Fasolka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 CUDEŃKO!!! Brawa dla Idusi :-) :-) :-) Quote
madziamn Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 O RANY JAKA SZCZESLIWA MORDULKA!!!. KTO IDALI PODMIENIŁ PSA???? CZY W TAKIM NIEDŁUGIM CZASIE Z WYCHUDZONEJ BIDY ZROBIŁ SIE TAKI GRUBASEK? JESLI TO TYMUS TO IDALIO JESTES CHYBA NIE TYLKO WRÓŻKĄ ALE I :lilangel:. ZDJĘCIA PIEKNE. WIDAC ZE PSIAK SZCZESLIWY. BUZIOLKI DLA NIEGO. Quote
ida47 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Witajcie ,mam chwilowy dostep do neta, ,Tymula to cudowny psiak , bardzo go pokochalam , , jest w bardzo dobrej formie i bardzo zarloczny , i taki smieszny w zachowaniu , ostatnio to nawet mnie dziubnal , tak lekko , bo chcialam go wziac na rece , a on tego nie lubi , i pokazal mi gdzie jest moje miejsce, , a tak na codzien jest taki rozkoszny , ciagle podaje te lapinki , , chce sie bawic , bardzo lubi te moja pinczerke Gabi ,razem szaleja na dworze , , i bawia sie , , moja Gabi jest w siodmym niebie :evil_lol: , Tymula przeszedl dluga droge, mam nadzieje ze pozyje ze mna dluzej , , Tymu s musial wiele przejsc , pewnych rzeczy chyba nigdy nie jadl , , ostatnio zrobilam budyn czekoladowy , tymus go wywachal , dalam mu troszke na spodeczek , a on wacha , i patrzy sie na mnie , wiec zamoczylam moj palec w tym budyniu , a on zaczl lizac , i ssal jak smoczek , , a potem rzucil sie na spodeczek , usmialam sie z niego ,pozdrawiam Quote
sonica Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Ida jak się czyta co piszesz to aż sie płakać chce ze szczęścia, jak dobrze że Tymolek trafił do Ciebie Quote
rita60 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Witaj Ida:multi:Tymus tylko bez dziabania prosze:cool3:a jak ci smakował budyn:loveu: Quote
ida47 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 rita60 napisał(a):Witaj Ida:multi:Tymus tylko bez dziabania prosze:cool3:a jak ci smakował budyn:loveu: witaj , ja jestem takim samym lasuchem jak Tymek ,budyn byl super Quote
ida47 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 ojej Tymula , czy ciotki o Tobie zapomnialy , Quote
Fasolka Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Nie zapomniały, ciagle mają w oczach tę zaropiałą :-( cierpiacą biedę :-( zamienioną na dumnego lokatora czerwonego posłanka i amatora budyniowych (i innych) przysmaków ;-) ze ślicznymi uszyskami i strzelającego przepocieszne miny :-) Ida, zdjęcia były boskie :-) Tymula cudeńko i widać jak mu u Ciebie dobrze, pewnie zresztą nigdy tak nie miał i nikt widząc go pod tym śmietnikiem nie pomyślałby, że jeszcze będzie miał takie cudowne życie. Pewnie gdyby trafił do schronu... :-( Już by go nie było a tak, dzięki Wam (dziewczynom które go znalazły i Tobie) żyje i to jak :-) :-) :-) Wielkie dzięki Ida :-) :-) :-) Quote
Poker Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 zagląda,zagląda tylko nie zawsze pisze,ale zawsze podziwia :lol:,mam wątek Tymusia w zakładkach :cool3: Quote
rita60 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Poker napisał(a):zagląda,zagląda tylko nie zawsze pisze,ale zawsze podziwia :lol:,mam wątek Tymusia w zakładkach :cool3: Ja tez:cool3:duze mizianko dla Tymusia i pozdrowienia dla naszej dobrej wrozki. Quote
nata od jadzi Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Fasolka napisał(a):Nie zapomniały, ciagle mają w oczach tę zaropiałą :-( cierpiacą biedę :-( zamienioną na dumnego lokatora czerwonego posłanka i amatora budyniowych (i innych) przysmaków ;-) ze ślicznymi uszyskami i strzelającego przepocieszne miny :-) Ida, zdjęcia były boskie :-) Tymula cudeńko i widać jak mu u Ciebie dobrze, pewnie zresztą nigdy tak nie miał i nikt widząc go pod tym śmietnikiem nie pomyślałby, że jeszcze będzie miał takie cudowne życie. Pewnie gdyby trafił do schronu... :-( Już by go nie było a tak, dzięki Wam (dziewczynom które go znalazły i Tobie) żyje i to jak :-) :-) :-) Wielkie dzięki Ida :-) :-) :-) powiem więcej - gdyby nie błyskawiczna akcja adopcyjna idalii, podejrzewam że Tymuś by już nie żył albo co najmniej by nie wyzdrowiał. on potrzebował kogoś, dla kogo znalazłby siłę walczyć z tym wszystkim co go zżerało... idalia zadzwoniła do mnie z tym szalonym pomysłem i ani przez chwilę nie miała wątpliwości żeby przygarnąć Tymusia :loveu: Quote
