Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aussie napisał(a):
Marysiu - dzięki za Choco :loveu: ale akurat na tej fotce ona nie wyglada na zblazowaną ;-)

Oczywiście, że wygląda :eviltong:

Koka

Mika

Lotka

Tai :loveu::loveu::loveu:

K*O*N*I*E*C

Jak zwykle - moje zdjęcia można kopiować i przeklejać na inne fora i blogi w niezmienionej postaci, pod warunkiem zawiadomienia mnie o tym na priv (wraz z podaniem linku).

• Replies 621
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rauni napisał(a):
A nagrał ktoś może Sunday albo Vigo? Zwłaszcza, że jak słyszę, ten ostatni nie załapał się na zdjęcia... :-(
Spoko, ja mam Vigulskiego na zdjęciach. Jedno bardzo kiepściuchne już obrobione i zaraz będę wstawiać, ale mam chyba jeszcze trochę lepsze z niedzieli...

Posted

Flaire napisał(a):
Spoko, ja mam Vigulskiego na zdjęciach. Jedno bardzo kiepściuchne już obrobione i zaraz będę wstawiać, ale mam chyba jeszcze trochę lepsze z niedzieli...
Ale co ja gadam - przecież masz już pełno pyrków... :roll:

A tak przy okazji - jeszcze raz wielkie dzięki za piLotkę! :)

Posted

Tyle mam z soboty. Mam jeszcze trochę z niedzieli; postaram się wstawić niedługo. Żadnych zerówek nie fociłam, ale egzaminy i jakieś openy - tak, więc wszystko co jakoś tam wyszło to wstawię.

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
Flaire dziękuję za Uniaczka :multi::loveu::loveu::multi: Czy mogę przekleić (z podaniem autora ofkors) na nasze blogi?

EDIT: nie, niestety nie mam buldożka... :(
No pewnie, że tak. Mam ją jeszcze z niedzieli - to, co Ci pokazywałam z otwartą paszczą. :)

Posted

Na poczatku wielkie podziekowania dla Lukasza Kowy za pozyczenie obiektywu bez ktorego na hali bylbym bez szans ;)

Pierwsze zdjecia:

Oraz te znacznie lepsze - robione poza hala :)

Posted

Lepsze jednak te pierwsze:0 bo z torku :D:D:D dawaj beagla :D widzialam fajne fotesie :D bo ze Toiego nie uchwyciłes..to ..przemilcze ..:placz::shake::placz::shake:

Wanda... no ladnie... niezły efekt.....:crazyeye:

Posted

Flaire dziękuję :Rose: i czekam na mojego rozszczekanego potwora :cool3:

wendka spadająca Kryśka wygląda strasznie :crazyeye::-(

Regis dajesz czadu :loveu: czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy :multi:
(mam tylko nadzieję, że Cię modzi nie pogonią - może być maks 5 fot na post :angryy:)

Posted

Dziękuję fotografom za wygrzebanie pyreczków i Sundayka :loveu:

Regis, WOW!
I co to za obiektyw? I dlaczego prawie na pewno mnie na niego nie stać...? Eeee, zaraz, wysyłałam wczoraj Totka i nie sprawdziłam...