Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 952
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

nata od jadzi napisał(a):
26 stycznia, w sobotę jest Tymoteusza! mam nadzieję, że ciotki wypiją zdrówko solenizanta :razz:
ciotki juz zapomnialy o Tymku , a on jeszcze jest chorutki , ma zdeformowana glowke , i ten przeklety ropien , jeszcze dluga droga przed nami , rzeczywisi uszedl smierci , ale dopiero sie uspokoje jak opanujemy ta rope , i obejrzymy zdjecia i wszystkie wyniki , jego pani doktor wraca w poniedzialek

Posted

ida47-cioteczki mialy na mysli ,ze to Ty jako przyszywana mama Tymka mialas wypic na zdrowie pieska ,gdyz w sobote ma on urodziny.:multi:Nawet nikomu by nie przyszlo na mysl ,zeby Tymek nawet powachal alkochol:shake:;)

Posted

xxxx52 napisał(a):
ida47-cioteczki mialy na mysli ,ze to Ty jako przyszywana mama Tymka mialas wypic na zdrowie pieska ,gdyz w sobote ma on urodziny.:multi:Nawet nikomu by nie przyszlo na mysl ,zeby Tymek nawet powachal alkochol:shake:;)
hah ,ha , ja tak zrozumialam , tylko pisze ogolnie otymusiu ze jeszcze jest chorutki

Posted

ida47 napisał(a):
hah ,ha , ja tak zrozumialam , tylko pisze ogolnie otymusiu ze jeszcze jest chorutki
to jescze bardzo biedny piesek ,jak na niego patrze to serce sie kraje , na ta zdeformowana glowke

Posted

xxxx52 napisał(a):
nawet zapomnialam o jego urodzinach , , rano nie chce chodzic , wyciagam go na sile na spacer , a dzisiaj jak go sciagnelam z poslanka to on z powrrotem na swoje lozeczko i spi , moje pozostale psiatka juz byly na sikaniu , a Tymus :shake:

Posted

ida47 napisał(a):
nawet zapomnialam o jego urodzinach , , rano nie chce chodzic , wyciagam go na sile na spacer , a dzisiaj jak go sciagnelam z poslanka to on z powrrotem na swoje lozeczko i spi , moje pozostale psiatka juz byly na sikaniu , a Tymus :shake:
rano myje mu te slepka ,bo ma cale poklejone od ropy musze WAm CIOTKI , powiedziec ze jestem w nastroju takim srednim , bardzo mocno zastanawiam sie , moze sie myle ,nad zmiana lekarza, leczenie Tymka troszke inaczej to sobie wyobrazalam , , pani doktor to lekarka z powolania
, wspolpracujaca tez z dogo , , pomogla juz pozostalym moim pieskom , za swoja pracenie niewziela nic ,nawet dzwonila z kursu w sprawie Tymka , wraca w poniedzialek , , moze ja zbyt emocjonalnie podchodze do tego wszytkiego , , ja rowniez lecze , ale ludzzi , i ja bym to poprowadziaa inaczej , ,

Posted

ida47 napisał(a):
rano myje mu te slepka ,bo ma cale poklejone od ropy musze WAm CIOTKI , powiedziec ze jestem w nastroju takim srednim , bardzo mocno zastanawiam sie , moze sie myle ,nad zmiana lekarza, leczenie Tymka troszke inaczej to sobie wyobrazalam , , pani doktor to lekarka z powolania
, wspolpracujaca tez z dogo , , pomogla juz pozostalym moim pieskom , za swoja pracenie niewziela nic ,nawet dzwonila z kursu w sprawie Tymka , wraca w poniedzialek , , moze ja zbyt emocjonalnie podchodze do tego wszytkiego , , ja rowniez lecze , ale ludzzi , i ja bym to poprowadziaa inaczej , ,
w lecznicy jest 2 pan doktor ktory doglada Tymka , kiedy pani doktor nie ma , ,j

Posted

ida47 napisał(a):
ciotki juz zapomnialy o Tymku , a on jeszcze jest chorutki , ma zdeformowana glowke , i ten przeklety ropien , jeszcze dluga droga przed nami , rzeczywisi uszedl smierci , ale dopiero sie uspokoje jak opanujemy ta rope , i obejrzymy zdjecia i wszystkie wyniki , jego pani doktor wraca w poniedzialek

NIE ZAPOMNIALY PODCZYTUJA PODCZYTUJA
a ze nic ciekawego nie maja do napisania to nie zasmiecaja watku :)
ale szczesciem Tymka zyja!!

Posted

ida47 napisał(a):
w lecznicy jest 2 pan doktor ktory doglada Tymka , kiedy pani doktor nie ma , ,j
mama mieszane uczucia , a z medycyna nie ma zartow , zwlaszcza z glowa , kiedy byl taki powazny stan , u Tymka ,

Posted

ida47 napisał(a):
mama mieszane uczucia , a z medycyna nie ma zartow , zwlaszcza z glowa , kiedy byl taki powazny stan , u Tymka ,
co o tym wszytkim myslicie Ciotki zawierzyc opiekunom Tymka

Posted

Madzik77 napisał(a):
NIE ZAPOMNIALY PODCZYTUJA PODCZYTUJA
a ze nic ciekawego nie maja do napisania to nie zasmiecaja watku :)
ale szczesciem Tymka zyja!!
ale jak sie odzywacie to cieplej sie na duszy robi

Posted

Iduś, będzie dobrze.:)
Tymiątko śpioch jest, starsze psiaki tak często mają, że ciężko je z wyrka wygonić.
Napisz czy ten ropień robi się mniejszy?
Co mówi Pani doktor?