Fasolka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Idalia jest Tymusiowym aniołem :loveu::loveu::loveu: Quote
*zaba* Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Swego czasu zrobilam bazarek na staruszka Tymoteuszka,tylko teraz sie zastanawiam,czy to aby ten sam pies?? Quote
Fasolka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Nieeeeee!!!! Chyba Idalia go podmieniła, hihihihihi ;-) Quote
modliszka84 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 *zaba* bazarek był, owszem...tylko do tej pory dwie osoby nie odebrały wygranych fantów i nie mam nawet pojęcia czy wpłaciły na konto fundacji :p Quote
nata od jadzi Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 zaba - cholera, wydało się :evil_lol: modliszko, skoro się nie upomniały, to podejrzewam że i nie wpłaciły... teraz już się chyba tego nie sprawdzi :roll: Quote
ewatonieja Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 oj Tymku miło sie na Ciebie patrzy :loveu: Quote
modliszka84 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 nata od jadzi napisał(a):zaba - cholera, wydało się :evil_lol: modliszko, skoro się nie upomniały, to podejrzewam że i nie wpłaciły... teraz już się chyba tego nie sprawdzi :roll: no to szkoda, bo fanty leżą zapakowane u mnie do tej pory. madziamn umawiała się jakis czas temu na odbiór, mówiła, że pieniązki wpłaciła, ale do tej pory nie odezwała się kiedy chce odebrać rzeczy w Łodzi. irysek też do tej pory, po kilku przypomnieniach, nie odezwała sie... Quote
ida47 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Witajcie, naprawde wielkie pozdrowienia od Tymuli , Tymus jest w bardzo dobrej formie , Tymula to pieszczoszek i wielki lakomczuszek ,, ,musze chyba mu troszke ograniczac jedzonko , on moze jesc caly dzien , ,i ciagle mu malo , :diabloti: , , , futerko mu rosnie , lysien mu nie widac , sasiadka , widziala go wczoraj ,i powiedziala nie ten sam pies , , pamieta go jak byl chory , teraz Tymula to super gosc, pozdrawiamy:p Quote
Moriaaa Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Idalio jesteś naszą psią Czarodziejką!!!:) Quote
rita60 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Tymulek super gosc:multi:pozdrowienia dla ciebie Czarodziejko i reszty czteronoznej rodzinki. Quote
nata od jadzi Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 no pięknie, jeszcze nam ta idalia upasie Tymulę :diabloti: a tak w ogóle... jak ktoś się będzie wybierał do Legnicy to proszę o cynk, chętnie bym odwiedziła naszego grubaska :cool3: Quote
madziamn Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 cioteczki ja pieniążki wpłaciłam, dokladnie 27 zł. a co do fantów to nie odebrałam bo walczyłam z zapaleniem płuc u córci i sama chorowałam. przepraszam. pieniążki powinny już dawno byc na koncie tymusia. a wątek śledzę i sama już wcześniej pisałam że tymcia to chyba ktoś podmienił...nie gniewajcie się na mnie proszę:cool3:. tu chyba chodziło o dobro psiaka ono było dla mnie ważniejsze a fanty odbiorę jeśli pozwolisz modliszko w tym tygodniu. tylko czy ma to byc konkretny dzień? jak się umówimy? Quote
madziamn Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 oczywiście myzianko dla tymusia. on zawsze był super psiak tylko musiał wyzdrowiec i dojsc do siebie. dzięki idalio. jestes wielka:loveu: Quote
Recommended Posts