Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 621
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PATIszon- a gdzie tam o chłopie!.. za młoda jestem zeby umierać :evil_lol: Oczywiście o psie mówie :diabloti:
Wychodzi na to, ze jeden psiak z konkurencji mi chyba wypada...:p
PS.Polna-a ty w MA1 startujesz???

Posted

Frania miała dośc długi stan padaczkowy, trwał trzy dni (11 ataków :( ). Z piątku na sobote jeszcze zapalenie jelita i ostre bóle, problemy z wątrobą, troche czasu spędziliśmy na "ostrym dyżurze" . Nie chodziła tak ją bolało, wyglądąło jak paraliż. Na szczęście już o wiele lepiej, dziś nawet byłysmy na dłuższym spacerku. Teraz mała ma diete, płatki ryzowe z gerberkiem.

Sonia rzeczywiśnie jest się z czego cieszyć. :cool3::roll:

Także prosze o dużo zdjęć i filmików. :diabloti:

Posted

ja tez bede robic filmiki ;) tylko tym razem Pani Dorotka obiecala pozyczyc swoja kamerke ;) no cos mi sie zdaje ze bede klubowym kamerzystą :lol:

Polna dla Franiusi niunianko od nas i szybkiego powrotu do zdrowka ;)

Pozdrawiam Kasia, Demon i Kimi

Posted

Ola, tutaj off, ale nie mogę coś priva wysłać. Badałaś Franiutkowi stan wątroby i poziom amoniaku we krwi? Mój Bari ma od tego padaczkę, jest na ścisłej diecie wegetariańskiej i od miesięcy świetnie się czuje, odmłodniał i nie miał (tfu tfu tfu) ataków (wcześniej mieliśmy dzień, gdzie w ciągu 13 godzin miał 4 ataki). Okazało się w końcu, po dobrej diagnozie, że to przez uszkodzenie wątroby i amoniak we krwi, więc dopiero jak spadał mu jego poziom jak nic nie jadł, to poprawiał się jego stan...

ucałuj Franiusia jeszcze raz żeby szybciutko lepiej było

Posted

ja od razu mówię, że będę fotki strzelać na prawo i lewo...jadę autem z Łowicza na 100% do Łącka sama więc jakby coś to mogę zabrać kogoś z Płocka tylnie siedzenia wolne!!być może koleżankę zabiorę, najpierw do Płocka zawieźć indeks.Czy ta hala jest niedaleko stadniny...ja zawsze przelotowo na Płock jeżdżę więc nie znam Łącka...normalnie doczekać się nie mogę, aby zobaczyć wasze psiaki...:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Sonia jak możesz takie coś napisać? :crazyeye: :shake:
Nie sztuka wygrać jak się nie ma konkurencji...
Ciekawe czy miło by Tobie było jak by Ci pies zachorował a ktoś by napisał, ze miło, ze go nie bedzie na zawodach :shake: Zastanów się...

Polna - trzymamy kciuki za wyzdrowienie Franiutka! Nie dajcie się :p

Posted

Trzymajcie się Dziewczynki. Niestety mój Aster też chory. Na zawody się wybiera, pewnie jak zobaczy hopki to zgłupieje bo dawno nie miał okazji się wyżyć ;) Planuje zabrać szelciaka, proszę Cioteczki o wyrozumiałość dla małego strachaja bo może być ciężko.

Posted

Marta masz szelciaka?:crazyeye: (Gratuluje :cool3:)

Frania miała badanie rtg, morfologia, próby wątrobowe, usg. Wyszło zapalnie jelita i lekko podrażniona wątroba (od dużej dawki leków na padaczke :shake:) Ataki występują przy zmianach pogody (np. weekend tydzień temu:roll:).

Posted

Wcale się nie ciesze, ze bedzie o jednego psa mniej masz racje Paula, nie sztuka wygrać bez konkurencji... wiem co to znaczy miec cięzko chorego psa, bo wlasnie moj trzeci pies jest bardzo ciezko chory...
Nie napisałam przecież, ze bardzo się ciesze ze Frania jest chora, ze super bo jej nie bedzie... troche wiecej luzu...ja po prostu to krotko podsumowalam i tyle, a nie napislam " ale fajnie Frania jest chora i jednego przeciwnika mam z glowy :multi: " napewno nie napisalam tego, zeby tu komus ublizyc... troche inaczej to zrozumieliście, niz myslałam :oops:
Polna- przepraszam jeśli troche Cię to dotkneło :p nie o to mi chodziło.
I szczerze trzymam kciuki za Franie :p, oby nie przytrafiło jej się to co mojemu...:oops: :shake: (szkoda gadać..)