Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ŁukaszK napisał(a):

to chyba jak kazdy... ;)
Jakbym ja miała wstawiać te najlepsze to bym może z 5 wstawiła... :P Ale wiem że niektórych cieszą fotki nawet średniej jakości dlatego wstawiam tak aby każdy psiak miał przynajmniej jedno zdjęcie.

• Replies 621
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PATIszon napisał(a):
A teraz?
.......

teraz dzialaja :) Mialam racje :) ten belgus z Panią Dorotką to nasza Kala ;) a ten biszkoptowy labek to Pepsi :)

PS mimo ze juz dzialaja to i tak jesli by sie dalo to chcialabym na miala :) bym sobie mogla ogladac i ogladac ;)

Posted

ŁukaszK napisał(a):

pewnosc to jest rzecz wzgledna... a dobry panning przy 1/15 bedzie imo duzo fajniejszy niz zwykla ostra fotka na 1/1000... :eviltong:
Moją ręką - nie będzie ;). A poza tym w mojej najgorszej chyba serii, psy leciały z tunelu prosto na mnie. Jest tam sporo fajnych ujęć, tyle że wszystkie do bani, bo nie ostre. Tu, o ile dobrze rozumiem, panning by nie pomógł, musi być szybka migawka.

Posted

spoznione acz bardzo serdeczne podziekowania za atmosfere, towarzystwo, torki, nagrodki (heheh 'najlepsza wywrotka' sie klania ;) ), wykladzinke w sumie tez (to ta sama co byla w grudniu?), glownie jednak bede te zawody wspominac dzieki tej atmosferze, przez ktora nie chcialo mi sie pakowac do samochodu w niedziele wieczorem ;)

Flaire
dzieki sliczne za urocze fotki Kaski i Klaka na palisadzie :loveu: (ten drugi jakos grzecznie wyszedl ;-) )

dzieki tez za filmiki tych dwoch nieogarnietych krejzolow :) jedyne czego mi tu brakuje do szczescia to dowod na to, ze na tych zawodach biegalam z jeszcze jednym burkiem zwanym Etoile badz ToLaska, Krecikiem, Kretka, Krolewna, Ksiezniczka itp ;)

Posted

hehe... a ja ci powiem ze im wieksza selekcja tym lepszy efekt... ;-)

Wiem, wiem ale wiem też, że po zawodach zawsze z utesknieniem czekałam na zdjecia mojego psa i chciałam nawet te nieudane, brzydkie, itp. :evil_lol:
Więc jakoś tak po zawodach i tak duuży odsetek zdjec idzie do śmieci, ale trudno mi się z nimi rozstawać, bo wiem jak się czeka na zdjęcie swojego pieseczka po zawodach :eviltong: