Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

TaK, Dumka mogłaby nieproszonych gości zalizać na śmierć. Chętnie bym ja wydała do domku z innym psem bo ona bardzo towaszyska jest :)
Kasia ciężko bedzie z tym zdjęciem co ona straszliwie ruchliwa. Chyba że TZ a ubłagam o pomoc....

• Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj dolożyłam psiakom siana, bo zimno i Kajtek bardzo sie trząsl. Na Dumce pogoda nie robiła wrażenai ale z przyjemnością wtrząchneła dwie michy ciepłego zarełka :)

Posted

Dumka zosatała dzis zaszczepiona na wściekliznę.
Była bardzo dzielna, w lecznicy przywiłała sie ze wszystkimi ludźmi i zwierzakami :)

Posted

Zdziwisz się, było troche telefonów, ale wszyscy spodziwali sie że owczarek bedzie stróżował, a Dumka kocha wszystkich ludzi i wszyscy po takiej informacji rezygnowali...
Ona nawet nie szczeka

Posted

beka napisał(a):
Zdziwisz się, było troche telefonów, ale wszyscy spodziwali sie że owczarek bedzie stróżował, a Dumka kocha wszystkich ludzi i wszyscy po takiej informacji rezygnowali...
Ona nawet nie szczeka

To dokonam zmian na allegro ze ona zamiast misia do przytulania.:lol:

Posted

Dumka zamieszkała w stolicy, na Sadybie u p. Romualda i jego syna Artura.
Od wiosny do późnej jesieni Dumka bedzie moja sąsiadką, bo p. Romuald ma działke w Chylicach na której mieszka gdya jest ciepło.
DOm skromny ale z wielka miłoscią do zwierząt. W ubiegłym roku odeszła sunia adoptowana z Palucha. Po roku panowie postanowili dać dom kolejnemu psiakowi.
P. Romuald jest na emeryturze wiec dotrzyma Dumce towarzystwa w mieszkaniu, a p. Artur zadba o odpowiednia ilość spacerów. Dużo jeździ na rowerze wiec Dumka bedzie "wybiegana"

Mam zaproszenie do odwiedzenia Dumki i Warszawai i w Chylicach i napewno z niego skorzystam.
Dumka bądź szczęśliwa.