Torzysława Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 WIELKIE WIELKIE dzięki za tak wspaniałe zawody!:loveu: Powtórzyła się wspaniała atmosfera z grudnia!:loveu: Pozdrowienia dla p. Doroty za świetną organizacje!!:Rose: Torki fajne, tylko praktycznie wszystkie ustawione na tej samej zasadzie. :cool3: Mam nadzieję stawić się w kwietniu i na wielu następnych zawodach organizowanych przez APSiaków :loveu::loveu: Ogółem z Antoniny jestem bardzo dumna i już nie mogę się doczekać, ąż klubowicze przekażą mi wygrany parasol...:loveu:' Pozdrawiam wszystkich! I mam nadzieję, że jakieś znikome zdjęcia szczurka będą nadawały się do wstawienia, oczywiście na filmy czekam z niecierpliwością.. :lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Czemu wszyscy twierdzą, że mają jakieś bidy z nędzą na kartach?? Tylu fotografów się zjechało, to powinno być trochę fajnych fotek! :mad: Paula - czemu fociłaś na tych samych przeszkodach co ja? :mad: I do tego szybciej obrabiasz? :mad:;) Cudna Wystrzałowy stafik zerówkowy Labek Breska CDN Quote
Paskuda_Bandzior Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Regis Salsa I miły przerywnik ;-) Una i frisbee Wyprzedzić rollera :cool3: Lądowanko Powrót z talerzykiem Quote
Paskuda_Bandzior Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Jeszcze jedna Una Plusz Meliska Sunday A tu ostra jest ręka Olgi a nie Sunday ale co tam :eviltong: Quote
PATIszon Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 A ja w imieniu Prezesa chce podziekowac wszystkim Ciociom , ktore go dzielnie nianczyly! Wielkie dzieki cioteczki! Prezes byl zadowolony!:loveu::loveu::loveu: Quote
Aussie Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 No nareszcie ruszyło! :multi: (a już się bałam, że do środy będziemy bez dgm, bo Margo podobno wyjechała ;-)) Zawody super hiper, co do szczegółów typu wykładzina, czasy, sędzia i pani w sklepiku to zgadzam się z przedmówczyniami ;-) I zdjątka już są takie fajne :-) ;-) Cudna z Magdą cudna :loveu: :loveu: :loveu: A tutaj: http://images32.fotosik.pl/139/84a60bc52f0c0f6c.jpg moja uwagę zwrócił wysunięty języczek - tak jakby się bardzo starała :evil_lol: W ogóle na zdjątkach Jinxior wyszedł jakiś taki grzeczniutki ;-) Z radością czekam na kolejne zdjęcia, wszystkie w ogóle (ale szczególnie na to, za które się ponoć nie wypłacę :cool3:) Ja też robiłam trochę fotek, ale gdzie im tam do Waszych. Ale może za jakiś czas coś tam wstawię - tylko co do terminu to nic nie obiecuję (jeszcze wiszę obiecaną drugą część z grudnia... :shake: ) Quote
PARSONRK Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Foteczki sliczniutkie jak zawsze....szkoda, że nie mogłam być :) Do następnych zawodów postaram sie wykurować i podjadę z białą bandą - zaraz będą już trzy na torze ;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Biegną sobie ramię w ramię :eviltong: Scot Sunadyek po biegu Saga ze wzrokiem: "Mamusiuuuu to zaraz spadnie!" Kryśka Quote
Paskuda_Bandzior Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 To na dziś już koniec, idę spać, bo jutro do szkoły :placz: Nie wiem kiedy reszta a jeszcze sporo tego jest :shake: Marysia kilka osób zwracało uwagę, ze robimy z tego samego miejsca :eviltong: Ale co tam każda fotka jest inna! :p Dobranoc :p cdn :evil_lol: Quote
Anza&Hacker Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Suuuper fotki! :loveu: Cudna jest naprawdę przecudnym psiątkiem! :cool1: ...to teraz jeszcze czekam na jakiegoś pyrka w ruchu :grins: Quote
Marysia_i_gończy Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 [quote name='Paskuda_Bandzior']Nie wiem kiedy reszta a jeszcze sporo tego jest :shake: Myślę, że nikogo oprócz Ciebie to nie martwi :evil_lol: [quote name='Paskuda_Bandzior']Marysia kilka osób zwracało uwagę, ze robimy z tego samego miejsca :eviltong: Ale co tam każda fotka jest inna! :p No jaka odkrywcza :eviltong: Breska Olly? Posok :eviltong: CDN (jutro) Quote
Rauni Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Dziewczyny piękne fotki, a niektóre to CUDNE wręcz :loveu::loveu::loveu: Quote
