Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

WIELKIE WIELKIE dzięki za tak wspaniałe zawody!:loveu:
Powtórzyła się wspaniała atmosfera z grudnia!:loveu:
Pozdrowienia dla p. Doroty za świetną organizacje!!:Rose:
Torki fajne, tylko praktycznie wszystkie ustawione na tej samej zasadzie. :cool3:
Mam nadzieję stawić się w kwietniu i na wielu następnych zawodach organizowanych przez APSiaków :loveu::loveu:

Ogółem z Antoniny jestem bardzo dumna i już nie mogę się doczekać, ąż klubowicze przekażą mi wygrany parasol...:loveu:'

Pozdrawiam wszystkich! I mam nadzieję, że jakieś znikome zdjęcia szczurka będą nadawały się do wstawienia, oczywiście na filmy czekam z niecierpliwością.. :lol:

• Replies 621
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czemu wszyscy twierdzą, że mają jakieś bidy z nędzą na kartach?? Tylu fotografów się zjechało, to powinno być trochę fajnych fotek! :mad:

Paula - czemu fociłaś na tych samych przeszkodach co ja? :mad: I do tego szybciej obrabiasz? :mad:;)

Cudna

Wystrzałowy stafik zerówkowy

Labek

Breska

CDN

Posted

No nareszcie ruszyło! :multi: (a już się bałam, że do środy będziemy bez dgm, bo Margo podobno wyjechała ;-))

Zawody super hiper, co do szczegółów typu wykładzina, czasy, sędzia i pani w sklepiku to zgadzam się z przedmówczyniami ;-)

I zdjątka już są takie fajne :-) ;-)
Cudna z Magdą cudna :loveu: :loveu: :loveu:

A tutaj: http://images32.fotosik.pl/139/84a60bc52f0c0f6c.jpg
moja uwagę zwrócił wysunięty języczek - tak jakby się bardzo starała :evil_lol:
W ogóle na zdjątkach Jinxior wyszedł jakiś taki grzeczniutki ;-)

Z radością czekam na kolejne zdjęcia, wszystkie w ogóle
(ale szczególnie na to, za które się ponoć nie wypłacę :cool3:)

Ja też robiłam trochę fotek, ale gdzie im tam do Waszych. Ale może za jakiś czas coś tam wstawię - tylko co do terminu to nic nie obiecuję (jeszcze wiszę obiecaną drugą część z grudnia... :shake: )

Posted

To na dziś już koniec, idę spać, bo jutro do szkoły :placz:
Nie wiem kiedy reszta a jeszcze sporo tego jest :shake:

Marysia kilka osób zwracało uwagę, ze robimy z tego samego miejsca :eviltong:
Ale co tam każda fotka jest inna! :p

Dobranoc :p

cdn :evil_lol:

Posted

[quote name='Paskuda_Bandzior']Nie wiem kiedy reszta a jeszcze sporo tego jest :shake:

Myślę, że nikogo oprócz Ciebie to nie martwi :evil_lol:

[quote name='Paskuda_Bandzior']Marysia kilka osób zwracało uwagę, ze robimy z tego samego miejsca :eviltong:
Ale co tam każda fotka jest inna! :p

No jaka odkrywcza :eviltong:

Breska

Olly?

Posok :eviltong:

CDN (jutro)

Posted

:)
Dziękuję wszystkich, który nam pomagali przez cały czas trwania zawodów szczególnie FORTowcom i RUSiakom szczególnie oraz wszystkim, co dali z siebie trochę energii, by zawody ukończyć w dobrym myśle czasie. W Niedzielę było 86 startujących na 93 zgłoszonych zawodników. Moja ekipa po prostu padła po nocnym rowijaniu, odkurzaniu całej wykladziny. Ja oczywiście miałam "białe" noce:):)
Gratuluję wygranych biegów i tych dobrze ukończonych.

