Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 963
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To nie ich! Nie to chciałam usłyszeć...
Ale trudno, pozostało mi czekać na panią Ewę, która chciała porozmawiać w sprawie Sary.. I zobaczymy co dalej będzie...

Posted

Chcę wam coś powiedzieć, widzę że Sara u babci na dworze wącha auta, na ludzi patrzy, i ciężko ją zmusić aby się załatwiła, ciągle patrzy na coś, na auta, ludzi. Nie widziałam żeby ona patrzyła tylko na trawę, ciągle na ludzi auta i róźne... Ale to tylko u babci taka jest - u mnie w Zagórzu nie robi tak, u kolegi w DG też nie.. Ona zna miejsce u babci, być może kiedyś mieszkała blisko babci i dlatego zna te miejsce?? Nikt u babci nie zna tego psa. :-(

Jeśli ktoś z was mieszka w CENTRUM Sosnowca, to proszę niech zobaczy czy w sklepach zoologicznych, na przystanku albo w jakimś sklepie nie ma ogłoszenia o Sary (nie wiem jakie imię miała kiedyś, więc nie patrzcie na imiona w ogłoszeniach)??:placz:

Miałam nadzieję że Sara odnajdzie właścicieli... Ci ludzie od Lucy, od nich zaginęła sunia taka sama jak Sara, miała guz w takim samym miejscu gdzie ma Sara...:shake::shake::shake:

Posted

No nie.. nie wiem co powiedzą moi dziadkowie.. P. Ewa pisała że Sara miała być dla jej rodziców, którzy mają po 60 lat, ale rodzice mówili że to za duży pies dla nich.. I podziękowała za kontakt..co za baba! Mogła najpierw pogadać z rodzicami dopiero poprosić o kontakt :angryy:

Tracę nadzieję że Sara jeszcze za kilka dni znajdzie dom..
Bo moi dziadkowie chyba mogą zatrzymać Sarę do kilku dni..

Pomóżcie mi proszę, czy naprawdę nikt z was nie mógłby zabrać Sarę na tymczas.?

Posted

Jak ktoś to czyta, niech mi pomoże. Czytałam gdzieś na dogomani, były tam napisane nicki ludzi z dogomani którzy mogliby wziąć psa na tymczas, tylko zapomniałam gdzie to jest????

Posted

Wysłałam zdjęcia Sary i link do wątku osobie, która na stronie internetowej wypatrzyła sukę ON i pytała o nią. Było to ponad tydzień temu, ale może?

Posted

maggiejan napisał(a):
Czy z mapy dogo odezwał się jakiś chętny na dt?

Nie, nikt się nie odezwał.. A może to ja powinnam pierwsza ich zapytać czy mogliby zabrać Sarę??

jotka napisał(a):
Wysłałam zdjęcia Sary i link do wątku osobie, która na stronie internetowej wypatrzyła sukę ON i pytała o nią. Było to ponad tydzień temu, ale może?

Dziękuje

Posted

Dodo, oczywiście, powinnaś sama zapytać tych z mapy dogo. Jest tu tyle psów w potrzebie, że jeśli się na jakiegoś nie zwróci szczególnej uwagi, to może umknąć niezauważony.

Posted

Rany, niewesoło :shake:. Sara to taka śliczna sunia, a tu ten guzek i kompletny brak zainteresowania.

Może napisać w tytule dużymi literami: OWCZAREK NIEMIECKI - DT NA CITO!!! - MIŁOŚNICY ONKÓW POMOCY!!! Może taki tytuł coś pomoże.

A co się dzieje na owczarkach? Może tam ktoś zgłosi się? Czy na forum owczarkowym ludzie wiedzą, że sytuacja jest tak podbramkowa?

Posted

[quote name='GrubbaRybba']Rany, niewesoło :shake:. Sara to taka śliczna sunia, a tu ten guzek i kompletny brak zainteresowania.

Może napisać w tytule dużymi literami: OWCZAREK NIEMIECKI - DT NA CITO!!! - MIŁOŚNICY ONKÓW POMOCY!!! Może taki tytuł coś pomoże.

Zmieniłam już temat..

[quote name='kako80']sprobuj poinformowac o suni piter'a beny, moze on cos pomoze.
i bajka'e b, ona miala jakis tymczas dla onki, ktora juz pojechala do domu.
watek braila to wlasnie bajkab: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=97116

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102008 na tym watku duzo ludzi bylo i pomagalo once.

Napisałam już wiadomość prywatną do tych ludzi i czekam na odp..

Posted

Ulaa napisał(a):
Domek się zdecydował. Może przyjąć sunię w każdej chwili.
To bardzo dobry domek. Ma już pieska adoptowanego od nas z fundacji.:loveu:

A gdzie oni mieszkają?? Musimy o tym porozmawiać. Wiedzą że pierwszy dzień będzie dla nich trudny bo Sara będzie płakać, może drapać drzwi...?