Posted

Moriaaa napisał(a):
Iduś, będzie dobrze.:)
Tymiątko śpioch jest, starsze psiaki tak często mają, że ciężko je z wyrka wygonić.
Napisz czy ten ropień robi się mniejszy?
Co mówi Pani doktor?
wtym problem ze za wiele nie mowia , pytaja sie mnie jak mysle czy jest mniejszy , aona wcele taki mniejszy nie jest , nawet bym powiedziala , ze sie powieksza i tomnie niepopokoi

Posted

W takim razie trzeba im to powiedzieć, że sądzisz, że się powiększa.
On jeszcze dostaje antybiotyk na to tak?
Czy wypływ z noska jeszcze jest, jakoś schodzi ta ropa? Czy tylko przetoką przez oczko?

Posted

Wszystki ciotki czytają i są szczęśliwe, że tak dobrze się dzieje.
Myślę, ze trzeba jeszcze trochę dać mu czas, ale tak sobie mysle, ze moze coś z wrażliwościa na antybiotyki moze podziałac.

Posted

Moriaaa napisał(a):
W takim razie trzeba im to powiedzieć, że sądzisz, że się powiększa.
On jeszcze dostaje antybiotyk na to tak?
Czy wypływ z noska jeszcze jest, jakoś schodzi ta ropa? Czy tylko przetoką przez oczko?

on juz prawie nie kocha , ropka wydostaje sie przez oczko , , ona wyplywa , , , , stad te ciagle poklejone slepka , zaraz zejdre na dol i pogadam zlekarzem

Posted

ida47 napisał(a):
on juz prawie nie kocha , ropka wydostaje sie przez oczko , , ona wyplywa , , , , stad te ciagle poklejone slepka , zaraz zejdre na dol i pogadam zlekarzem
chcialam napisac nie kicha a wyszlo nie kocha , coraz gorzej pisze

Posted

ida47 napisał(a):
chcialam napisac nie kicha a wyszlo nie kocha , coraz gorzej pisze

zdecydowalismy ze przez kilka dni Tymus ma spokoj od lekow , do poniedzialku , i w poniedzialek juz bedzie jego pani doktor i zrobimy wymaz sciagniemy szwy , i zrobimy zdjecie czaszki , bo zaczyna leciec z 2 zatoki , a Tymus zrobil sie zarloczek , lakomczuszek i spioszek

Posted

Idalia, oczywiscie ze czytamy watek tylko nie ma co zasmiecac watku.Kila razy dziennie sprawdzam co u Tymka:evil_lol:nie martw sie na wyrost ..pamietaj o tym ze on zostal znaleziony w krytycznym stanie i trudno zeby wszystkie choroby,zaniedbane nie wiadomo czy nie latami tak sie rozeszly w tydzien.Musisz wierzyc ze on wyzdrowieje, jestes kochana kobieta ze tak sie przejmujesz i troszczysz o niego ale pamietaj tu czas ma tez duze znaczenie.Bardzo istotne jest ze pies ma apeyt i duzo spi bo we snie sie regeneruje.Glow ado gory a ja trzymam kciki z a Tymusia bo wierze ze bedzie dobrze:lol:

Posted

Panca napisał(a):
Idalia, oczywiscie ze czytamy watek tylko nie ma co zasmiecac watku.Kila razy dziennie sprawdzam co u Tymka:evil_lol:nie martw sie na wyrost ..pamietaj o tym ze on zostal znaleziony w krytycznym stanie i trudno zeby wszystkie choroby,zaniedbane nie wiadomo czy nie latami tak sie rozeszly w tydzien.Musisz wierzyc ze on wyzdrowieje, jestes kochana kobieta ze tak sie przejmujesz i troszczysz o niego ale pamietaj tu czas ma tez duze znaczenie.Bardzo istotne jest ze pies ma apeyt i duzo spi bo we snie sie regeneruje.Glow ado gory a ja trzymam kciki z a Tymusia bo wierze ze bedzie dobrze:lol:
wiem, wiem , ja tylko zawsze sie przejmuje na zapas , zamartwiam sie , a tego :ppieska bardzo pokochalam :p

Posted

ida47 napisał(a):
wiem, wiem , ja tylko zawsze sie przejmuje na zapas , zamartwiam sie , a tego :ppieska bardzo pokochalam :p
obecny lekarz Tymusia , poprosial o zdjecie tymka ze szpitala , porownamy je z obecnym rozmawialm juz z klinika , bedzie mi doslane , tymus jest pod dobra opieka :p

Posted

Wiedźma napisał(a):
A może by tak przepis na te smakołyki?
ha ,ha , to ciateczka w stanie surowym , wrzuca sie je na olej i one sie powiekszaja , Tymus bardzo je lubi , i sekunda pracy:evil_lol: