wendka Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='Marysia_i_gończy'] A jak się Monia czuje?? A to Monia tez skontuzjowana? :-o Choc po tym co raz widzialam w pociagu to nie powinnam sie az tak dziwic.... Quote
Flaire Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Chyba cała reprezentacja Polski to był dział szpitalny... :roll: W końcu powinnam była z Misią jechać - świetnie byśmy pasowały! :evil_lol: Quote
Mokka Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Dzięki za troskę, sama nie wiem, co z Monią :evil_lol:. Humorek ma zdecydowanie lepszy, chętnie wychodzi na spacerki i nawet biega, ale nie podoba mi się, jak chodzi zadkiem. Jeśli nadal będzie taka niewyraźna, to jednak pójdziemy do pani doktor, bo ten tyłeczek nie rusza się tak, jak powinien. Quote
yassue Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 ahh dziewczyny, strasznie Wam zazdroszcze wyjazdu :) mam nadzieje ze wszyscy sie dobrze bawili i kazdy przyjechal z jakims malym prywatnym albo duzym nieprywatnym ;) sukcesem :multi: zdrowka dla wszystkich kontuzjowanych, lacze sie w bolu i mam nadzieje ze to jednak chwilowe dolegliwosci :shake: kurcze 2 lata temu obiecalam sobie ze juz na kazdy Puchar Ras bede jezdzic i co roku cos wypada :angryy: mam nadzieje ze na polski juz dam rade dojechac :lol: Quote
LALUNA Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 2. Gruby naczytał się o zdrowych źródłach termalnych na Węgrzech i postanowił z nich skorzystać. Połączył to z kąpielą błotną i maseczką błotną na zadek... Chyba mu nie o zadek chodziło :evil_lol: Coś po węgiersku się chociaz nauczyliscie? Jakiś słówek? A wyniki gdzie mozna zobaczyć? Quote
Marysia_i_gończy Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='Anza&Hacker']Saj'u - kochany jest ten mudiczek, a Sja też była/biegała? Masz może na fotkach? (jak coś jestem cierpliwa i poczekam na ich kolej, Sja Polony to mój ulubiony mudik) :loveu: Sja była i biegała, ale jej zdjęć nie mam niestety. [quote name='LALUNA']A wyniki gdzie mozna zobaczyć? http://www.eifertanna.com/ Fajnie biegający wyżeł węgierski: Strefa? Jaka strefa? :evil_lol: Fajnie umaszczony i fajnie biegający border (chodzi mi po głowie imię Sky, ale nie wiem, czy słusznie) CDN Quote
PATIszon Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Mokka, widzialas? Masz 9 punktow w klasyfikacji do MS 2008 :evil_lol: 6. Mokka: 9 (7+2+0) http://www.eifertanna.com/ Quote
Marysia_i_gończy Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Przegapiłam Aresa :oops: Już się poprawiam - nasz kolejny reprezentant Ares: Jeśli się nie mylę pudel Maya, biegająca z Ágnes Ács-Kövesi, zwycięska para klasyfikacji indywidualnej w medium: A to CHYBA Kisa - chorwatka Polony Bonac: EDIT: po konsultacjach z wynikami wyszło mi, że to nie Kisa, a Rudi... ale sama nie wiem... wyślę do Polony, niech sobie sama te czarnuchy rozróżnia ;) A to, strzelam - i mogę strzelać jak kulą w płot, bo mudików sporo było - mudiczka Tajna z Ágnes Kovács, nr 2 w klasyfikacji indywidualnej medium: CDN Quote
Bzikowa Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Gratuluję wszystkim, mniejszych i większych sukcesów ;) Zwłaszcza naszym oczywiście :loveu: Super zdjęcia! Czekamy na więcej! Quote
Anza&Hacker Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Marysia - przeżyję ten brak Sja (może Polona na stronie coś doda)... zwłaszcza, że jest Kisa, a jej jeszcze w akcji nie widziałam! Super zdjęcia jej zrobiłaś! :loveu::loveu::loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Wyżeł węgierski Owczarek australisjki Malinois Lennox-Luis z Austrii Mudi i znów mudi CDN Quote
Anza&Hacker Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [CENTER]Fotki miodzio - a nawet i lepsze! :loveu: ...i ile mudików! :grins: [/CENTER] Quote
Marysia_i_gończy Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='Anza&Hacker']Marysia - przeżyję ten brak Sja (może Polona na stronie coś doda)... zwłaszcza, że jest Kisa, a jej jeszcze w akcji nie widziałam! Super zdjęcia jej zrobiłaś! :loveu::loveu::loveu: No więc wyszło mi, że to chyba jednak nie Kisa, a Rudi :oops: No i to imie bardziej mi nawet pasuje do tego, jak wołała... Quote
Marysia_i_gończy Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Chester z Anną Eifert (na 95%) (robiący metalowy slalom, nawet widać rdzę na szczycie tyczek) I z serii przyszłe gwiazdy sportu: "Nóżki" slalomu :roll: CDN Quote
