Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Znacie jakieś dobre szkolenia, o przystępnych cenach w Krakowie i okolicach? żeby było coś typu przedszkole dla szczeniaków, żeby jeździć z młodym psem (4 miesiące) raz, dwa w tygodniu.
Pozdrawiam. ;)

• 2 weeks later...
Posted

okazało się że Alteri jest dokładnie po drugiej stronie Krakowa, niż ja mieszkam.. trzeba było by przejechać przez całe miasto, a tam są korki jak cholera.
A Chester nie za dobrze znosi jazdę powyżej 15 minut..
zna ktoś inną szkołę wartą polecania? od weterynarza mam adres : http://szkoleniepsy.pl ,znacie tą szkołę?

• 3 years later...
Posted

Avaloth napisał(a):
dziękuję zaglądnę :) a ile się dojeżdża z Krakowa do tej Brzeźnicy gdzie to jest?

Wiem gdzie jest Brzeźnica. Do Krakowa kawałek, ale się opłaca, alteri to dobra szkoła.
Z Twojej strony przez cały Kraków przejeżdżać nie trzeba, ale jest to kawałek.
Jeśli zależy Ci na szkoleniu w tej szkole to sprawdź dokładnie lokalizację poszukaj na mapie i sie wybierz ;)

Posted

Volpino napisał(a):
Wiem gdzie jest Brzeźnica. Do Krakowa kawałek, ale się opłaca, alteri to dobra szkoła.
Z Twojej strony przez cały Kraków przejeżdżać nie trzeba, ale jest to kawałek.
Jeśli zależy Ci na szkoleniu w tej szkole to sprawdź dokładnie lokalizację poszukaj na mapie i sie wybierz ;)

Dzięki za rady, ale popatrz na datę- w tym momencie mój pies ma ponad 4 lata :D