2Monika2 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 o nie, szkoda Małgosiu :-(:-( co za pech.. Quote
machoj Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 No cóż, pech rzeczywiście :angryy: Jak wreszcie się zdecydowałam ....:wallbash: Ale obiecuję, że następnym razem będziemy. Quote
Astro&Marta Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Trzymamy za słowo :) Też chciałam zobaczyć Wawę w akcji ;) My się pakujemy. Strasznie się denerwuję, że będę biegać w A1, szczególnie że Astro nie trenuje ale to w końcu tylko zabawa nie? Tylko co mnie w tym żołądku tak ściska... Quote
tulasy Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 JA już Gosię z Watażką przypilnuję, bo już myślę o kwietniowym Łącku. Więc Gosia ma szanse ( dość duże ) na transport. Michał i szpic Quote
#Vera# Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Nas też niestety nie będzie, zapalenie krtani skutecznie przetrzymuje mnie w domu :( Bawcie się dobrze ;) Quote
Asti Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Niemożliwe, jakaś epidemia tu panuje :( Dla startujących - powodzenia! Dla chorujących - zdrówka! Quote
stereo Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Zawody były świetne!!!! :multi::multi::multi: Bardzo dziękuję organizatorom :loveu: Hala jest cudowna, boisko za halą również :cool3:. Wykładzina śliska, ale po opisach z grudnia spodziewałam się gorszej :eviltong:. Negrze bardzo się podobał cichy korytarz :lol: Podobały mi się torki. Może dlatego, że miałam świetny nastrój i wszystkie by mi się podobały, a może dlatego, że po prostu przyjemnie mi się po nich biegało :lol: Bardzo nie podobało mi się sędziowanie. Bardzo nierówne, niejasne i ogólnie jakieś dziwne :shake:. Czasy...:crazyeye: No comment :roll:. Jednak ani sędzia ani wykładzina na pewno nie zmienią mojej opinii o tych zawodach. Bardzo mi się podobało :multi:. Jeszcze raz dziękuję :loveu: i już żałuję, że w kwietniu mnie nie będzie :-( Quote
Rauni Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Ufff, wreszcie dogo ruszyło :) Popieram przedmówczynię, zawody były bardzo fajne - dziękuję Dorocie za udostępnienie pokoju dla matki karmiącej ;), nagadałam się z dawno nie widzianymi znajomymi :), hala super, wykładzina jak to wykładzina. Torki powiedziałabym nie zawsze dostosowane do trudności i tak sobotnie A1 moim zdaniem trudniejsze było od A3 ;), ale za to jumping sobotni bardzo mi się podobał. Czy ktoś może nagrał moje psy? No i czekam niecierpliwie na zdjęcia :) Quote
Sajko Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Jak dogo w końcu działa, to w końcu mogę napisać- Dorotko, znowu super extra rewelacja!!!! i proszę, odpocznij w końcu troszkę, bo chcemy Cię mieć w pełnym zdrowiu jeszcze na długo i coraz bardziej rozrastająca się ekipa- super robota! Hala cieplutka, pani w sklepiku milutka, szatnia dla milczków elegancka, torki całkiem ok- extra było:multi: sędziowanie mi się niezbyt podobało, szczególnie bardzo według mnie niekonsekwentne sędziowanie odmów. Ale cóż- zawsze jest jakieś ale;) I chciałam jeszcze nawiązać do kwestii niesprzątania po psach czy ogólnego nie starania się, abyśmy byli jak najmniej uciążliwi- zadziwia mnie, iż tak trudno pomyśleć, że jak teraz nabrudzimy, nasyfimy, będziemy uciążliwi- to drugi raz nas po prostu nie zaproszą... jak pies zrobi kupę nawet na ostatnim siusiu przed samym przebiegiem, to można spokojnie pobiec, wygrać co swoje i wrócić posprzątać- jeszcze nie widziałam kupy, która dostałaby nóg i się relokowała po 'złożeniu' w jednym miejscu... i dotyczy się to i okolicy hali, która pod koniec niedzieli wyglądała jak minowisko, ale też miłego domku w którym śpimy nad jeziorem (a przynajmniej część z nas)- tam też przedzierając się po kupy własnych psów człowiek pławił się w pozostałościach obcych psów... i jest nam tak naprawdę przykro, że podzieliłyśmy się kontaktem do pani i możliwością noclegu tam, bo za chwilę i ta meta będzie spalona... Quote
Marysia_i_gończy Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Niechodzące dogo po zawodach było straszne :lol: Popieram przedmówczynie - dziękuję Doroto za zawody, gościnę pod trybunami i tą ciepłą atmosferę :loveu: Co do wykładziny, sędziowania i czasów - pozostaje mi się zgodzić :lol: I przechodzę od razu do konkretów, proszę wybaczyć jakość tych konkretów ;) Cudna z Magdą: Zerówkowa grzywka Maszkin Kimi CDN Quote