Mudik Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Na 90 % to Tancos a nie Tajna, za futrzaste i ten ogon, http://img227.imageshack.us/img227/9744/imgp6275ko9.jpg Ta jasna sunia w slalomie mudi to Saru. Tajna to pół siostra mojej Sikurki:loveu::loveu:. To szczenię mudi to Lili a rodowodowo Cik-Cak moja ulubienica z miotu. Jezu jakie bombowe foty, tyle mudików i chorwaty jak to oglądam to mam dreszcze. Kilka fot z Pucharu widziałam na mudikowym forum ,ale Wasze są o kilka klas lepsze. Mam pytanie do fotografów mogę mudiki tam przekleić Agnes sie na pewno bardzo ucieszy. jeszcze jedno jak Wam cholernie zazdroszczę tego wyjazdu, tak tęsknię za Węgrami:placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Mudik Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 A to jeden z najwspanialszych mudi według mnie Szurkevillam HIRES GYOTES SOMA czyli SOMA. jego imię znaczy Głośny Zwycięzca w sensie bardzo znany, pochodzi z tej hodowli co mama mojego Delika. http://img385.imageshack.us/img385/2492/imgp6280rr2.jpg Quote
Mudik Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='Anza&Hacker'] Saj'u - kochany jest ten mudiczek, a Sja też była/biegała? Masz może na fotkach? (jak coś jestem cierpliwa i poczekam na ich kolej, Sja Polony to mój ulubiony mudik) :loveu: Anza Saj to chorwat,Sja to mudiczka merle;) Quote
Marysia_i_gończy Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Mudik napisał(a):To szczenię mudi to Lili a rodowodowo Cik-Cak moja ulubienica z miotu. Że dorosłe rozróżniasz, to rozumiem. Ale szczeniaka? :crazyeye: Tam było sporo takich małych bąbli, skąd wiesz, że ten to właśnie ten?? Mudik napisał(a):Mam pytanie do fotografów mogę mudiki tam przekleić Agnes sie na pewno bardzo ucieszy. Możesz przekleić, tylko poproszę o link na PW. I napisz proszę, że można je przeklejać dalej pod moimi zwykłymi warunkami - czyli na prywatne strony www, blogi etc pod warunkiem podania mi linka do miejsca ich umieszczenia (może być na maila: mpajzder @ skrzynka.pl) Quote
Mudik Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 tak mi sie wydaje bo wygląda jak ten szczeniol A na forum pisała Agnes o Lili i dawała jej zdjęcia z Pucharu. Quote
Mudik Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 To jest Lilu to z twojej fotki to chyba nie ona bo nie ma obrózki:roll: Dowiem się jutro co to za szczylka cyknęłaś To na pewno nie pies Agnes, ona biegała z tajną i Saru. Saru jest płowa(fota w slalomie) a tajna bardziej krótkowłosa. Stawiamy ze znajoma węgierką na chorata(tego co na poprzedzającej fotce). Tancos okazło się nie startował To jest Tajna Quote
Anza&Hacker Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Mudik napisał(a):Anza Saj to chorwat,Sja to mudiczka merle;) Wiem, wiem - coś mi się popierniczyło jak pisałam - ale te rasy to i tak to samo praktycznie, tylko inna klasa wzrostu czasem :lol: Podziwiam Twoją wnikliwość analizy wszystkich psiaków mudikowych na fotkach :cool3: Quote
Ludek Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='Mokka']Znalazła chwilę ;). Ale my mamy tylko foty spacerkowe naszej wesołej gromadki. Fotki dla wtajemniczonych - Milo popsuty :evil_lol: http://img167.imageshack.us/img167/8/j7kz7.jpg http://img402.imageshack.us/img402/2988/g14rq2.jpg http://img143.imageshack.us/img143/9576/g7bi4.jpg Tylko Pani nie ma, a tu takie rzeczy się dzieją. No chyba, że to fotomontaż :evil_lol: W domu już się naprawił, w czym wybitnie pomógł mu burek sąsiadów, który postanowił go wytrymować. :angryy: Quote
Mudik Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Anza&Hacker napisał(a):Wiem, wiem - coś mi się popierniczyło jak pisałam - ale te rasy to i tak to samo praktycznie, tylko inna klasa wzrostu czasem :lol: Podziwiam Twoją wnikliwość analizy wszystkich psiaków mudikowych na fotkach :cool3: przeca to dalsza i blizsza rodzina:lol::cool3: Quote
Marysia_i_gończy Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Oxa (na huśtawce mającej 40cm szerokości) Bajgielek I z serii przyszłe gwiazdy sportu :loveu: CDN Quote
Marysia_i_gończy Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Foxterier, który był szalony :evil_lol: piekielnie szybki i zręczny, drący mordę, błyskawicznie reagujący - prowadzenie takiej torpedy to musi być niezły wyczyn :lol: Tutaj zdjęcie niecałkiem ostre, ale sytuacja niesamowita. Pies powinien pokonać huśtawkę w tę samą stronę, co Oxa, czyli prosto w obiektyw. Tymczasem pies wparował na huśtawkę w dzikim tempie i spanikowana przewodniczka wydarła się "stój!!!!!!!!!!!!!!!!". Na co fox w miejscu zawrócił :crazyeye::evil_lol::lol::crazyeye: cofnął się i na kolejny gest przewodniczki znów zawrócił :lol: nie miał błędu na tej przeszkodzie... Generalnie w sobotę wieczór pogoda się psuła i kiedy doszło do rogrywania finału par, zrobiło się tak: Po jakimś czasie deszcz osłabł i konkurencję jednak rozegrano: CDN Quote
Recommended Posts