belgunia Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 :) Dziękuję wszystkich, który nam pomagali przez cały czas trwania zawodów szczególnie FORTowcom i RUSiakom szczególnie oraz wszystkim, co dali z siebie trochę energii, by zawody ukończyć w dobrym myśle czasie. W Niedzielę było 86 startujących na 93 zgłoszonych zawodników. Moja ekipa po prostu padła po nocnym rowijaniu, odkurzaniu całej wykladziny. Ja oczywiście miałam "białe" noce:):) Gratuluję wygranych biegów i tych dobrze ukończonych. LARGE Tomasz Jakubowski - GUTEK - mix (Warszawa) (7 pkt) Leszek Kalisz - PASSIM Bohemia Alke - border collie (Legnica) (6 ) Barbara Kruczyk - JUKI Batangas - briard (5) Tomasz Osiński - ESSO BLACK Leśna Ostoja - border (Warszawa) (4) Magda Ziółkowska - AZHA GRENDEL Astra Canina - owczarek belgijski groenendael (Warszawa) (3) Paweł Łuksza - DURAN - owczarek niemiecki (Białystok) (3) Magdalena Ziółkowska- LECK Bohemia Alke - border collie (Warszawa) (2) MEDIUM Anna Sajkowska - MONIA - mix (Warszawa) - pkt (9) Zuzanna Bielecka - DRAKA Rudy Trop - welsh terrier (Warszawa) (5) Renata Filip - ASTOR Stanica Matwita - owczarek szetlandzki (Warszawa) - (5) Katarzyna Szmorąg - KIMBERLY Daruma Melisa - chiński grzywacz bezwłosy (Wrocław) (5) Natalia Lipińska - BEZA Wspólny Dom - owczarek szetlandzki (Warszawa) (3) Aleksandra Rosiak - DIAMOND BOY Moda na Sukces - owczarek szetlandzki (Warszawa) - (3) SMALL Agata Karolak - Scotch Whisky Fiery Lucifer - border terier (Warszawa) (6) Anna Makosz - MELISA Ja-Cze-Ka - chiński grzywacz owłosiony (Wrocław) (5) Olga Kwiecień-Maniewska - MIRANDA ze Sztormowej - cocer spaniel angielski (Wrocław) (5) Anna Makosz - KATHLEEN Daruma Melisa - chiński grzywacz bezwłosy (Wrocław) (4) Monika Palacz - PIKUŚ - mix (Częstochowa) (4) Alicja Gusowska - Catty z Różovej Doliny - cocker spaniel amerykański (Bydgoszcz) (3) Anna Leśniak - Gwendolina Kawalkada - cavalier king charles spaniel (Warszawa) (2) Dorota Karp - KABRERA Księżniczka Randia Polonia (CARMEN) - cavalier king charles spaniel (1) Cieszę się, że jesteście zadowoleni z zawodów. Dogo mnie trzymało w strasznej niepewności, czy wszystko było OK i na miejscu. No mimo oczywistych spraw, na które jakoś wpływu nie mieliśmy. Może mogło być więcej mleka ;) Biedna Agata, dostało jej się za to :calus: Agatko, ja Tobie bardzo dziękuję za przyjazd w niedzielę, bo bez Ciebie to nie zawody by były - takiego managera nie ma nigdzie na świecie:)! Dzięki Tobie mieliśmy nagrody rzeczowe, niektóre były szczególne u ubawiły zdaje się nie tylko mnie :multi::bigcool::klacz::klacz: Mam prośbę do fotografów, chcę podziękować Panu Wójtowi i Staroście za przybycie na nasze zawody, czy moglibyście mi podesłać trochę podpisanych, autorskich zdjeć, które mogłabym zgrać na płytkę i dać w prezencie? Prosże na agility@interia.pl I jeszcze nie bede prawdopodobnie mogła wejśc do netu przez jakiś czas, dzisiaj wyjątkowo się dopięłam jeszcze, ale zaraz malarz mnie stąd wywali :( Pozdrawiam Dorota Dzisiaj pojadę posprzątać te k... na polu. I zobaczę jakie były zniszczenia na polu. I pogadam może o następnej imprezie.... Quote
Jona Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Przyłączam się do podziękowań: wielkie dzieki Dorota za organizacje :loveu: + podziekowania dla wszystkich ludzi pracujacych przy zawodach :) Miejsce BARDZO mi przypadlo do gustu, szczegolnie, ze bylo cieplo, co dla osobnikow takich jak ja (krew nie doplywa do palcow) ma duze znaczenie :p Atmosfera super, duzo zawodnikow, bylo na co patrzec. Warto bylo z Wroclawia przyjechac. choc po powrocie padlam i nie wstalam :) Dziewczyny, swietne zdjecia! Dzieki za uwiecznienie przebiegow! Quote
myriad Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Doroto, wielkie dzieki za zawody. Warunki naprawde komfortowe. Jestem strasznym zmarzluchem, a wiekszosc czasu siedzialam sobie w hali w podkoszulku :-) Lack jest w ogole moja ulubiona lokalizacja dla zawodow, i w zimie i w lecie, jest tam po prostu slicznie, mnostwo terenow spacerowych, swietne noclegi, a dzieki temu, ze jest centralnie zjezdza sie i wschod i zachod agilitujacej Polski. Super udogodnienia dla ludzkich maluchow i ich opiekunow! Jako mama-in-spe patrze teraz z troche innej perspektywy na miejsca zawodow ;-) Tory byly naprawde fajne, choc sedzia nie stal sie moim ulubiencem, ale no... bywa. Raz jeszcze dziekuje za dobra zabawe! Quote
