nata od jadzi Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 i ja bardzo pokochałam Tymusia. jest taki wdzięczny, jakby wiedzial, że cudem uszedł śmierci... Tymuniu, mam nadzieję, że się nie obrazisz jak wkleję tutaj link do wątku Twojej koleżanki, też starowinki... 90letni pan musiał ją oddać, bo nie umiał się już nią zajmować :( pomóżcie ciotki Tymkowe... http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9299717 Quote
nata od jadzi Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 26 stycznia, w sobotę jest Tymoteusza! mam nadzieję, że ciotki wypiją zdrówko solenizanta :razz: Quote
ida47 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 nata od jadzi napisał(a):26 stycznia, w sobotę jest Tymoteusza! mam nadzieję, że ciotki wypiją zdrówko solenizanta :razz:ciotki juz zapomnialy o Tymku , a on jeszcze jest chorutki , ma zdeformowana glowke , i ten przeklety ropien , jeszcze dluga droga przed nami , rzeczywisi uszedl smierci , ale dopiero sie uspokoje jak opanujemy ta rope , i obejrzymy zdjecia i wszystkie wyniki , jego pani doktor wraca w poniedzialek Quote
xxxx52 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 ida47-cioteczki mialy na mysli ,ze to Ty jako przyszywana mama Tymka mialas wypic na zdrowie pieska ,gdyz w sobote ma on urodziny.:multi:Nawet nikomu by nie przyszlo na mysl ,zeby Tymek nawet powachal alkochol:shake:;) Quote
ida47 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 xxxx52 napisał(a):ida47-cioteczki mialy na mysli ,ze to Ty jako przyszywana mama Tymka mialas wypic na zdrowie pieska ,gdyz w sobote ma on urodziny.:multi:Nawet nikomu by nie przyszlo na mysl ,zeby Tymek nawet powachal alkochol:shake:;) hah ,ha , ja tak zrozumialam , tylko pisze ogolnie otymusiu ze jeszcze jest chorutki Quote
ida47 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 ida47 napisał(a):hah ,ha , ja tak zrozumialam , tylko pisze ogolnie otymusiu ze jeszcze jest chorutki to jescze bardzo biedny piesek ,jak na niego patrze to serce sie kraje , na ta zdeformowana glowke Quote
ida47 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 xxxx52 napisał(a):ida47-cioteczki mialy na mysli ,ze to Ty jako przyszywana mama Tymka mialas wypic na zdrowie pieska ,gdyz w sobote ma on urodziny.:multi:Nawet nikomu by nie przyszlo na mysl ,zeby Tymek nawet powachal alkochol:shake:;) nawet zapomnialam o jego urodzinach , , rano nie chce chodzic , wyciagam go na sile na spacer , a dzisiaj jak go sciagnelam z poslanka to on z powrrotem na swoje lozeczko i spi , moje pozostale psiatka juz byly na sikaniu , a Tymus :shake: Quote
ida47 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 ida47 napisał(a):nawet zapomnialam o jego urodzinach , , rano nie chce chodzic , wyciagam go na sile na spacer , a dzisiaj jak go sciagnelam z poslanka to on z powrrotem na swoje lozeczko i spi , moje pozostale psiatka juz byly na sikaniu , a Tymus :shake: rano myje mu te slepka ,bo ma cale poklejone od ropy musze WAm CIOTKI , powiedziec ze jestem w nastroju takim srednim , bardzo mocno zastanawiam sie , moze sie myle ,nad zmiana lekarza, leczenie Tymka troszke inaczej to sobie wyobrazalam , , pani doktor to lekarka z powolania , wspolpracujaca tez z dogo , , pomogla juz pozostalym moim pieskom , za swoja pracenie niewziela nic ,nawet dzwonila z kursu w sprawie Tymka , wraca w poniedzialek , , moze ja zbyt emocjonalnie podchodze do tego wszytkiego , , ja rowniez lecze , ale ludzzi , i ja bym to poprowadziaa inaczej , , Quote
ida47 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 ida47 napisał(a):rano myje mu te slepka ,bo ma cale poklejone od ropy musze WAm CIOTKI , powiedziec ze jestem w nastroju takim srednim , bardzo mocno zastanawiam sie , moze sie myle ,nad zmiana lekarza, leczenie Tymka troszke inaczej to sobie wyobrazalam , , pani doktor to lekarka z powolania , wspolpracujaca tez z dogo , , pomogla juz pozostalym moim pieskom , za swoja pracenie niewziela nic ,nawet dzwonila z kursu w sprawie Tymka , wraca w poniedzialek , , moze ja zbyt emocjonalnie podchodze do tego wszytkiego , , ja rowniez lecze , ale ludzzi , i ja bym to poprowadziaa inaczej , , w lecznicy jest 2 pan doktor ktory doglada Tymka , kiedy pani doktor nie ma , ,j Quote
Madzik77 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 ida47 napisał(a):ciotki juz zapomnialy o Tymku , a on jeszcze jest chorutki , ma zdeformowana glowke , i ten przeklety ropien , jeszcze dluga droga przed nami , rzeczywisi uszedl smierci , ale dopiero sie uspokoje jak opanujemy ta rope , i obejrzymy zdjecia i wszystkie wyniki , jego pani doktor wraca w poniedzialek NIE ZAPOMNIALY PODCZYTUJA PODCZYTUJA a ze nic ciekawego nie maja do napisania to nie zasmiecaja watku :) ale szczesciem Tymka zyja!! Quote
ida47 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 ida47 napisał(a):w lecznicy jest 2 pan doktor ktory doglada Tymka , kiedy pani doktor nie ma , ,j mama mieszane uczucia , a z medycyna nie ma zartow , zwlaszcza z glowa , kiedy byl taki powazny stan , u Tymka , Quote
