Doda_ Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 To nie ich! Nie to chciałam usłyszeć... Ale trudno, pozostało mi czekać na panią Ewę, która chciała porozmawiać w sprawie Sary.. I zobaczymy co dalej będzie... Quote
szasztin Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 No to czekamy. I trzymamy kciuki za panią EWE!!! Quote
Doda_ Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Chcę wam coś powiedzieć, widzę że Sara u babci na dworze wącha auta, na ludzi patrzy, i ciężko ją zmusić aby się załatwiła, ciągle patrzy na coś, na auta, ludzi. Nie widziałam żeby ona patrzyła tylko na trawę, ciągle na ludzi auta i róźne... Ale to tylko u babci taka jest - u mnie w Zagórzu nie robi tak, u kolegi w DG też nie.. Ona zna miejsce u babci, być może kiedyś mieszkała blisko babci i dlatego zna te miejsce?? Nikt u babci nie zna tego psa. :-( Jeśli ktoś z was mieszka w CENTRUM Sosnowca, to proszę niech zobaczy czy w sklepach zoologicznych, na przystanku albo w jakimś sklepie nie ma ogłoszenia o Sary (nie wiem jakie imię miała kiedyś, więc nie patrzcie na imiona w ogłoszeniach)??:placz: Miałam nadzieję że Sara odnajdzie właścicieli... Ci ludzie od Lucy, od nich zaginęła sunia taka sama jak Sara, miała guz w takim samym miejscu gdzie ma Sara...:shake::shake::shake: Quote
Doda_ Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 P. Ewa pisała że skontaktuje się z nami o 20. Więc będę później. Pozdrawiam Quote
Doda_ Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 No nie.. nie wiem co powiedzą moi dziadkowie.. P. Ewa pisała że Sara miała być dla jej rodziców, którzy mają po 60 lat, ale rodzice mówili że to za duży pies dla nich.. I podziękowała za kontakt..co za baba! Mogła najpierw pogadać z rodzicami dopiero poprosić o kontakt :angryy: Tracę nadzieję że Sara jeszcze za kilka dni znajdzie dom.. Bo moi dziadkowie chyba mogą zatrzymać Sarę do kilku dni.. Pomóżcie mi proszę, czy naprawdę nikt z was nie mógłby zabrać Sarę na tymczas.? Quote
Doda_ Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Jak ktoś to czyta, niech mi pomoże. Czytałam gdzieś na dogomani, były tam napisane nicki ludzi z dogomani którzy mogliby wziąć psa na tymczas, tylko zapomniałam gdzie to jest???? Quote
israel Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Spróbuj poszukać na mapie pomocy dogo http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27419 ale z tym czasami jest trudno. Ja naprawdę nie mogę zabrać Sary na DT... strasznie mi przykro... :( Quote
Doda_ Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Israel dziękuję za link.. :-(:-(:-( Quote
israel Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Na allegro Sara ma jednego obserwującego - może się zgłosi. Wiem że sytuacja jest krytyczna ale czasami szukanie domku trochę trwa... Quote
maggiejan Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Czy z mapy dogo odezwał się jakiś chętny na dt? Quote
jotka Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Wysłałam zdjęcia Sary i link do wątku osobie, która na stronie internetowej wypatrzyła sukę ON i pytała o nią. Było to ponad tydzień temu, ale może? Quote
Doda_ Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 maggiejan napisał(a):Czy z mapy dogo odezwał się jakiś chętny na dt? Nie, nikt się nie odezwał.. A może to ja powinnam pierwsza ich zapytać czy mogliby zabrać Sarę?? jotka napisał(a):Wysłałam zdjęcia Sary i link do wątku osobie, która na stronie internetowej wypatrzyła sukę ON i pytała o nią. Było to ponad tydzień temu, ale może? Dziękuje Quote
ANETTTA Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 doda a moze wyslij do ludzi z sosnowca i okolic meile z prosba Quote
maggiejan Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Dodo, oczywiście, powinnaś sama zapytać tych z mapy dogo. Jest tu tyle psów w potrzebie, że jeśli się na jakiegoś nie zwróci szczególnej uwagi, to może umknąć niezauważony. Quote
GrubbaRybba Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Rany, niewesoło :shake:. Sara to taka śliczna sunia, a tu ten guzek i kompletny brak zainteresowania. Może napisać w tytule dużymi literami: OWCZAREK NIEMIECKI - DT NA CITO!!! - MIŁOŚNICY ONKÓW POMOCY!!! Może taki tytuł coś pomoże. A co się dzieje na owczarkach? Może tam ktoś zgłosi się? Czy na forum owczarkowym ludzie wiedzą, że sytuacja jest tak podbramkowa? Quote
kako80 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 sprobuj poinformowac o suni piter'a beny, moze on cos pomoze. i bajka'e b, ona miala jakis tymczas dla onki, ktora juz pojechala do domu. watek braila to wlasnie bajkab: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=97116 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102008 na tym watku duzo ludzi bylo i pomagalo once. Quote
Doda_ Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 [quote name='GrubbaRybba']Rany, niewesoło :shake:. Sara to taka śliczna sunia, a tu ten guzek i kompletny brak zainteresowania. Może napisać w tytule dużymi literami: OWCZAREK NIEMIECKI - DT NA CITO!!! - MIŁOŚNICY ONKÓW POMOCY!!! Może taki tytuł coś pomoże. Zmieniłam już temat.. [quote name='kako80']sprobuj poinformowac o suni piter'a beny, moze on cos pomoze. i bajka'e b, ona miala jakis tymczas dla onki, ktora juz pojechala do domu. watek braila to wlasnie bajkab: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=97116 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102008 na tym watku duzo ludzi bylo i pomagalo once. Napisałam już wiadomość prywatną do tych ludzi i czekam na odp.. Quote
Ulaa Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Domek się zdecydował. Może przyjąć sunię w każdej chwili. To bardzo dobry domek. Ma już pieska adoptowanego od nas z fundacji.:loveu: Quote
Doda_ Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Ulaa napisał(a):Domek się zdecydował. Może przyjąć sunię w każdej chwili. To bardzo dobry domek. Ma już pieska adoptowanego od nas z fundacji.:loveu: A gdzie oni mieszkają?? Musimy o tym porozmawiać. Wiedzą że pierwszy dzień będzie dla nich trudny bo Sara będzie płakać, może drapać drzwi...? Quote
GrubbaRybba Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Ulaa, jesteś aniołem :loveu:. To niesamowite. Jak ci się udało znaleźć domek tak szybko? Wspaniale, że sunia ma już dom! :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts