Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 621
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Do posiadania połamańca z ostatniej foty się nie przyznaję:cool1:

Viris, dzięki bardzo za fotki i dzięki za wstawianie tych 'niedoskonałych' technicznie również- jak sama piszesz, to jest super pamiątka po zawodach. Ostrą selekcję można ćwiczyć na innych imprezach/ wyjazdach:p dzięki wielkie za całą moją ekipę:loveu:

Posted

Albo jak się ma dobry sprzęt i nie chce się przyznać do tego że nie zawsze wychodzą dobre foty. Mi to nie grozi więc wstawiam większość:evil_lol:

A odnośnie ostatniej foty to mam jeszcze filmiki :P Ale niestety mój komp nie może ich przekonwertować na normalny format :shake:

Posted

Viris napisał(a):
Albo jak się ma dobry sprzęt i nie chce się przyznać do tego że nie zawsze wychodzą dobre foty.
Albo jak się ma sprzęt, którym robi się zdjęcia seryjne, to ma się ich po prostu za dużo. ;) Po jednych zawodach można wrócić z tysiącem zdjęć i raczej wszystkich wtawiać za bardzo się nie da, a i pustej palisady oglądać nikt nie chce ;). A jeśli chce się je jeszcze jakoś obrobić, to :roll: .

Posted

Viris napisał(a):
Wierz mi że żadna ilość mi nie straszna jeśli wszystkie są ciekawe i dobre. Nie takie ilości się wstawiało.

Ale właśnie o to chodzi, że nie są ani ciekawe, ani dobre. ;) A nie wstawiam ich nie dlatego, że nie "chcę się przyznać" - tylko dlatego, że szkoda czasu: mojego, żeby wstawiać, a innych forumowiczów, żeby otwierać foty, które są do bani.

Posted

Spoko, tamta wypowiedź miała być żartem.

Ja z grudniowych przywiozłam 8k zdjęć teraz się ograniczyłam do 3 k...
I chyba nikt by tego nie przeżył jakbym wszystkie wstawiała.

Posted

Bardzo wszystkim dziękuję, za to, że oglądając zdjęcia i filmiki można sobie milo powspominać:multi:
Napracowaliście się!:loveu:
I dziękuję że komuś udało się ufocić moje niefotogeniczne czarne.:diabloti:

Posted

[quote name='manolitto']Viris!
A to w kole to co? Mój portrecik? Czy jakiś psiak Ci uciekł, a ja zostałam w tle...:diabloti::evil_lol:Robiłam próbę ustawień :P I tak jakoś mi się spodobało :P

[quote name='stereo']Viris, dziękuję bardzo za Negrę w kole. Fotka jest cudowna :DBardzo proszę :)

[quote name='Torzysława']http://images24.fotosik.pl/161/6c3f5a32794932e7.jpg :loveu::loveu:
Viris wielkie dzięki :Rose:Szkoda że już ledwo co było widać. Ale cieszę się że mimo to się podoba :)

Posted

yassue napisał(a):
co prawda z malym opoznieniem ale dziekuje za fajne zawody i wszystkie te piekne fotki i mniej piekne filmiki ;) kropek i czekolady :loveu:

Dobra, finito. Wiecej Cie nie nagram :obrazic: