PATIszon Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Kasia z Demonem napisał(a):A drugi psiak to własnie Kimi, ktora w maju konczy 14 lat. No ale calkiem niezle sie trzyma :) No prosze, a juz myslalam,ze mam takie oryginalne imie...:cool3: Quote
Kasia z Demonem Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Bo to imie jest oryginalne ;) Moja Kimusia jest jedynym psiakiem jakiego znam o takim imieniu ... ale po ostatnich zawodach sie dowiedzialam o istnieniu jeszcze jednego psa o tym imieniu ... i o dziwo tez malym i czarnym ;) Nawet znalazl sie ten zwierzak na filmikach z zawodow ;) Quote
Sajko Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Znaczy nazwałyście tak, bo takie one szbkie jak 'Kimi' Raikonnen??:razz: Polna, a amoniak we krwi masz zbadany? Bo my też wszystko mieliśmy zrobione, pies nadal chorował i marniał w oczach, przez rok go źle leczyliśmy i dopiero po tym amoniaku i zmianie weta jest jak nowy model. Zresztą kto się wybiera do łodzi w maju to zobaczy formę mojego siedmiolatka epileptyka:cool1: (nie będzie oczywiście biegał;)) Quote
PATIszon Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Sajko napisał(a):Znaczy nazwałyście tak, bo takie one szbkie jak 'Kimi' Raikonnen??:razz: Nie, bo moja jest bardziej jak Kim B.:cool3: Quote
Sajko Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 mnie tam bardziej przypomina Kim Wilde:diabloti: http://pl.youtube.com/watch?v=BNyRU0fKHAY :evil_lol: :ylsuper: Quote
Astro&Marta Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Polna napisał(a):Marta masz szelciaka?:crazyeye: (Gratuluje :cool3:) No nie mój ale taty ;) Była brana raczej do kochania ale nie mogłam przepuścić takiej okazji ;) Szczególnie że mała jest szybka i chętna tylko "troszkę" się boi, walcze z tym jak mogę dlatego chce ja zabrać ;) Już się boję co to będzie. Trzymam kciuki za Franie ;* Quote
Kasia z Demonem Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Sajko napisał(a):Znaczy nazwałyście tak, bo takie one szbkie jak 'Kimi' Raikonnen??:razz: Moja niunia jak ją dostalismy miala rok i juz miala na imie Kimi ... uznalismy ze jak pies ma rok to juz nie bedziemy jej zmieniac imienia i tak wlasnie zostala Kimi do dziś :) Quote
PATIszon Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Prezes ma zapalenie oskrzeli....w piatek bedziemy podejmowac decycje czy pojade....:( Quote
Jona Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Chcialabym tylko napomknac, ze mam miejsce w aucie - jesli ktos chce jechac z Wroclawia do Łącka, a nie ma transportu. (Jade w piatek) Mam miejsce albo na 2 osoby bez psa, albo na 1 osobe z psem (w porywach 2 osoby i pies). Quote
Sajko Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 PATIszon napisał(a):Prezes ma zapalenie oskrzeli....w piatek bedziemy podejmowac decycje czy pojade....:( Ucałuj prezesunia w grzywkę na zdrówko:) Quote
tulasy Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 PATIszon napisał(a):Prezes ma zapalenie oskrzeli....w piatek bedziemy podejmowac decycje czy pojade....:( Trzymamy kciuki za Prezesa. Michał Quote
sonia123 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Vigocki ma angine :-( ledwo chodzi... nic nie je, i jest n atakim antybiotyku, że wczoraj zwalił go z nóg... :-( MOZE z tego wujdzie, ale jest tylko jakieś 10 % prawdopodobieństwa... :-( :cool1: Quote
blaira Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Ojoj widze ze lapie wszystkich i wszystko bez wzgleu na wiek i gatunek :roll: Trzymajcie sie i niech wszyscy zdrowieja!!! pozdr. Quote
sonia123 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Fajnie by było!zobaczymy ja bedzie sie czul w piatek, bo narazie tylko pije, ale mowia ze to dobrze...:oops: i jeszcze się dowiedziałam od 2 wetów ze Vigocki zaraził się... ODE MNIE!!!:crazyeye: :angryy: jakby se nie mogł wybrać nastepnego tygodnia :angryy: kiedy juz wszystko jest dogadane to oczywiście Vigo jest chory... :cool1: Quote
belgunia Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 UWAGA: "Noclegownia pod trybunami" będzie otwarta dopiero o 23 - niestety musimy poczekać aż ostatnie grupy użytkujące halę opuszczą obiekt i wtedy weźmiemy się za wykładzinkę. Pozdr. Dorota Quote
Torzysława Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 No to to już w ogóle miałabym 10 godzin na zwiedzanię Łącka...:cool3: Tak jak już Pani mówiłam, ja z Zuzia będzie dopiero na nocleg w sobote..;) Quote
FikuMiku Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Jeżeli ktoś z Warszawy nie ma jeszcze książeczki to uprzejmie informuję, że takowe są na stanie ZK Lubelska :loveu: Quote
sonia123 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 No z Vigorem jest ok więc- Łącku przybywamy!!! :multi: :evil_lol: Quote
yassue Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Jeżeli ktoś z Warszawy nie ma jeszcze książeczki to uprzejmie informuję, że takowe są na stanie ZK Lubelska dziadygo, ja chcialam poinformowac, ubieglas mnie!! :mad::diabloti: Quote
Torzysława Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 a ja chciałam poinformować, że "przestrasznie" podoba mi się zapach czekolady rozchodzący się na tejże ulicy.. :cool3::cool3: I tak jak wczoraj zapomniałam przy opłacie książeczki startowej do stempla i musiałam jechac dziś, tak będę chyba to za każdym razem robić...:evil_lol: Quote
belgunia Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Cieszę się, ze jednak kompletujemy się w całość stawki zawodników:) Czekamy na wieści od Pati ? Jak prezesunio? Dla zainteresowanych lista startowa : TUTAJ Życzę wszystkim powodzenia! I pamiętajcie, wykładzina jest ale nieco śliska, jak to wykładzina, trzeba dostosować prędkość do możliwości psa. Pozdrawiam Dorota Quote
machoj Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Nas nie będzie :shake: Zmogło mnie zapalenie oskrzeli :placz: Miał to być nasz debiut w zawodach oficjalnych - niestety nie dam rady :(. Bawcie się dobrze. Liczę na filmiki i foty z imprezy, żeby choć w ten sposób być tam z Wami. Quote
Aussie Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Oj, straszna szkoda Małgosiu. Ucieszyłam się, jak zobaczyłam, że jesteś zgłoszona. Mam nadzieję, że spotkamy się na nastepnych zawodach! Quote
machoj Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Mam nadzieję, że niedługo się spotkamy :lol: Może na następnych zawodach w Łącku albo w Radomiu. Jak tylko będę miała jak dojechać - będziemy na pewno:fadein: Serdecznie pozdrawiam. Quote
belgunia Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 No, właśnie Małgosia i Watażka :( - szkoda, ze Was nie zobaczymy w lutym. Zdrowiej szybko! Dorota Quote
Recommended Posts