ida47 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 ida47 napisał(a):mama mieszane uczucia , a z medycyna nie ma zartow , zwlaszcza z glowa , kiedy byl taki powazny stan , u Tymka , co o tym wszytkim myslicie Ciotki zawierzyc opiekunom Tymka Quote
ida47 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Madzik77 napisał(a):NIE ZAPOMNIALY PODCZYTUJA PODCZYTUJA a ze nic ciekawego nie maja do napisania to nie zasmiecaja watku :) ale szczesciem Tymka zyja!!ale jak sie odzywacie to cieplej sie na duszy robi Quote
Moriaaa Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Iduś, będzie dobrze.:) Tymiątko śpioch jest, starsze psiaki tak często mają, że ciężko je z wyrka wygonić. Napisz czy ten ropień robi się mniejszy? Co mówi Pani doktor? Quote
ida47 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Moriaaa napisał(a):Iduś, będzie dobrze.:) Tymiątko śpioch jest, starsze psiaki tak często mają, że ciężko je z wyrka wygonić. Napisz czy ten ropień robi się mniejszy? Co mówi Pani doktor?wtym problem ze za wiele nie mowia , pytaja sie mnie jak mysle czy jest mniejszy , aona wcele taki mniejszy nie jest , nawet bym powiedziala , ze sie powieksza i tomnie niepopokoi Quote
Moriaaa Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 W takim razie trzeba im to powiedzieć, że sądzisz, że się powiększa. On jeszcze dostaje antybiotyk na to tak? Czy wypływ z noska jeszcze jest, jakoś schodzi ta ropa? Czy tylko przetoką przez oczko? Quote
hanka456 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Wszystki ciotki czytają i są szczęśliwe, że tak dobrze się dzieje. Myślę, ze trzeba jeszcze trochę dać mu czas, ale tak sobie mysle, ze moze coś z wrażliwościa na antybiotyki moze podziałac. Quote
ida47 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Moriaaa napisał(a):W takim razie trzeba im to powiedzieć, że sądzisz, że się powiększa. On jeszcze dostaje antybiotyk na to tak? Czy wypływ z noska jeszcze jest, jakoś schodzi ta ropa? Czy tylko przetoką przez oczko? on juz prawie nie kocha , ropka wydostaje sie przez oczko , , ona wyplywa , , , , stad te ciagle poklejone slepka , zaraz zejdre na dol i pogadam zlekarzem Quote
ida47 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 ida47 napisał(a):on juz prawie nie kocha , ropka wydostaje sie przez oczko , , ona wyplywa , , , , stad te ciagle poklejone slepka , zaraz zejdre na dol i pogadam zlekarzem chcialam napisac nie kicha a wyszlo nie kocha , coraz gorzej pisze Quote
ida47 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 ida47 napisał(a):chcialam napisac nie kicha a wyszlo nie kocha , coraz gorzej pisze zdecydowalismy ze przez kilka dni Tymus ma spokoj od lekow , do poniedzialku , i w poniedzialek juz bedzie jego pani doktor i zrobimy wymaz sciagniemy szwy , i zrobimy zdjecie czaszki , bo zaczyna leciec z 2 zatoki , a Tymus zrobil sie zarloczek , lakomczuszek i spioszek Quote
Panca Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Idalia, oczywiscie ze czytamy watek tylko nie ma co zasmiecac watku.Kila razy dziennie sprawdzam co u Tymka:evil_lol:nie martw sie na wyrost ..pamietaj o tym ze on zostal znaleziony w krytycznym stanie i trudno zeby wszystkie choroby,zaniedbane nie wiadomo czy nie latami tak sie rozeszly w tydzien.Musisz wierzyc ze on wyzdrowieje, jestes kochana kobieta ze tak sie przejmujesz i troszczysz o niego ale pamietaj tu czas ma tez duze znaczenie.Bardzo istotne jest ze pies ma apeyt i duzo spi bo we snie sie regeneruje.Glow ado gory a ja trzymam kciki z a Tymusia bo wierze ze bedzie dobrze:lol: Quote
ida47 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Panca napisał(a):Idalia, oczywiscie ze czytamy watek tylko nie ma co zasmiecac watku.Kila razy dziennie sprawdzam co u Tymka:evil_lol:nie martw sie na wyrost ..pamietaj o tym ze on zostal znaleziony w krytycznym stanie i trudno zeby wszystkie choroby,zaniedbane nie wiadomo czy nie latami tak sie rozeszly w tydzien.Musisz wierzyc ze on wyzdrowieje, jestes kochana kobieta ze tak sie przejmujesz i troszczysz o niego ale pamietaj tu czas ma tez duze znaczenie.Bardzo istotne jest ze pies ma apeyt i duzo spi bo we snie sie regeneruje.Glow ado gory a ja trzymam kciki z a Tymusia bo wierze ze bedzie dobrze:lol: wiem, wiem , ja tylko zawsze sie przejmuje na zapas , zamartwiam sie , a tego :ppieska bardzo pokochalam :p Quote
ida47 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 ida47 napisał(a):wiem, wiem , ja tylko zawsze sie przejmuje na zapas , zamartwiam sie , a tego :ppieska bardzo pokochalam :p obecny lekarz Tymusia , poprosial o zdjecie tymka ze szpitala , porownamy je z obecnym rozmawialm juz z klinika , bedzie mi doslane , tymus jest pod dobra opieka :p Quote
ida47 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Wiedźma napisał(a):A może by tak przepis na te smakołyki? ha ,ha , to ciateczka w stanie surowym , wrzuca sie je na olej i one sie powiekszaja , Tymus bardzo je lubi , i sekunda pracy:evil_lol: Quote
Recommended Posts