Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wendka']Moj samochod to strucel? :mad:

A tak powaznie to byc moze mam wybitny egzemplarz (tfu! tfu!), przez cale 6 lat poza wymiana oleju i hamulcow w Astrze nie musialam nic robic. Dolewac oleju tez nie musialam. Pozniej dopiero sie zaczelo i to tez umiarkowanie :cool3:

Ale to ciekawe co piszecie, bo zaczynam sie rozgladac za nowym samochodem i mial byc to Opel ... :roll:
A ja miałam opla 2 razy - pierwszy i ostatni. :mad: I jak tylko go sprzedałam, to poprzysięgłam sobie, że nigdy więcej.

A czy Monia na sprzedaż, czy nie, to pogadamy najwcześniej w sobotę :diabloti:

• Replies 621
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mokka']A ja miałam opla 2 razy - pierwszy i ostatni. :mad: I jak tylko go sprzedałam, to poprzysięgłam sobie, że nigdy więcej.

A czy Monia na sprzedaż, czy nie, to pogadamy najwcześniej w sobotę :diabloti:

Dla zainteresowanych i cierpliwych polecam: http://forum.opel24.com/

A tak wogóle to gospodyni zawodów też należy się Monia, no! :)
No ale jak Sajko ją dowiezie lepszym autem niż opel, to macie lepsze pole position :)

[FONT=Times New Roman][/FONT]

Posted

[quote name='Sajko']Dorotka, teraz zbiorowo trzymamy kciuki żeby w łącku z Monią mogła wystartować już Mokka:kciuki: tak by było najlepiej:multi:[/quote]

No pewnie! Ja to tak tylko dla dopingu Mokki, bo z miszczynią startować, to byłoby za wiele szczęścia:)

Posted

[quote name='wendka']Moj samochod to strucel? :mad:

A tak powaznie to byc moze mam wybitny egzemplarz (tfu! tfu!), przez cale 6 lat poza wymiana oleju i hamulcow w Astrze nie musialam nic robic. Dolewac oleju tez nie musialam. Pozniej dopiero sie zaczelo i to tez umiarkowanie:cool3:

No dobra, ale to mi nijak nie pasuje do tego co napisalas wczesniej

Moja Astra nie tyle pije olej co wylewa sie jej bokami

Posted

[quote name='PATIszon']:cool3:

No dobra, ale to mi nijak nie pasuje do tego co napisalas wczesniej[/quote]

No i zrobiło się nam podforum pod nazwą:
czym taniej na zawody dojechać:):)

Ale tak na "poważniej", to kazdy tłumaczy jak może złużycie oleju:
a to, ze niektóre nie palą oleju, albo, że niektóre palą normę:):)!
to jest ok. 0,7/1000 :)
Albo, ze mój pali, bo jest na gaz:)

A forum jest dostepne, nie trzeba się rejestrować.

Posted

A nam Passat po 460 000km sie posypal :roll: ...a dodatkowo myszy sie w nim zagniezdzily :crazyeye: :wallbash:
Ale Neverlandia na Lack zgloszona.
The come back of the Cukier :diabloti: :bigcool: :Cool!:

Pozdrawiam
Ewa

Posted

A Leon sie obrazil jak mu powiedzialam, ze psiocza na Opla.

[quote name='belgunia']
A forum jest dostepne, nie trzeba się rejestrować.[/quote]

Chcialam wejsc i poczytac i kazalo mi sie zalogowac :niewiem:

Posted

[quote name='Viris']Ja mam iście studencki samochód, pali 6 litrów benzyny na setkę a olej wymieniam co jakieś 20 tysiaków. I w ogóle nie muszę uzupełniać.[/quote]
Jak mój :evil_lol: Samochód idealny :loveu:
A gdyby jeszcze był trochę większy... :shake:

LA1 jak zwykle pobijają rekordy zgłoszeń ;) Oj, trzeba się stamtąd szybko wynieść :)

Posted

Ta... żeby się wynieść trzeba się wnieść a póki co mój debiut w jedynkach w głogowie wypadł, Astro ma złamanego pazurka, no ale mam nadzieje, że do Łącka już przyjedziemy choć jeszcze sie wstrzymam ze zgloszeniem bo już trzeci tydzien się z tym pazurkiem bujamy kto wie ile jeszcze no i trenować też nie może a jakoś się trzeba pokazać no nie?
Za to mam zamiar zabrać małą szelcinkę na socjalizacje ;) Mam nadzieje ze zawału nie dostanie...

Posted

Hej,

A ja szukam miejsca w samochodzie z Warszawy dla jednej osoby z jednym psem (Choco) + klatka z materiału (chyba, że ktoś by miał tyle miejsca, że drugi mój pies zabrałby się towarzysko :cool3: ). Asti wymaga treningu strefowego, na który nie mam raczej szans w zimie, ponieważ ciągle choruję :shake: Ale oczywiście mam nadzieję, że przynajmniej na Łąck będę na chodzie. Natomiast o treningach to na razie mogę sobie zapomnieć :-( W każdym razie dlatego młoda na razie nie startuje.
Do zaoferowania mam miejsce w pokoju niedaleko Łącka :razz:
Jakby co, to można pisać na: aussie@psy.pl (proszę mi nie wysyłać pw, bo mam zapchaną skrzynkę i świadomie jej nie opróżniam, bo nie lubię pw :diabloti: )

Posted

Mokka napisał(a):
A jaj już wiem, że nie wystartuję, w piątek miałam operację i czeka mnie 6 tygodni o kulach... Pozostaje mi tylko kibicowanie. :placz:

No to nam Hanię uziemili :(
Zdrowiej i szybko wracaj do formy!!:Rose::Rose:

Pozdrawiam
Dorota

Posted

Dziękuję wszystkim za wsparcie :calus:. Teraz muszę być grzeczna, wykonywać zalecenia pani doktor, to może za jakieś 2 miesiące będę mogła pobiegać :cool3:. Grunt to cierpliwość ;).