie była jednak tak różowa… Sara została znaleziona w Sosnowcu, była pogryziona przez psy, brudna, zziębnięta i okropnie przerażona. Na szczęście trafiła na osoby o wielkim sercu, które przyjęły ją pod swój dach, odkarmiły i wykąpały. Sunia aktualnie przebywa w domu tymczasowym w Częstochowie. Może tam zostać do 9 lutego. Potem, jeśli nie znajdzie domu, grozi jej schronisko. Nie pozwólmy, aby tak wspaniały pies trafił do tak strasznego miejsca. Ktoś mądry kiedyś powiedział: "Przygarniając jednego psa nie zmienimy świata, ale świat zmieni się dla tego jednego psa" Jeśli twoje serduszko zabiło szybciej... Jeśli chciałbyś dać psiakowi dom... Skontaktuj się z: …………………. Quote
emilia2280 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 florida_blue napisał(a):"Dla Sary" 08 1050 1142 1000 0090 6021 7842 Łukasz Leżuch ul. Glogera 12/14 m 10 42-200 Częstochowa. do wpłat zagranicznych: SWIFT do konta : INGB PL PW [SIZE=3]IBAN: [SIZE=4]PL08 1050 1142 1000 0090 6021 7842 proponujé wstawic detale konta i krótká adnotacjé odnosnie aktualnej sytuacji Sary na pierwszej stronie wátku. Safii, wlasnie przesylam 50 euro, przelew trwa od 3 do 14 dni niestety. Quote
GrubbaRybba Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Wstawiłam Sarę na: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104703 człowiek szuka młodego ONka. Quote
emilia2280 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Grubba Rybba, masz polot literacki widzé. Slicznie reklamujesz Sare! Quote
Doda_ Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Grubbarybba bardzo ci dziekuje :loveu::loveu::loveu: Emilia ciebie takze bardzo dziekuje:loveu::loveu::loveu: Quote
GrubbaRybba Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 emilia2280 napisał(a):Grubba Rybba, masz polot literacki widzé. Slicznie reklamujesz Sare! Dziękuję :oops:. Aż sie zawstydziłam. :Rose: Najważniejsze, żeby pomogło! Quote
Doda_ Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 :loveu: Jutro ktoś z mojej rodziny pójdzie rozwieszać plakaty. A wy już to zrobiliście?? Quote
epe Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Ja też jutro bedę rozwieszać! W Krakowie dziś mglisto,mokro,ludzie spieszą do domów. Mogą się nie zatrzymać,aby przeczytać! Quote
israel Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Sara ma allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=305035277 oraz gratkę.pl http://ale.gratka.pl/ogloszenie/942717_sara_owczarek_niemiecki_sunia_szuka.html Chciałem zapytać - czy można napisać że Sara zostaje sama w mieszkaniu? Czy ktoś to sprawdzał? Dla wielu potencjalnych chętnych ma to ogromne znaczenie. pozdrawiam i trzymam kciuki za sunię! Quote
Doda_ Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 israel napisał(a):Chciałem zapytać - czy można napisać że Sara zostaje sama w mieszkaniu? Czy ktoś to sprawdzał? Dla wielu potencjalnych chętnych ma to ogromne znaczenie. pozdrawiam i trzymam kciuki za sunię! Babcia zostawiła kilka razy Sarę samą w domu - było dobrze, nic nie zniszczyła. Ale może płakała, tego nie wiem. Safii pewnie wie lepiej. Quote
Recommended Posts