oktawia6 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 to się nazywa cud nad Wisłą!:crazyeye::multi::placz::drink1::chlup: zdjęcia lepsze by się przydały:oops: Quote
nata od jadzi Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 oktawia6 napisał(a):to się nazywa cud nad Wisłą!:crazyeye::multi::placz::drink1::chlup: zdjęcia lepsze by się przydały:oops: wieeem... ciągle mówię idalii, mam nadzieję że w końcu skombinuje gdzieś jakiś kawałek neta... powiem że się upominacie to może ją zmotywuje :cool3: Quote
rita60 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 nata od jadzi napisał(a):wieeem... ciągle mówię idalii, mam nadzieję że w końcu skombinuje gdzieś jakiś kawałek neta... powiem że się upominacie to może ją zmotywuje :cool3: Prosimy o motywacje;) Idalii:lol: Quote
ida47 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Witajcie , mam chwilowy dostep do neta , , zdjecia tez sie szykuja , , w tygodniu przesle , , Tymus jest zdrowy , w bardzo dobrej formie, , jeszcze czeka go tylko , wziecie 2 razy przepisowego stroncholdu , a potem tylko kontrola , zbadam mu krew , przeswietle zatoki ,, Tymula jest wspanialy , to naprawde bardzo rozkoszny psiak i taki zabawny w zachowaniu ,ciagle podaje te swoje lapinki , , dzisiaj po raz pierwszu puscilam go zesmyczki , na bezpiecznym terenie , bawil sie ladnie z moja pinczerka ,Gabi , na spacerze sie bardzo pilnuje , ,w domu jest bardzo czysciutki , az mi go zal , , nie zalatwia sie sie w domu , ja bym nawetsie nie zdenerwowala , a on trzyma , wczasie choroby , nie moglam go dobudzic , spal duzo , jak ja go z poslanka , na lapy to on zpowrotem na poslanko , a teraz ja sie budze , i widze oczki Tymka wpatrzone we mnie , , jest cudny , a apetyt , ma niesamowity , , gdyby mogl toby lodowke zjadl , , dziadunio zjada prawie wszytko , , , na deser ma po swojej przepisowej miseczce ,ciastko , , herbatniczka , ktory bardzo lubi , raz o nim zapomnialam o tym ciasteczku , to po zjedzonej miseczce jeszcze nad nia stal , i zorientowalam sie o co mu chodzi :diabloti::lol: Quote
sonica Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Iduś wspaniałe wieści:) jesteś cudotwórczynią!!! to teraz czekamy na zdjęcia:) Quote
hanka456 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Ida, Tymuś to szcześciarz, ma Ciebie. Quote
ida47 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 hanka456 napisał(a):Ida, Tymuś to szcześciarz, ma Ciebie. do niedzieli pojawia sie zdjecia , ,ciocia Nata pomoze je wstawic , :p Quote
ida47 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 ida47 napisał(a):do niedzieli pojawia sie zdjecia , ,ciocia Nata pomoze je wstawic , :p jak Tymula mial nie wyzdrowiec , jak ma takie cudowne ciotki :lol: Quote
ida47 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 nata od jadzi napisał(a):no no Wiedźmo, jakiś miting się szykuje? :cool3: idalia wszystkich pozdrawia, pisała wczoraj tak: Tymuś jest dzisiaj po 2 zastrzyku z gentamycyny, ma wziąć 5, jest o niebo lepiej, ropnia już nie ma, jest ożywiony, biega, skacze, chce się bawić. nadal leczymy skórę, ładnie się goi. pozdrawiamy, idalia tylko bez przecinków :D idalia to w ogóle taka fajna kobitka, co ma zawsze bardzo dużo do przekazania i mówi jednym tchem, dlatego też jej smsy są pisane tak samo i to jest urocze ;) ha , ha , rzeczywiscie bez przecinkow , bardzo nie lubie tych wszytkich znakow , , , tak samo w kompie jak i w smsie , wiem ze tak pisze, ale wybaczcie , czasami wzrok zawodzi , i ciagle jestem w ruchu , Quote
sonica Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 ida47 napisał(a):jak Tymula mial nie wyzdrowiec , jak ma takie cudowne ciotki :lol: A w szczególności jedną taką cudowną wróżkę:loveu:która Idą się zwie:multi: Quote
ida47 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 sonica napisał(a):A w szczególności jedną taką cudowną wróżkę:loveu:która Idą się zwie:multi: pozdrawiam wszystkich , teraz lece do pracy , zdjecia wysle do niedzieli , w wekend sie odezwe , :bye::laola::kciuki: Quote
rita60 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 ida47 napisał(a):pozdrawiam wszystkich , teraz lece do pracy , zdjecia wysle do niedzieli , w wekend sie odezwe , :bye::laola::kciuki: Czekamy na zdjecia naszego szczesliwego Tymusia:lol: Quote
Wiedźma Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Przyszłam tu sobie na dobranoc, bo po wątku jamnisia tylko siąść i płakać... Quote
madziamn Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 o jak bardzo się cieszę że tymuś do zdrówka wraca taka bida z niego była a teraz pięknie wygląda. cudu dokonałyscie cioteczki. Quote
Psiutka380 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Tobie się trafiło szczęście Tymusiu! Quote
Poker Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 już koniec niedzieli :cool3:,gdzie są zdjęcia?:crazyeye:Tymonka?no,gdzie?? Quote
ida47 Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Zdjecia zostaly wyslane w sobote na adres natali Quote
nata od jadzi Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 no już juuuuż, nie było mnie na dogo kilka dni. co za niecierpliwe baby, nieźle musicie uwielbiać Tymusia ;) jaki grubas! Quote
Poker Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Ale rozkoszniaczek :loveu::loveu:,jak mu się pychol śmieje :lol: Idalio,jak tak dalej pójdzie ,to będziemy zbierać pieniądze na dietę odchudzjącą :evil_lol: Tymuś zabiera się w ramach odwdzięczania się Idalii za złote serce,za prasownie :eviltong:,zdolny piesio :lol: Quote
malawaszka Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 o rany uryczałam się jak nie wiem co :loveu::loveu::loveu: ależ szczęśliwy pies :loveu::loveu::loveu::multi: Quote
sonica Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Idalio :modla: :modla:w Twoja stronę za to co zrobiłaś dla Tymusią:calus::laola: Quote
rita60 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Jaki slodki szczesliwy pycholek:multi:az milo patrzec,Idalio jestes naprawde dobra wrozka:calus: Quote
xxxx52 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 co za metamorfoza:crazyeye:co za szczesliwa istotka:multi: Quote
Recommended Posts