Mokka Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Ja w zawodach nie brałam udziału, ale jako obserwator i pasożyt bacznie się wszystkiemu przyglądałam. :lol: Organizacja jak zwykle znakomita. Ale zdziwiłabym się, gdyby na zawodach u Doroty coś nie zagrało :lol:. Torki - z pozycji obserwatora - wyglądały ciekawie i chyba na to nie można narzekać. Jeśli chodzi o sędziowanie, to mam podobne odczucia, jak osoby, które już się wypowiedziały, sędziowanie odmów nie podobało mi się. Moja sucz wyraziła niezadowolenie z podmiany wykładziny. ;) Jechała tu z dużymi nadziejami na ostre jazdy po bandzie i trochę się rozczarowała :diabloti:. A co dekoracyjnych pozostałości po naszych pieskach, to pochwalę się, że nawet udało mi się trafić kulą w taki kupiszon. Tak było gęsto :evil_lol:. A poza tym wróciłam zrelaksowana, odprężona, tym razem nawet wypoczęta. Może jeszcze kiedyś przyjadę :loveu:. Quote
Viris Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Dorota, czasem jak się ma za lekko to trzeba "dostać" jakiś ochrzan za coś. Przecież mogłam załatwić te parę kartonów mleka od Kesem z Włocławka w zamian za powieszenie banera :evil_lol::evil_lol::evil_lol: W sumie to chyba w niedzielę nawet mi do głowy nie przyszło żeby nie jechać na zawody. Szczególnie że zrobiłam podział w sobotę na sobotę a na niedzielę trzeba było zrobić. Jak zobaczyłam mój samochód to miałam w planie jechać do Łącka bez przedniej szyby, ale może to wina szoku, albo już totalnego zrezygnowania. Dziękuję Robertowi i Ani za trzeźwe myślenie i nie zgodzenie się na jazdę bez szyby... i za skołowanie transportu, za pogawędki z policją i że w przeciwieństwie do "bliskich", wspierali mnie w tych trudnych chwilach przesłuchania.. Co do zawodów dziękuję że w sobotę moja Klarka mogła pobiegać. Dziękuję Kasi za pobrykanie z nią na torku. Prawdopodobnie nigdy nie wystartujemy na zawodach, ale widać postępy bo mimo braku treningów z 4 zawieszek w grudniu, teraz była tylko jedna :loveu: Jakby ktoś miał zdjęcie tego małego pasożyta z soboty to poproszę. Może być poza torem jak kogoś skusiła futrzasta obroża do zrobienia zdjęcia ;) Dziękuję serdecznie Panu Wojtkowi z Bayera za kolejne zawody z super upominkami, dla każdego zawodnika i dla tych którym się poszczęściło w konkurencjach. Quote
Cerber Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Ja również dziękuję za wspaniałe zawody... jak dla nowicjusza, tory opewnowe nie były najłatwiejsze, ale dałam radę i wróciłam do domu bez żadnego DISa. PS. dziękuję za cerberka na huśtawce :) Quote
Cerber Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Paskuda_Bandzior napisał(a): Labek o nieznanym mi imieniu ;-) labek o nieznanym imieniu to nasza APSowa Pepsi :p Quote
blaira Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Wkoncu dziala :mad::mad::mad: I my do domu wrocilismy bardzo zadowoleni. Hala 1-klasa :multi: Organizacja 1-klasa:multi::multi: Zawody dla mnie bardzo udano, gdyz atmosfera byla super, dawno tak dobrze sie nie bawilam. Z mila checia pojawie sie o ile bedzie to mozliwe na kwietniowych zawodach. Rowniez myslalam ze wykladzina bedzie gorsza, ale to chyba jednak lepiej ze tak sie nastawilam i pozytywnie rozczarowalam:evil_lol: Dziekuje wszystkim za mile slowka dla mojego "pudzianka" z M0, byly o jego pierwsze zawody w zeroweczkach i mysle ze spisal sie wysmienicie nie wspominajac juz o jego predkosci w przegiegu agility w niedziele...az mi sie w glowie zakrecilo po ukonczeniu:evil_lol: Jeszcze raz wielkie DZIEKUJE!!! dla organizatorow i uczestnikow za te zawody;) Oczywiscie jezeli ktos ma wiecej zdjec Pudzianka i mix amstaffki....bardzo ladnie o nie prosze ( Jezeli mozna chetnie bym sobie je "ukradla" podpisane oczywiscie). pozdr. Quote
Viris Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Belgunia - jeśli jeszcze nie pojechałaś to daj znać. Mogę pomóc z ogarnianiem pola minowego. Quote
Cerber Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 ja też bardzo chętnie mogę pomóc! cały tydzień siedzę w domu, wiec mam sporo czasu :) Quote
Viris Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 cały tydzień siedzę w domu... i marzę o sprzątaniu pola minowego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cerber Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 no a jak, mi w ogóle marzy się w przyszłości pracować jako sprzątacz minowy :P:P:P:P :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Marysia_i_gończy Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Współczuję Wam tego sprzątania... :roll: Koka Lotka CDN Quote
Recommended Posts