Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 621
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Flaire po pierwsze nie wiem, co marudzisz ze zdjęciami :mad: Marysiu, wstawiam tylko te najlepsze - znakomita większość wyszła mi nieostra - to po pierwsze. A po drugie, ciekawa jestem, jakie ustawienia stosowaliście przy tej czwórce? Jak szybka musi być migawka, żeby można było mieć pewność, że szybko biegnący pies nie wyjdzie poruszony?

Posted

[quote name='Rauni']jak patrzę na to, co ja z Vigo wyprawiam, to mi się niedobrze robi, dziwne, że ten pies w ogóle jakoś biega przy takiej głupiej pańci.
Widze masz myśli zupełnie takie jak moje co do mnie i Hackera! :evil_lol:
Dzisiaj na treningu nawet rzucałam mu piłke jak "źle" pobiegł, no bo przecież to była ewidentnie moja wina, że nie leciał tam gdzie z mojego założenia powinien - nie moge karać psa za SWOJE błędy... ale wstyd normalnie :oops: ...żeby nie Leszek to w ogóle nie wiem jaki cyrk bym tam z Hackerem odwalała :shake:

Flaire - no nie wiem jakiej szkoły Ty potrzebujesz, skoro chyba jako jedyna złapałaś Vigo całkiem ostro w biegu - BRAWO! :grins:
http://images32.fotosik.pl/146/5a29ae50ce3825b3.jpg - :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Anza&Hacker']
Flaire - no nie wiem jakiej szkoły Ty potrzebujesz, skoro chyba jako jedyna złapałaś Vigo całkiem ostro w biegu - BRAWO! :grins: Za to Moni nie mam chyba ani jednej ostrej. :placz: A tutaj jeszcze jeden Vigo - jakoś się wcześniej nie załadował:

Posted

[quote name='PATIszon']
DEMON
http://www.vimeo.com/696947
DOROTA I BELG
http://www.vimeo.com/696913
WESOLY BISZKOPTOWY LABEK
http://www.vimeo.com/696785

Slicznie dziekuje za mojego Demoniastego :)
Najprawdopodobniej ten belg to nasza Kala a wesoly labek to Pepsi :) mowie najprawdopodobniej bo te 2 nie chca sie wyswietlic ... pokazuje, ze to prywatny clip jest :(

PS moglabym prosic o te 3 filmiki na miala? jak tak to poprosze na kasienka_km@o2.pl

Posted

[quote name='Kasia z Demonem']Slicznie dziekuje za mojego Demoniastego :)
Najprawdopodobniej ten belg to nasza Kala a wesoly labek to Pepsi :) mowie najprawdopodobniej bo te 2 nie chca sie wyswietlic ... pokazuje, ze to prywatny clip jest :(

PS moglabym prosic o te 3 filmiki na miala? jak tak to poprosze na kasienka_km@o2.pl
A teraz?
.......

Posted

Pati, super dzięki za wszystkie moje kretynki:loveu: i inteligentną Monię:loveu: teraz widzę, jak się wlokę po torze... od następnych zawodów- biegamy na ostro:diabloti:

Flaire- no wiesz co... kop leżącego, pewnie, kop mocno...:placz: (ale pracujemy ciężko nad tym;))- dzięki za foty:multi:

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']
Swoją drogą kiedyś marzyłam o sigmie 400/5.6 apo macro... ale nie udało mi się jej dorwać, więc zadowoliłam się trzysetką ;)
tez kiedys chcialem miec czterysetke... ale pojawienie sie cyfrowek spowodowalo ze trzysetki bardziej sie oplacaja... ;)

[quote name='Marysia_i_gończy']
Moja szkoła ;););) i moja 300/4 ;)

w takim razie masz powody do radosci... :p

[quote name='Paskuda_Bandzior']Dzięki :oops: :p

To mnie mobilizuje do dalszego wstawiania ;-)
zaraz dorzucę kolejne porcje :cool3:

hehe... a ja ci powiem ze im wieksza selekcja tym lepszy efekt... ;)

[quote name='Flaire']Marysiu, wstawiam tylko te najlepsze (...)

to chyba jak kazdy... ;)
calkiem fajne te palisady... :p

[quote name='Flaire']A po drugie, ciekawa jestem, jakie ustawienia stosowaliście przy tej czwórce? Jak szybka musi być migawka, żeby można było mieć pewność, że szybko biegnący pies nie wyjdzie poruszony? pewnosc to jest rzecz wzgledna... a dobry panning przy 1/15 bedzie imo duzo fajniejszy niz zwykla ostra fotka na 1/1000... :eviltong: