Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 963
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

beka napisał(a):
Doda jest na dogo wątek wolontariuszy który pomagaja psom ze schroniska w Sosnowcu...
Trzeba ich tu ściągnąć.
Idę szukać...

Dziękuję bylabym wdzieczna

Posted

Rozmawiałam z Kasią, nie weźmie tej suni. Kolejnego też nie - boi się następnej porażki tak powiedziała...

Więc, błagam pomóżcie mi poszukać nowych ludzi dla SARY.

Posted

Nie tylko my mieszkamy w okolicy Sosnowca. Nie dajemy rady ze wszystkimi psami, które potrzebują pomocy. Ja mogę ja wstawić na stronę schroniskowa jako przebywającą u wolontariusza i podać namiary na dt. Ludzie szukają po stronach schronisk, może ktoś ja wypatrzy. Ale lepsze zdjęcia i nr kontaktowy poproszę. Maksymalnie dużo informacji o suni też.

Posted

Wzrzucam Srę do gazety wyborczej - forum i do kilku innych miejsc.
Doda czu udałobysie zrobić jakieś plakaty!! Mogłabyś u siebie w sosnowcu powywieszać a ludzie mogliby sciągnąc z netu i u siebie też wywiesić.
Może ktoś pomoże!

Doda - co u malej?

Posted

Jeszcze jedno Doda! Chciałabym zrobić jej ogłoszenie. Mogłabyś mi dać jakieś namiary na gg do siebie, maila i jakby ktoś chciał dzonic to pod jaki numer mogłby aby z kims porozmawiać!
Czekam!

Posted

Lucy* napisał(a):
czy ona jest duża - znaczy większa niż normalnie ??

widziałam ogłoszenie u weta w mojej okolicy poszukiwanej suczki do niej :roll:

Może to ona, proszę wziąć nr tel do tej pani, albo coś co jes tam napisane..

Posted

Szasztin - gg - 3787888. U suni w porządku ale wyciąga babcię na spacery a ona już nie ma siły... czekam na odpowiedź jednej dziewczyny która widziała ogłoszenie poszukiwanej suni takiej jak Sara.

Posted

szasztin napisał(a):
No może Sara trafi do właścicieli! :loveu:
A jak nie to własnie zrobiłam plakat dla Sary ale potzrebuję danych do kontaktu!

Trzymam kciuki!

Też bym chciała żeby właściciel się odnalazł...ale niestety nie wiem czy uda się.. czekam na odpowiedź Lucy miała mi podać numer tel do tej osoby, której zaginęła sunia ON.

Posted

LUCY - wiesz że to jest dla mnie ważne, żeby sunia odnalazła właściciela, i proszę cię odpisz na moje wiadomości prywatne, lub tu napisz... Weź numer tel. do tej osoby z ogłoszenia.. Będę wdzięczna..

Posted

No to poczekamy na wyjeśnienie tej sprawy!
Jakby co to mam przygotowane plakaty do druku i wyślę ci. Będziesz mogła wydrukować i porozklejać u wetów, w sklepach i na słupach.
A jaki jest twój mail Doda!

Posted

szasztin napisał(a):
No to poczekamy na wyjeśnienie tej sprawy!
Jakby co to mam przygotowane plakaty do druku i wyślę ci. Będziesz mogła wydrukować i porozklejać u wetów, w sklepach i na słupach.
A jaki jest twój mail Doda!

bullterier91@wp.pl

Posted

Nie mogę się doczekać na odp tych ludzi... Nie wiem czy to ich sunia bo ich zaginęła w maju a ja znalazłam Sarę na początku stycznia... przez tyle czasu byłaby chuda a Sara nie była chuda...

Napisałam do babci faks, żeby zawołała ORSA, jeśli będzie reagować to może ma naprawdę na imię Orsa... Bo Sara nie reaguje na żadne słowo, tylko na SARA..

ZObaczymy, Aha zapomniałam napisać że odezwała się jakaś pani Ewa w sprawie Sary, widziała ją w aukcji nie wiem czy chce adoptować albo coś innego.. Narazie niema jej na gg.. poczekam...