Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ależ ja się ograniczyłam- z Kokainą będzie biegać jej właścicielka:cool3:, a Trojka wcale nie jedzie, bo po pierwsze się wystawia, a po drugie zdecydowanie lepiej biega ze swoim współwłaścicielem:placz:, więc mi zostaje 2óch szczerze nienawidzących się oszołomów:evil_lol: (chyba, że w głogowie już dojdzie do mortal kombat- wtedy może mi się liczba łap do biegania zredukować:diabloti:).

• Replies 621
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sajko']Biorąc pod uwagę, kto zazwyczaj wozi Panią Mokkę i Panią Monię na zawody- niektórzy mają pierwszeństwo w rezerwacjach:diabloti::p[/quote]
Jakie pierwszenstwo, kto da wiecej mialo byc!

Ile dajesz? :razz:
Bo ja bym chetnie pobiegla jakis bieg z psem, co jest szansa, ze ukonczy bez detki .....

Posted

[quote name='Sajko']Dowiezienie jaśnie pań na Węgry w czerwcu:evil_lol:[/quote]
A czym? Bo ja za miesiac bede miala Astrusie combi :loveu: calkiem nowa, pachnaca z folia na siadzieniach jak mowi moja mama.

Posted

[quote name='PATIszon']A czym? Bo ja za miesiac bede miala Astrusie combi :loveu: calkiem nowa, pachnaca z folia na siadzieniach jak mowi moja mama.

ja za 2 tyg nowiutką Vectrę combi odbieram:diabloti:

Posted

Czy mogłabym niesmiało poprosić o bieganie z Monią?
(O ile mój pies się nie wykuruje, choc chętnie pobiegam z dwoma :) )

To odpadma w przedbiegach raczej... :eviltong:

Posted

[quote name='Sajko']ja za 2 tyg nowiutką Vectrę combi odbieram:diabloti:[/quote]

No to przygotujcie się na dolewanie ---- oleju:(
Ja po Saxo już wiem, że następnym moim autem nie będzie Opel:(

Formularz działa - Dzięki niezawodnej Oli, która jest magikiem :):), zgloszenia dosłane na e-mail dopiszę:)

Dorota

Posted

[quote name='belgunia']No to przygotujcie się na dolewanie ---- oleju:(

teraz jeżdżę Vectrą benzyniakiem i dolewam 0,7l na 1000km:angryy: (ale akurat za olej, niestety w odróżnieniu od benzyny, płaci mój pracodawca);)

Posted

Tak się niesmiało zapytam czy ten pan sędzia bardzo surowy bo może bym sie z juna do zerowek zglosiła. tylko najpierw musze sie do związku zapisac :cool3:

Posted

[quote name='Sajko']teraz jeżdżę Vectrą benzyniakiem i dolewam 0,7l na 1000km:angryy: (ale akurat za olej, niestety w odróżnieniu od benzyny, płaci mój pracodawca);)

Ano, jeno ja płacę za jedno i za drugie :( I moja vectra pali ok. 11/100 benzyny po mieście i ok. 1 l oleju syntetycznego / 1000, a 1 litr to ok. 35-45 PLN :(
Smutna prawda...:) Ale jak Pati powiedziała, nie narzekam - wygodny wóz :) Mieści się prawie cały klub ten - jeżdżący na zawody:)

Posted

[quote name='Sajko']teraz jeżdżę Vectrą benzyniakiem i dolewam 0,7l na 1000km:angryy: (ale akurat za olej, niestety w odróżnieniu od benzyny, płaci mój pracodawca);)

A ile lat maja te wasze Vectry co pija olej?

Posted

[quote name='PATIszon']A ile lat maja te wasze Vectry co pija olej?[/quote]

Moja skończyła 4 lata w grudniu. Podobnie pali 10-11 po mieście. Dlatego czekam na diesla, bo palą mniej i do tego ropy... ale wygodny wozik jest naprawdę;)

Posted

Podobno deasle maja to zapisane w instrukcji, ze troche tego oleju dolewac trzeba.
Natomiast nie wierze, ze nowy woz bierze olej.
Moja skoda na przyklad pije borygo :o z takim zjawiskiem sie jak dotad nie spotkalam.
Jak mi sie kontrolka zapalila to musialam w instrukcji sprawdzic kiego ona dotyczy :evil_lol:

Posted

W instrukcji obsługi jest opisane, że vectra może pić do 0,75l/1000km i jest to normalne, i niestety moja tyle żłopie... moczymorda jedna... wszystko jest w porządku, choć po jeździe Renault, gdzie olej wymieniałam jak mi się przypomniało, ze 2 razy na 80tys km, to trochę szokujące dla mnie było...

Posted

[quote name='wendka']Ze sie wtrace: a moze trzeba uszczelki wymienic? :hmmmm:

W nowym wozie?:shake:

Umowmy sie, ze mowimy o nowych samochodach, gdzie picie oleju jest jakby anormalne, a nie o sztruclach, ktore pija olej z racji wieku.

gdzie olej wymieniałam jak mi się przypomniało, ze 2 razy na 80tys km, to trochę szokujące dla mnie było...

To jestes mniejszym ignorantem niz ja. Ja w Punto (BTW to byl dopiero swietny woz ) wymienialam jak mi sie kontrolka zapalila.... :oops:

I tym sposobem watek o zawodach agility zawsze jest na wierzchu....

Posted

Serwis Opla i mój manager floty twierdzą, że niestety silniki Opla tyle żrą i koniec... a że wszystkie nasz 300 samochodów żre co najmniej 1l/3000km średnio, to pewnie coś w tym jest...

A z dobrych njusów- Monia na razie nie jest na sprzedaż:multi: (żeby nie było, że nie o psach piszemy;))

Posted

Moj samochod to strucel? :mad:

A tak powaznie to byc moze mam wybitny egzemplarz (tfu! tfu!), przez cale 6 lat poza wymiana oleju i hamulcow w Astrze nie musialam nic robic. Dolewac oleju tez nie musialam. Pozniej dopiero sie zaczelo i to tez umiarkowanie :cool3:

Ale to ciekawe co piszecie, bo zaczynam sie rozgladac za nowym samochodem i mial byc to Opel ... :roll:

Posted

1. Żeby przełamać narzekanie na Ople. To ja jeżdżę Skodą Felicją Combi ( wcale już niemłodą ). Może dużo pali ( ok. 8,5 / 100 etyliny ) ale nie narzekam. Dla mnie ważniejsze jest, że 4 osoby, 4 psy, klatki i inne bagaże w tej kwocie jestem w stanie przewieźć.
2. My już jesteśmy zgłoszeni i opłaceni, więc 1-na osoba z Łodzi na 200 % będzie, a jest szansa na więcej osób.

Michał i szpic