Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 952
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

oktawia6 napisał(a):
to się nazywa cud nad Wisłą!:crazyeye::multi::placz::drink1::chlup:
zdjęcia lepsze by się przydały:oops:

wieeem... ciągle mówię idalii, mam nadzieję że w końcu skombinuje gdzieś jakiś kawałek neta... powiem że się upominacie to może ją zmotywuje :cool3:

Posted

nata od jadzi napisał(a):
wieeem... ciągle mówię idalii, mam nadzieję że w końcu skombinuje gdzieś jakiś kawałek neta... powiem że się upominacie to może ją zmotywuje :cool3:

Prosimy o motywacje;) Idalii:lol:

Posted

Witajcie , mam chwilowy dostep do neta , , zdjecia tez sie szykuja , , w tygodniu przesle , , Tymus jest zdrowy , w bardzo dobrej formie, , jeszcze czeka go tylko , wziecie 2 razy przepisowego stroncholdu , a potem tylko kontrola , zbadam mu krew , przeswietle zatoki ,, Tymula jest wspanialy , to naprawde bardzo rozkoszny psiak i taki zabawny w zachowaniu ,ciagle podaje te swoje lapinki , , dzisiaj po raz pierwszu puscilam go zesmyczki , na bezpiecznym terenie , bawil sie ladnie z moja pinczerka ,Gabi , na spacerze sie bardzo pilnuje , ,w domu jest bardzo czysciutki , az mi go zal , , nie zalatwia sie sie w domu , ja bym nawetsie nie zdenerwowala , a on trzyma , wczasie choroby , nie moglam go dobudzic , spal duzo , jak ja go z poslanka , na lapy to on zpowrotem na poslanko , a teraz ja sie budze , i widze oczki Tymka wpatrzone we mnie , , jest cudny , a apetyt , ma niesamowity , , gdyby mogl toby lodowke zjadl , , dziadunio zjada prawie wszytko , , , na deser ma po swojej przepisowej miseczce ,ciastko , , herbatniczka , ktory bardzo lubi , raz o nim zapomnialam o tym ciasteczku , to po zjedzonej miseczce jeszcze nad nia stal , i zorientowalam sie o co mu chodzi :diabloti::lol:

Posted

ida47 napisał(a):
do niedzieli pojawia sie zdjecia , ,ciocia Nata pomoze je wstawic , :p
jak Tymula mial nie wyzdrowiec , jak ma takie cudowne ciotki :lol:

Posted

nata od jadzi napisał(a):
no no Wiedźmo, jakiś miting się szykuje? :cool3:

idalia wszystkich pozdrawia, pisała wczoraj tak:

Tymuś jest dzisiaj po 2 zastrzyku z gentamycyny, ma wziąć 5, jest o niebo lepiej, ropnia już nie ma, jest ożywiony, biega, skacze, chce się bawić. nadal leczymy skórę, ładnie się goi. pozdrawiamy, idalia

tylko bez przecinków :D idalia to w ogóle taka fajna kobitka, co ma zawsze bardzo dużo do przekazania i mówi jednym tchem, dlatego też jej smsy są pisane tak samo i to jest urocze ;)
ha , ha , rzeczywiscie bez przecinkow , bardzo nie lubie tych wszytkich znakow , , , tak samo w kompie jak i w smsie , wiem ze tak pisze, ale wybaczcie , czasami wzrok zawodzi , i ciagle jestem w ruchu ,

Posted

ida47 napisał(a):
jak Tymula mial nie wyzdrowiec , jak ma takie cudowne ciotki :lol:

A w szczególności jedną taką cudowną wróżkę:loveu:która Idą się zwie:multi:

Posted

sonica napisał(a):
A w szczególności jedną taką cudowną wróżkę:loveu:która Idą się zwie:multi:

pozdrawiam wszystkich , teraz lece do pracy , zdjecia wysle do niedzieli , w wekend sie odezwe , :bye::laola::kciuki:

Posted

ida47 napisał(a):
pozdrawiam wszystkich , teraz lece do pracy , zdjecia wysle do niedzieli , w wekend sie odezwe , :bye::laola::kciuki:

Czekamy na zdjecia naszego szczesliwego Tymusia:lol:

Posted

Ale rozkoszniaczek :loveu::loveu:,jak mu się pychol śmieje :lol:
Idalio,jak tak dalej pójdzie ,to będziemy zbierać pieniądze na dietę odchudzjącą :evil_lol:
Tymuś zabiera się w ramach odwdzięczania się Idalii za złote serce,za prasownie :eviltong:,zdolny piesio :lol: