Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 621
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='stereo']
wendka, świetne zdjęcia :) I następnym razem zgłoś Jinx jako Jinx, bo ja też bym chciała mieć takie foty :loveu:

:oops:
Nie przesadzaj, przegladajac to co mam na karcie obiecalam sobie nie brac juz aparatu na zawody halowe :angryy:
chyba, ze zaopatrze sie w nowy obiektyw :cool3:

Posted

Wg mnie problem by rozwiązało ustalenie że wszystkie światła są zapalone podczas przebiegów.

Napisałabym że się polecam na przyszłość, ale raczej sie nie pojawię już na zawodach w Łącku Ani w Płocku więc niestety.

Posted

Viris napisał(a):
Dzięki Kasiu za przebieg z Klarcią.

Nie ma za co :) Klarcia jest super ... mam nadzieje, ze bede miala okazje jeszcze kiedys z nią pobiegac ;)

No i wielkie, ale to gigantyczne podziekowania za foteczki mojego Demoniastego :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Kasia z Demonem napisał(a):

No i wielkie, ale to gigantyczne podziekowania za foteczki mojego Demoniastego :loveu::loveu::loveu::loveu:

Podpisuję się pod tymi słowami, wielkie dzięki... nie spodziewałam się aż tylu fot mojego serducha :loveu: dziękuję... no i piękne wasze wszystkie foty są, fajnie się ogląda je :loveu: dawajcie więcej... ja swoich nie mam więc wasze chętnie pooglądam :]

Posted

narazie nie ma dostepu do neta ... ale najprawdopodobniej w poniedzialek wrzuci wyniki :smile:

Wyniki juz sa podane przez Rauni pare postów wczesniej. Te szczegółowe ;)
A dajcie linki do filmików bo tylko czesc znalazłam