LARGE

Tomasz Jakubowski - GUTEK - mix (Warszawa) (7 pkt)
Leszek Kalisz - PASSIM Bohemia Alke - border collie (Legnica) (6 )
Barbara Kruczyk - JUKI Batangas - briard (5)
Tomasz Osiński - ESSO BLACK Leśna Ostoja - border (Warszawa) (4)
Magda Ziółkowska - AZHA GRENDEL Astra Canina - owczarek belgijski groenendael (Warszawa) (3)
Paweł Łuksza - DURAN - owczarek niemiecki (Białystok) (3)
Magdalena Ziółkowska- LECK Bohemia Alke - border collie (Warszawa) (2)

MEDIUM

Anna Sajkowska - MONIA - mix (Warszawa) - pkt (9)
Zuzanna Bielecka - DRAKA Rudy Trop - welsh terrier (Warszawa) (5)
Renata Filip - ASTOR Stanica Matwita - owczarek szetlandzki (Warszawa) - (5)
Katarzyna Szmorąg - KIMBERLY Daruma Melisa - chiński grzywacz bezwłosy (Wrocław) (5)
Natalia Lipińska - BEZA Wspólny Dom - owczarek szetlandzki (Warszawa) (3)
Aleksandra Rosiak - DIAMOND BOY Moda na Sukces - owczarek szetlandzki (Warszawa) - (3)

SMALL

Agata Karolak - Scotch Whisky Fiery Lucifer - border terier (Warszawa) (6)
Anna Makosz - MELISA Ja-Cze-Ka - chiński grzywacz owłosiony (Wrocław) (5)
Olga Kwiecień-Maniewska - MIRANDA ze Sztormowej - cocer spaniel angielski (Wrocław) (5)
Anna Makosz - KATHLEEN Daruma Melisa - chiński grzywacz bezwłosy (Wrocław) (4)
Monika Palacz - PIKUŚ - mix (Częstochowa) (4)
Alicja Gusowska - Catty z Różovej Doliny - cocker spaniel amerykański (Bydgoszcz) (3)
Anna Leśniak - Gwendolina Kawalkada - cavalier king charles spaniel (Warszawa) (2)
Dorota Karp - KABRERA Księżniczka Randia Polonia (CARMEN) - cavalier king charles spaniel (1)

Cieszę się, że jesteście zadowoleni z zawodów. Dogo mnie trzymało w strasznej niepewności, czy wszystko było OK i na miejscu.
No mimo oczywistych spraw, na które jakoś wpływu nie mieliśmy.
Może mogło być więcej mleka ;) Biedna Agata, dostało jej się za to :calus:
Agatko, ja Tobie bardzo dziękuję za przyjazd w niedzielę, bo bez Ciebie to nie zawody by były - takiego managera nie ma nigdzie na świecie:)!
Dzięki Tobie mieliśmy nagrody rzeczowe, niektóre były szczególne u ubawiły zdaje się nie tylko mnie :multi::bigcool::klacz::klacz:

Mam prośbę do fotografów, chcę podziękować Panu Wójtowi i Staroście za przybycie na nasze zawody, czy moglibyście mi podesłać trochę podpisanych, autorskich zdjeć, które mogłabym zgrać na płytkę i dać w prezencie? Prosże na agility@interia.pl

I jeszcze nie bede prawdopodobnie mogła wejśc do netu przez jakiś czas, dzisiaj wyjątkowo się dopięłam jeszcze, ale zaraz malarz mnie stąd wywali :(

Pozdrawiam
Dorota

Dzisiaj pojadę posprzątać te k... na polu. I zobaczę jakie były zniszczenia na polu. I pogadam może o następnej imprezie....

Posted

Przyłączam się do podziękowań: wielkie dzieki Dorota za organizacje :loveu: + podziekowania dla wszystkich ludzi pracujacych przy zawodach :)
Miejsce BARDZO mi przypadlo do gustu, szczegolnie, ze bylo cieplo, co dla osobnikow takich jak ja (krew nie doplywa do palcow) ma duze znaczenie :p
Atmosfera super, duzo zawodnikow, bylo na co patrzec.
Warto bylo z Wroclawia przyjechac. choc po powrocie padlam i nie wstalam :)
Dziewczyny, swietne zdjecia! Dzieki za uwiecznienie przebiegow!

Posted

Doroto, wielkie dzieki za zawody. Warunki naprawde komfortowe. Jestem strasznym zmarzluchem, a wiekszosc czasu siedzialam sobie w hali w podkoszulku :-) Lack jest w ogole moja ulubiona lokalizacja dla zawodow, i w zimie i w lecie, jest tam po prostu slicznie, mnostwo terenow spacerowych, swietne noclegi, a dzieki temu, ze jest centralnie zjezdza sie i wschod i zachod agilitujacej Polski.

Super udogodnienia dla ludzkich maluchow i ich opiekunow! Jako mama-in-spe patrze teraz z troche innej perspektywy na miejsca zawodow ;-)

Tory byly naprawde fajne, choc sedzia nie stal sie moim ulubiencem, ale no... bywa.

