Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 621
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzymamy za słowo :) Też chciałam zobaczyć Wawę w akcji ;)
My się pakujemy. Strasznie się denerwuję, że będę biegać w A1, szczególnie że Astro nie trenuje ale to w końcu tylko zabawa nie? Tylko co mnie w tym żołądku tak ściska...

Posted

Zawody były świetne!!!! :multi::multi::multi:
Bardzo dziękuję organizatorom :loveu:
Hala jest cudowna, boisko za halą również :cool3:. Wykładzina śliska, ale po opisach z grudnia spodziewałam się gorszej :eviltong:. Negrze bardzo się podobał cichy korytarz :lol:
Podobały mi się torki. Może dlatego, że miałam świetny nastrój i wszystkie by mi się podobały, a może dlatego, że po prostu przyjemnie mi się po nich biegało :lol:
Bardzo nie podobało mi się sędziowanie. Bardzo nierówne, niejasne i ogólnie jakieś dziwne :shake:. Czasy...:crazyeye: No comment :roll:.
Jednak ani sędzia ani wykładzina na pewno nie zmienią mojej opinii o tych zawodach. Bardzo mi się podobało :multi:. Jeszcze raz dziękuję :loveu: i już żałuję, że w kwietniu mnie nie będzie :-(

Posted

Ufff, wreszcie dogo ruszyło :)

Popieram przedmówczynię, zawody były bardzo fajne - dziękuję Dorocie za udostępnienie pokoju dla matki karmiącej ;), nagadałam się z dawno nie widzianymi znajomymi :), hala super, wykładzina jak to wykładzina. Torki powiedziałabym nie zawsze dostosowane do trudności i tak sobotnie A1 moim zdaniem trudniejsze było od A3 ;), ale za to jumping sobotni bardzo mi się podobał.
Czy ktoś może nagrał moje psy?

No i czekam niecierpliwie na zdjęcia :)

Posted

Jak dogo w końcu działa, to w końcu mogę napisać- Dorotko, znowu super extra rewelacja!!!! i proszę, odpocznij w końcu troszkę, bo chcemy Cię mieć w pełnym zdrowiu jeszcze na długo i coraz bardziej rozrastająca się ekipa- super robota!

Hala cieplutka, pani w sklepiku milutka, szatnia dla milczków elegancka, torki całkiem ok- extra było:multi: sędziowanie mi się niezbyt podobało, szczególnie bardzo według mnie niekonsekwentne sędziowanie odmów. Ale cóż- zawsze jest jakieś ale;)

I chciałam jeszcze nawiązać do kwestii niesprzątania po psach czy ogólnego nie starania się, abyśmy byli jak najmniej uciążliwi- zadziwia mnie, iż tak trudno pomyśleć, że jak teraz nabrudzimy, nasyfimy, będziemy uciążliwi- to drugi raz nas po prostu nie zaproszą... jak pies zrobi kupę nawet na ostatnim siusiu przed samym przebiegiem, to można spokojnie pobiec, wygrać co swoje i wrócić posprzątać- jeszcze nie widziałam kupy, która dostałaby nóg i się relokowała po 'złożeniu' w jednym miejscu... i dotyczy się to i okolicy hali, która pod koniec niedzieli wyglądała jak minowisko, ale też miłego domku w którym śpimy nad jeziorem (a przynajmniej część z nas)- tam też przedzierając się po kupy własnych psów człowiek pławił się w pozostałościach obcych psów... i jest nam tak naprawdę przykro, że podzieliłyśmy się kontaktem do pani i możliwością noclegu tam, bo za chwilę i ta meta będzie spalona...

Posted

Niechodzące dogo po zawodach było straszne :lol:

Popieram przedmówczynie - dziękuję Doroto za zawody, gościnę pod trybunami i tą ciepłą atmosferę :loveu: Co do wykładziny, sędziowania i czasów - pozostaje mi się zgodzić :lol:

I przechodzę od razu do konkretów, proszę wybaczyć jakość tych konkretów ;)

Cudna z Magdą:

Zerówkowa grzywka

Maszkin

Kimi

CDN

Posted

Eh ... no coz ... mi zawody sie jak najbardziej podobaly ... wiadomo zawsze znajdzie sie ale ... Gigantyczne podziekowania dla naszej trenerki ;) jak szefowa zarzadzi to wszystko sie uda ;)
Co do sędziego ... bardzo sympatyczny czlowiek ;), a na to jak sedziuje wplywu nie mamy ... Osobiscie wrocilam baaaardzo szczesliwa :) Mam nadzieje, ze spotkamy sie w kwietniu :)
PS Z niecierpliwoscia czekam na foteczki :) no i postaram sie uzyskac od szefowej z kamerki filmiki coby je wgrac ;)

Posted

Ruszyło :multi:

Ja mimo, że nie startowałam tez dziękuję za miłe zawody i mozliwośc pobiegania w sobotę po zawodach :loveu: Po raz kolejny przekonałam się, że hala i śliska wykładzina mojemu psu nie straszna :multi: :loveu:

Dziękuję za możliwość noclegu w hali, bo gdyby nie to to wyjazd byłby znacznie trudniejszy:cool3:

Dziękuję wszytkim za wspaniałą atmosferę, miłe pogawędki i ogólnie jak zwykle było czadowo :evil_lol:

Dziękuję ekipie ozikowo-labkowej za poświęcony czas i prezencik :loveu:

Odwdzięczam się jak potrafię - fotki :cool3:
Niektóre marne, inne biedne, ale trafiają się calkiem w porządku :eviltong:
No cóż w sumie każda inna ;-)

Zaczynały zeróweczki:

Labek o nieznanym mi imieniu ;-)

Hmmm... APSiak Demon?:razz:

Olly chyba ;)

Bawarka :eviltong:

Koka

Posted

Ja tez przepieknie dziekuje za zawody, przemile towarzystwo, pogawedki... :loveu:
Bylo jak zwykle super :multi:

Ogladam fotki na karcie i plakac mi sie chce, jedna wielka nedza :angryy: Na szczescie byly Paula, Marysia, Mokka, Flaire oraz Regis wiec jakies fotki ladne beda :loveu: Ja to co mam poobrabiam i kiedys tam wstawie :lol:

Raczej dwie Cudne ... :evil_lol:

Posted

[quote name='Flaire']Cudna piLotka - dzięki wielkie! Misiasta nie startowała. :(
...
To przepraszam za pomyłkę. Postaram się zapamiętać :p

I lecę dalej, bo nie wiem kiedy uda mi się znów:

Mono

Jinx

Teraz będzie rodzinka - rodzeństwo, a zarazem półrodzeństwo mojej Weny:eviltong:

Siostra nr 1 - Eli

Posted

Rodzeństwa c.d - Dandy

Blue

Jak już jestesmy przy NNLkach ;)
Ness, która dała czadu :cool3:
Ale Iwona chyba nie chciała, żeby ją paparazzi złapali na huśtawce i zasłonila Nessiątko :eviltong:
(swoją drogą Ness mi się coś nie udawała :shake:)

No tu już Ness bez Iwony ;)