Kasia z Demonem Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Eh ... no coz ... mi zawody sie jak najbardziej podobaly ... wiadomo zawsze znajdzie sie ale ... Gigantyczne podziekowania dla naszej trenerki ;) jak szefowa zarzadzi to wszystko sie uda ;) Co do sędziego ... bardzo sympatyczny czlowiek ;), a na to jak sedziuje wplywu nie mamy ... Osobiscie wrocilam baaaardzo szczesliwa :) Mam nadzieje, ze spotkamy sie w kwietniu :) PS Z niecierpliwoscia czekam na foteczki :) no i postaram sie uzyskac od szefowej z kamerki filmiki coby je wgrac ;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Ruszyło :multi: Ja mimo, że nie startowałam tez dziękuję za miłe zawody i mozliwośc pobiegania w sobotę po zawodach :loveu: Po raz kolejny przekonałam się, że hala i śliska wykładzina mojemu psu nie straszna :multi: :loveu: Dziękuję za możliwość noclegu w hali, bo gdyby nie to to wyjazd byłby znacznie trudniejszy:cool3: Dziękuję wszytkim za wspaniałą atmosferę, miłe pogawędki i ogólnie jak zwykle było czadowo :evil_lol: Dziękuję ekipie ozikowo-labkowej za poświęcony czas i prezencik :loveu: Odwdzięczam się jak potrafię - fotki :cool3: Niektóre marne, inne biedne, ale trafiają się calkiem w porządku :eviltong: No cóż w sumie każda inna ;-) Zaczynały zeróweczki: Labek o nieznanym mi imieniu ;-) Hmmm... APSiak Demon?:razz: Olly chyba ;) Bawarka :eviltong: Koka Quote
Paskuda_Bandzior Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Koka Mika Lotka czy Misia :eviltong: Staffiątko jakieś :cool3: Tajga Quote
Paskuda_Bandzior Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Tessa :loveu: Braciszek Redzio Braciszek którem znów nie udało mi się zrobić żadnego ładnego zdjecia :placz: Tai :loveu: Unga Quote
Kasia z Demonem Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 tak ten APSiak to moj Demoniasty, wielkie dzieki :) Quote
Paskuda_Bandzior Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Tori :p Tak się ludziom nudzi jak przyjeżdżają na zawody bez swoich psów :evil_lol: Jinxowy portrecik Klaudia & Holka szczekacz :eviltong: Quote
wendka Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Ja tez przepieknie dziekuje za zawody, przemile towarzystwo, pogawedki... :loveu: Bylo jak zwykle super :multi: Ogladam fotki na karcie i plakac mi sie chce, jedna wielka nedza :angryy: Na szczescie byly Paula, Marysia, Mokka, Flaire oraz Regis wiec jakies fotki ladne beda :loveu: Ja to co mam poobrabiam i kiedys tam wstawie :lol: Cudna z Magdą: http://img220.imageshack.us/img220/1493/imgp2438mo5.jpg Raczej dwie Cudne ... :evil_lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Milo i Sajko :) Milo To chyba Beza:eviltong: Astro i Marta Stawiam na Bajkę :cool3: Quote
Flaire Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 [quote name='Paskuda_Bandzior'] Lotka czy Misia :eviltong: http://images31.fotosik.pl/140/983c31dc7f82d443.jpg Cudna piLotka - dzięki wielkie! Misiasta nie startowała. :( Moje fotki - bida z nędzą, ale coś tam powybieram, obrobię i powstawiam... Quote
Marta & Figa Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Super zdjęcia ;) Gratulacje dla wszystkich :multi: Czekamy na wiecej zdjęć :cool3: Quote
tulasy Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Dzięki za pierwszą fotkę szpica Michał i Unga Quote
Paskuda_Bandzior Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 [quote name='Flaire']Cudna piLotka - dzięki wielkie! Misiasta nie startowała. :( ... To przepraszam za pomyłkę. Postaram się zapamiętać :p I lecę dalej, bo nie wiem kiedy uda mi się znów: Mono Jinx Teraz będzie rodzinka - rodzeństwo, a zarazem półrodzeństwo mojej Weny:eviltong: Siostra nr 1 - Eli Quote
Paskuda_Bandzior Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Rodzeństwa c.d - Dandy Blue Jak już jestesmy przy NNLkach ;) Ness, która dała czadu :cool3: Ale Iwona chyba nie chciała, żeby ją paparazzi złapali na huśtawce i zasłonila Nessiątko :eviltong: (swoją drogą Ness mi się coś nie udawała :shake:) No tu już Ness bez Iwony ;) Quote
Recommended Posts