Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kasia z Demonem napisał(a):
A drugi psiak to własnie Kimi, ktora w maju konczy 14 lat. No ale calkiem niezle sie trzyma :)

No prosze, a juz myslalam,ze mam takie oryginalne imie...:cool3:

• Replies 621
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bo to imie jest oryginalne ;) Moja Kimusia jest jedynym psiakiem jakiego znam o takim imieniu ... ale po ostatnich zawodach sie dowiedzialam o istnieniu jeszcze jednego psa o tym imieniu ... i o dziwo tez malym i czarnym ;) Nawet znalazl sie ten zwierzak na filmikach z zawodow ;)

Posted

Znaczy nazwałyście tak, bo takie one szbkie jak 'Kimi' Raikonnen??:razz:

Polna, a amoniak we krwi masz zbadany? Bo my też wszystko mieliśmy zrobione, pies nadal chorował i marniał w oczach, przez rok go źle leczyliśmy i dopiero po tym amoniaku i zmianie weta jest jak nowy model. Zresztą kto się wybiera do łodzi w maju to zobaczy formę mojego siedmiolatka epileptyka:cool1: (nie będzie oczywiście biegał;))

Posted

Polna napisał(a):
Marta masz szelciaka?:crazyeye: (Gratuluje :cool3:)

No nie mój ale taty ;) Była brana raczej do kochania ale nie mogłam przepuścić takiej okazji ;) Szczególnie że mała jest szybka i chętna tylko "troszkę" się boi, walcze z tym jak mogę dlatego chce ja zabrać ;) Już się boję co to będzie.

Trzymam kciuki za Franie ;*

Posted

Sajko napisał(a):
Znaczy nazwałyście tak, bo takie one szbkie jak 'Kimi' Raikonnen??:razz:

Moja niunia jak ją dostalismy miala rok i juz miala na imie Kimi ... uznalismy ze jak pies ma rok to juz nie bedziemy jej zmieniac imienia i tak wlasnie zostala Kimi do dziś :)

Posted

Chcialabym tylko napomknac, ze mam miejsce w aucie - jesli ktos chce jechac z Wroclawia do Łącka, a nie ma transportu. (Jade w piatek)
Mam miejsce albo na 2 osoby bez psa, albo na 1 osobe z psem (w porywach 2 osoby i pies).

Posted

Vigocki ma angine :-( ledwo chodzi... nic nie je, i jest n atakim antybiotyku, że wczoraj zwalił go z nóg... :-( MOZE z tego wujdzie, ale jest tylko jakieś 10 % prawdopodobieństwa... :-( :cool1:

Posted

Fajnie by było!zobaczymy ja bedzie sie czul w piatek, bo narazie tylko pije, ale mowia ze to dobrze...:oops: i jeszcze się dowiedziałam od 2 wetów ze Vigocki zaraził się... ODE MNIE!!!:crazyeye: :angryy: jakby se nie mogł wybrać nastepnego tygodnia :angryy: kiedy juz wszystko jest dogadane to oczywiście Vigo jest chory... :cool1:

Posted

UWAGA:
"Noclegownia pod trybunami" będzie otwarta dopiero o 23 - niestety musimy poczekać aż ostatnie grupy użytkujące halę opuszczą obiekt i wtedy weźmiemy się za wykładzinkę.

Pozdr.
Dorota

Posted

Jeżeli ktoś z Warszawy nie ma jeszcze książeczki to uprzejmie informuję, że takowe są na stanie ZK Lubelska

dziadygo, ja chcialam poinformowac, ubieglas mnie!! :mad::diabloti:

Posted

a ja chciałam poinformować, że "przestrasznie" podoba mi się zapach czekolady rozchodzący się na tejże ulicy.. :cool3::cool3:
I tak jak wczoraj zapomniałam przy opłacie książeczki startowej do stempla i musiałam jechac dziś, tak będę chyba to za każdym razem robić...:evil_lol:

Posted

Cieszę się, ze jednak kompletujemy się w całość stawki zawodników:)
Czekamy na wieści od Pati ? Jak prezesunio?

Dla zainteresowanych lista startowa : TUTAJ

Życzę wszystkim powodzenia!

I pamiętajcie, wykładzina jest ale nieco śliska, jak to wykładzina, trzeba dostosować prędkość do możliwości psa.

Pozdrawiam
Dorota

Posted

Nas nie będzie :shake:
Zmogło mnie zapalenie oskrzeli :placz:
Miał to być nasz debiut w zawodach oficjalnych - niestety nie dam rady :(.
Bawcie się dobrze.
Liczę na filmiki i foty z imprezy, żeby choć w ten sposób być tam z Wami.

Posted

Mam nadzieję, że niedługo się spotkamy :lol:
Może na następnych zawodach w Łącku albo w Radomiu.
Jak tylko będę miała jak dojechać - będziemy na pewno:fadein:
Serdecznie pozdrawiam.