Raz jeszcze dziekuje za dobra zabawe!

Posted

Ja w zawodach nie brałam udziału, ale jako obserwator i pasożyt bacznie się wszystkiemu przyglądałam. :lol:

Organizacja jak zwykle znakomita. Ale zdziwiłabym się, gdyby na zawodach u Doroty coś nie zagrało :lol:.
Torki - z pozycji obserwatora - wyglądały ciekawie i chyba na to nie można narzekać. Jeśli chodzi o sędziowanie, to mam podobne odczucia, jak osoby, które już się wypowiedziały, sędziowanie odmów nie podobało mi się.

Moja sucz wyraziła niezadowolenie z podmiany wykładziny. ;) Jechała tu z dużymi nadziejami na ostre jazdy po bandzie i trochę się rozczarowała :diabloti:.

A co dekoracyjnych pozostałości po naszych pieskach, to pochwalę się, że nawet udało mi się trafić kulą w taki kupiszon. Tak było gęsto :evil_lol:.

A poza tym wróciłam zrelaksowana, odprężona, tym razem nawet wypoczęta. Może jeszcze kiedyś przyjadę :loveu:.

Posted

Dorota, czasem jak się ma za lekko to trzeba "dostać" jakiś ochrzan za coś. Przecież mogłam załatwić te parę kartonów mleka od Kesem z Włocławka w zamian za powieszenie banera :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

W sumie to chyba w niedzielę nawet mi do głowy nie przyszło żeby nie jechać na zawody. Szczególnie że zrobiłam podział w sobotę na sobotę a na niedzielę trzeba było zrobić. Jak zobaczyłam mój samochód to miałam w planie jechać do Łącka bez przedniej szyby, ale może to wina szoku, albo już totalnego zrezygnowania.
Dziękuję Robertowi i Ani za trzeźwe myślenie i nie zgodzenie się na jazdę bez szyby... i za skołowanie transportu, za pogawędki z policją i że w przeciwieństwie do "bliskich", wspierali mnie w tych trudnych chwilach przesłuchania..

Co do zawodów dziękuję że w sobotę moja Klarka mogła pobiegać. Dziękuję Kasi za pobrykanie z nią na torku. Prawdopodobnie nigdy nie wystartujemy na zawodach, ale widać postępy bo mimo braku treningów z 4 zawieszek w grudniu, teraz była tylko jedna :loveu:

Jakby ktoś miał zdjęcie tego małego pasożyta z soboty to poproszę. Może być poza torem jak kogoś skusiła futrzasta obroża do zrobienia zdjęcia ;)

Dziękuję serdecznie Panu Wojtkowi z Bayera za kolejne zawody z super upominkami, dla każdego zawodnika i dla tych którym się poszczęściło w konkurencjach.

Posted

Ja również dziękuję za wspaniałe zawody... jak dla nowicjusza, tory opewnowe nie były najłatwiejsze, ale dałam radę i wróciłam do domu bez żadnego DISa.

PS. dziękuję za cerberka na huśtawce :)

Posted

Wkoncu dziala :mad::mad::mad:

I my do domu wrocilismy bardzo zadowoleni.
Hala 1-klasa :multi:
Organizacja 1-klasa:multi::multi:
Zawody dla mnie bardzo udano, gdyz atmosfera byla super, dawno tak dobrze sie nie bawilam. Z mila checia pojawie sie o ile bedzie to mozliwe na kwietniowych zawodach.

Rowniez myslalam ze wykladzina bedzie gorsza, ale to chyba jednak lepiej ze tak sie nastawilam i pozytywnie rozczarowalam:evil_lol:

Dziekuje wszystkim za mile slowka dla mojego "pudzianka" z M0, byly o jego pierwsze zawody w zeroweczkach i mysle ze spisal sie wysmienicie nie wspominajac juz o jego predkosci w przegiegu agility w niedziele...az mi sie w glowie zakrecilo po ukonczeniu:evil_lol:

Jeszcze raz wielkie DZIEKUJE!!! dla organizatorow i uczestnikow za te zawody;)

Oczywiscie jezeli ktos ma wiecej zdjec Pudzianka i mix amstaffki....bardzo ladnie o nie prosze ( Jezeli mozna chetnie bym sobie je "ukradla" podpisane oczywiscie).

pozdr.

Posted

no a jak, mi w ogóle marzy się w przyszłości pracować jako sprzątacz minowy :P:P:P:P :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: