saria Posted April 18, 2004 Posted April 18, 2004 Szukam WYŁĄCZNIE miłośnika rasy - osoby, najlepiej z centralnej Polski, która miała do czynienia z dogami i która byłaby zainteresowana warunkiem hodowlanym. Sunia jest pręgowana i ma bardzo ciekawy rodowód (zagraniczne krycie francuskim psem). Więcej informacji na priv ekalbarczyk@hotmail.com Ewelina Quote
mrowka Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 o jeju!! Coz za cudo!! I pomyslec ze wyrosnie na takiego slicznego duzego doga :D Neistety ja jej nie wezme :( :cry: Jesli mozna to prosze ja wysciskac ode mnie ;) Quote
saria Posted April 19, 2004 Author Posted April 19, 2004 Dzięki Mrówka ale tfu tfu, żeby nie zapeszyć:)))) Wyściskałam małą i 4 siostrzyczki i braciszka. Specjalnie od Ciebie :lol: Quote
casia Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 Saria, a po czym się poznaje miłośnika rasy??:P Quote
saria Posted April 19, 2004 Author Posted April 19, 2004 Hmmm... no wiesz jeśli ktoś się zastanawia czy dog czy może labrador, czy amstaff albo jeszcze jakiś psiak z 10 innych ras wypisanych na karteczce to już odpada. Ja szukam kogoś kto chce doga, doga i tylko doga i żadnej innej rasy i kogoś kto ma doświadczenie z tą rasą:)))) Pozdrawiamy:))) Quote
casia Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 o fuuuuuuuu, a ja przed Debianem myślalam o kimś innym:(:(:( nie jestem miłośniczką:(:( buuuuuuuuuuu :oops: Quote
popek Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 och szkoda że dopiero teraz się ukazało to ogłoszenie bo kumpel (prawdziwy milośnik rasy :)) po tym jak jego wcześniejszy dog odszedł za tęczowy most kupił nowego doga (a jeśli chodzi o miłośniaka i o to czy ten przypadek się kwalifikuje to powiem tylko że jego żona też ma dożyce i właśnie przez dogi siępoznali :P) Quote
mrowka Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 saria dzieki! :lol: :wink: Ja zawsze marzylam i marzyc bede o dozku. Mam nadzieje ze kiedys to marzenie moje sie spelni ;) Poki co mam bokserka ale kto wie moze za pare lat dojdzie ktos.. :D :D Quote
sabina Posted April 24, 2004 Posted April 24, 2004 Saria, nie pokazuj takich cudnych faflowych mordek, bo mozna sie przypadkiem zakochac. A ja kolejnego doga nie zmieszcze juz u siebie... Quote
Hanya Posted April 24, 2004 Posted April 24, 2004 Ale sliczne "malenstwo"(tfu tfu) Szukaj koniecznie SUPER osobke dla tej KRUSZYNKI Ale uchole to ma nie do wyjecia i nie do obciecia- szukaj osoby ktora kocha CALE Dogi Quote
saria Posted April 24, 2004 Author Posted April 24, 2004 Buuuuu.... pewnie mnie zlinczujecie, ale ucholi to ona już nie ma od tygodnia..... :))))))) Quote
mrowka Posted April 25, 2004 Posted April 25, 2004 :boom: saria :evilbat: :lol: :lol: :lol: Szkoda tych uszek :( ale szczerze mowiac to dogi wole z obcietymi uszkami ;) Mam nadzieje ze psinka wogole nie cierpi.. :wink: Masz moze jakies terazniejsze zdjecia konika?? Quote
saria Posted April 25, 2004 Author Posted April 25, 2004 Ehhhh... miały być dzisiaj, ale niestety pogoda nie dopisała. :( Może za pare dni coś pstrykniemy, żeby pokazać jake mamy ładne uchole:) A tak poważnie to małe wcale nawet nie zauważają, że nie mają klapciuchów. Quote
casia Posted April 25, 2004 Posted April 25, 2004 fotki fotki fotki:) no, bo umieramy z cieeeeekawośći:) Quote
bartek_yo Posted April 25, 2004 Posted April 25, 2004 yyyyyy......ja czegos nie rozumiem....slyszalem kiedys ze na warunkach hodowlanych to takie cos ze ktos bierze suke i odchowuje miot u siebie czy to tak ?? moze mnie ktos oswiecic ?? ale czy to nie reklama, moze sie czepiam.....mam dzisiaj sly dzien.... :-? Quote
Hanya Posted April 26, 2004 Posted April 26, 2004 Buuuuu.... pewnie mnie zlinczujecie, ale ucholi to ona już nie ma od tygodnia..... :))))))) BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Jaka WWWWIIIIIIIEEEEEELLLLLLKKKKKKAAAAAAA szkoda! Quote
Hanya Posted April 26, 2004 Posted April 26, 2004 A tak poważnie to małe wcale nawet nie zauważają, że nie mają klapciuchów. To prawda, wiemy coś o tym. No mi już teraz kanarki też bardziej podobają się z obciętymi..... I tez jestem BUUUU Quote
saria Posted May 2, 2004 Author Posted May 2, 2004 yyyyyy......ja czegos nie rozumiem....slyszalem kiedys ze na warunkach hodowlanych to takie cos ze ktos bierze suke i odchowuje miot u siebie czy to tak ?? moze mnie ktos oswiecic ?? ale czy to nie reklama, moze sie czepiam.....mam dzisiaj sly dzien.... :-? Warunki hodowlane to umowa pomiędzy hodowcą i drugą osobą która bierze szczeniaka. Wszystko jest do uzgodnienia pomiędzy tymi dwoma osobami. Najczęściej hodowca za małe pieniądze bądź za darmo daje szczeniaka i w zamian z pierszego krycia bierze określoną ilość szczeniąt. Pierwszy miot rodzi się pod przydomkiem hodowcy i to również hodowca wybiera później reproduktora. Wszystko jest szczegółowo opisywane w umowie. Po rozliczeniu się z warunku hodowca oddaje właścicielom suczki rodowód i nie może on juz rościć co do niej żadnych praw. A co do tej reklamy przywołanej przez ciebie to hmmmm...... ale nie rozumiem o co ci chodzi.... P.S. Zaraz będą zdjęcia!!! Quote
saria Posted May 2, 2004 Author Posted May 2, 2004 Żółta Cappuccino, pręguska Cocaina - po nieprzewidzienj wpadce do wody i cioteczka Tiffany. Quote
mrowka Posted May 2, 2004 Posted May 2, 2004 Jakie sliczne dozki!! Piekne! A ja dalej czekam na zdjecie tej pierwszej suni 8) Quote
saria Posted May 2, 2004 Author Posted May 2, 2004 Jakie sliczne dozki!! Piekne! A ja dalej czekam na zdjecie tej pierwszej suni 8) Hihihihi.... Ten kłapouszek z pierwszego postu to własnie Cocaina, ta lekko zmoczona pręguska na fotkach. Quote
mrowka Posted May 2, 2004 Posted May 2, 2004 :o :o to ona juz taka duuza?? :o nie poznalam jej :oops: :lol: :lol: :lol: A uszka to pozniej stana?? Wysciskaj wszystkie koniki! :wink: Quote
saria Posted May 2, 2004 Author Posted May 2, 2004 Jak za pare dni zdejmiemy szwy bedziemy uszka kleić i staną. Mamy długie, piękne uszy i same napewno nie staną. :wink: musimy im pomóc. Quote
Recommended Posts