Sajko Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Do posiadania połamańca z ostatniej foty się nie przyznaję:cool1: Viris, dzięki bardzo za fotki i dzięki za wstawianie tych 'niedoskonałych' technicznie również- jak sama piszesz, to jest super pamiątka po zawodach. Ostrą selekcję można ćwiczyć na innych imprezach/ wyjazdach:p dzięki wielkie za całą moją ekipę:loveu: Quote
Viris Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Albo jak się ma dobry sprzęt i nie chce się przyznać do tego że nie zawsze wychodzą dobre foty. Mi to nie grozi więc wstawiam większość:evil_lol: A odnośnie ostatniej foty to mam jeszcze filmiki :P Ale niestety mój komp nie może ich przekonwertować na normalny format :shake: Quote
Flaire Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Viris napisał(a):Albo jak się ma dobry sprzęt i nie chce się przyznać do tego że nie zawsze wychodzą dobre foty. Albo jak się ma sprzęt, którym robi się zdjęcia seryjne, to ma się ich po prostu za dużo. ;) Po jednych zawodach można wrócić z tysiącem zdjęć i raczej wszystkich wtawiać za bardzo się nie da, a i pustej palisady oglądać nikt nie chce ;). A jeśli chce się je jeszcze jakoś obrobić, to :roll: . Quote
Viris Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Wierz mi że żadna ilość mi nie straszna jeśli wszystkie są ciekawe i dobre. Nie takie ilości się wstawiało. Quote
Flaire Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Viris napisał(a):Wierz mi że żadna ilość mi nie straszna jeśli wszystkie są ciekawe i dobre. Nie takie ilości się wstawiało. Ale właśnie o to chodzi, że nie są ani ciekawe, ani dobre. ;) A nie wstawiam ich nie dlatego, że nie "chcę się przyznać" - tylko dlatego, że szkoda czasu: mojego, żeby wstawiać, a innych forumowiczów, żeby otwierać foty, które są do bani. Quote
Viris Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Spoko, tamta wypowiedź miała być żartem. Ja z grudniowych przywiozłam 8k zdjęć teraz się ograniczyłam do 3 k... I chyba nikt by tego nie przeżył jakbym wszystkie wstawiała. Quote
manolitto Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Bardzo wszystkim dziękuję, za to, że oglądając zdjęcia i filmiki można sobie milo powspominać:multi: Napracowaliście się!:loveu: I dziękuję że komuś udało się ufocić moje niefotogeniczne czarne.:diabloti: Quote
manolitto Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Viris! A to w kole to co? Mój portrecik? Czy jakiś psiak Ci uciekł, a ja zostałam w tle...:diabloti::evil_lol: Quote
stereo Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Viris, dziękuję bardzo za Negrę w kole. Fotka jest cudowna :D Quote
Torzysława Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 http://images24.fotosik.pl/161/6c3f5a32794932e7.jpg :loveu::loveu: Viris wielkie dzięki :Rose: Quote
Viris Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='manolitto']Viris! A to w kole to co? Mój portrecik? Czy jakiś psiak Ci uciekł, a ja zostałam w tle...:diabloti::evil_lol:Robiłam próbę ustawień :P I tak jakoś mi się spodobało :P [quote name='stereo']Viris, dziękuję bardzo za Negrę w kole. Fotka jest cudowna :DBardzo proszę :) [quote name='Torzysława']http://images24.fotosik.pl/161/6c3f5a32794932e7.jpg :loveu::loveu: Viris wielkie dzięki :Rose:Szkoda że już ledwo co było widać. Ale cieszę się że mimo to się podoba :) Quote
Kasia z Demonem Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Viris odwalilas kawal dobrej roboty ;) Chwała Ci za to :) Dziekuje za jeszcze kilka foteczek mojego potworka :) Quote
Flaire Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Ja też bardzo dziękuję za Leokadię! :) Ma ktoś może jeszcze podium zerówkowe? :) Quote
Cerber Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Aguś baaaaaaaardzo Ci dzięki za cerberka :loveu: Quote
Kasia z Demonem Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 http://www.agility-psi-sport.strefa.pl/ppa-2008.htm a oto wyniki ;) Quote
Torzysława Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Jest mały błąd 9 (sobota) w jumpingu 0 small. Prawda Maszkin był pierwszy, ale z tego co pamiętam miał czysty przebieg a ja z Tosią będąc na 2 miejscu miałam 1 odmowę..;) Pozdrawiam. Quote
Torzysława Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 A nie nie dobrze tylko ja patrzyłam na jumping 0 tylko, że na tabele agility bo to jakoś dziwnie połączone.. Quote
yassue Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 co prawda z malym opoznieniem ale dziekuje za fajne zawody i wszystkie te piekne fotki i mniej piekne filmiki ;) kropek i czekolady :loveu: Quote
PATIszon Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 yassue napisał(a):co prawda z malym opoznieniem ale dziekuje za fajne zawody i wszystkie te piekne fotki i mniej piekne filmiki ;) kropek i czekolady :loveu: Dobra, finito. Wiecej Cie nie nagram :obrazic: Quote
Paskuda_Bandzior Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 ja mam jeszcze zdjec troche :eviltong: Raja Olga & Cudna (Olga doszedł mail z fotkami w zeszłym tyg.?) Quote
Paskuda_Bandzior Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Nie mogę z tych jej oczysk :evil_lol: Z wieeelkim trudem Bajgiel Vigocki I tej pani nie mogła zabraknąc na moich zdjeciach! Quote
Recommended Posts