Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 621
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moze ktos szuka noclegu(1x)?
W pensjonacie, gdzie chce zarezerwowac pokoj sa minimalnie 2 osobowe pokoje.
Moje psiurki beda w klateczkach odpoczywac i spac;)
Wiecej na PW.

pozdr.

Posted

[quote name='Sajko']Belgunia, a da się znowu zorganizować jedną szatnię dla milczków??:razz: super była ta w grudniu...:cool3:

Napewno da się :)

Blaira, dzieki za wyszperanie z archiwum dogo adresów noclegowych:)
Ja zapraszam niedobitki do hali.
Warunki spartańskie, ale można się wyspać i umyć też.
Obok jest bareczek dobre żarełko, więc nie będzie źle!:)
A dla naszych młodych mamusiek postaramy się zorganizowac jeszcze pokój na przewijanie i karmienie :)
Pojadę pogadać o tym dopiero w przyszłym tygodniu, bo mnie dzisiaj pokręciły korzonki i chodzę krok w krok na całą długość jednej stopy (małej stopy). O prowadzeniu auta nie ma nawet mowy:( mam nadzieję, że szybko mi to przejdzie.

Marzę w sumie o takim fajnym prostym materacu jak był w hali dobrze się spało na nim.

Pozdrawiam
Dorota

Posted

Belgunia, zglosilam swoje 2 psy jednak bez nr ksiazeczek. Chwilowo w Warszawie ich nie ma, sa juz zamowione i czekaja na ich dostawe.
Nr wysle jak nabede juz ksiazeczki.
Bardzo przepraszam za problem :roll:

pozdr.

Posted

[quote name='blaira']Belgunia, zglosilam swoje 2 psy jednak bez nr ksiazeczek. Chwilowo w Warszawie ich nie ma, sa juz zamowione i czekaja na ich dostawe.
Nr wysle jak nabede juz ksiazeczki.
Bardzo przepraszam za problem :roll:

pozdr.

OK Prosze pamietajcioe, ze dane potem idą wyżej w protokołach.

A zdaje mi sie, że będziemy mieli sporo pomocników do układania wykładzinki w piątek:) Myślę o tych, którzy zarezerwowali sobie nocleg "pod trybunami". Bardzo się z tego cieszę, bo narazie efekty leczenia moich korzonków są mizerne, a dzięki zapasowej tyczce do slalomu - mam laseczkę do chodzenia :) Nie żartuję. mam tylko nadzieję że to przejdzie równie szybko jak przyszło!

Pozdrawiam
Dorota

Posted

DUŻO DUŻO ZDRÓWKA ;)

i ja OCZYWIŚCIE z WIELKĄ przyjemnością deklaruję się do pomocy przy wykładzinie i przy innych pracach technicznych (może palisady w pojedynkę nie przeniosę, ale slyże ręką i nogą do pomocy :lol:)
:evil_lol:

Posted

To ja mogę słuzyc drugą ręką i druga nogą :evil_lol: ;)
(jak Ty Torzysława słuzysz jedą reka i jedna noga...:roll: to ja doloze druga reke i druga noge :cool3: :evil_lol: :roll: )

Posted

Rauni napisał(a):
Znalazłam baby-sittera i też będę :multi: Belgunia, rezerwuj pokój dla matki karmiącej :cool3: zrobimy z Patiszonem agilitowy żłobek :)

O jak sie ciesze!
Kuba bedzie mial kumpla!
Jakas szmate edukacyjna sie chlopakom wezmie, bo nie wiem jak Twoj, ale moj nie bardzo w miejscu chce siedziec juz....:shake:

Posted

Sergiusz na etapie, że w miejscu nie chce leżeć. Chciałby siedzieć, ale nie umie, więc najlepiej, jak go noszą :), więc ostatnio pół dnia w chuście :roll:

Posted

[quote name='Rauni']Sergiusz na etapie, że w miejscu nie chce leżeć. Chciałby siedzieć, ale nie umie, więc najlepiej, jak go noszą :), więc ostatnio pół dnia w chuście :roll:

Nie no, Kuba tez jeszcze nie siedzi,ale to mu nie przeszkadza, w checi zwiedzania Swiata w pozycji pionowej u kogos na rekach...;)
Poza tym, jemu sie wydaje, ze siedzenie nie jest mu potrzebne i z uporem maniaka cwiczy stanie.....

Posted

Nie no, Kuba tez jeszcze nie siedzi,ale to mu nie przeszkadza, w checi zwiedzania Swiata w pozycji pionowej u kogos na rekach...;)
Poza tym, jemu sie wydaje, ze siedzenie nie jest mu potrzebne i z uporem maniaka cwiczy stanie.....

O, to to! Ja wiem, oni by chcieli już biegać :cool3: (i pokazać nam, jak się wymiata te torki).

Myślę, że jeśli znajdą się jakieś chętne do noszenia ciocie, to Sergiusz będzie uszczęśliwiony ;)

Posted

Sonia nie będę startowac ani z tym ani z tym - w oby przypadkach z racji wieku :evil_lol:
Od jakiegoś czasu jeżdżę na zawody rekreacyjnie, podczas nich zabawiając Wenę poza torem, przyzwyczająjąc ją do warunków zawodów (jakoś nie robi to na niej wrażenia i czuje sie znakomicie:eviltong:), a podczas większości przebiegów siedze przy torze dzierżąc w ręcę aparat:cool3:
I spędzam miło czas spotykając znajomych:lol: