beka Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 TaK, Dumka mogłaby nieproszonych gości zalizać na śmierć. Chętnie bym ja wydała do domku z innym psem bo ona bardzo towaszyska jest :) Kasia ciężko bedzie z tym zdjęciem co ona straszliwie ruchliwa. Chyba że TZ a ubłagam o pomoc.... Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 I co tam u owczareczki słychać ? Jeszcze warszawska czy juz konstancinska ? Quote
beka Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 Koleżanko widać że czytasz z doskoku.. Dumka od ubiegłej niedzieli jest na działce w Konstancinie ... Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Hmm, ale wpadka , jakos przeoczylam tem szczegol. Quote
beka Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 Dzisiaj dolożyłam psiakom siana, bo zimno i Kajtek bardzo sie trząsl. Na Dumce pogoda nie robiła wrażenai ale z przyjemnością wtrząchneła dwie michy ciepłego zarełka :) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Podobno to juz ostatnie podrygi zimy . Mam nadzieje bo ten wiatr mnie denerwuje. Quote
beka Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 Kurcze wiesz jak mnie ?? za moja chałupa juz tylko pola. Wiatr po nich hula, nie ma sie gdzie schowac.. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Za moja tak samo , jezeli Cię to pocieszy to nie jestes osamotniona :) Dzis jakos popoludniu spokojnie, to sobie napalilam porzadnie w kominku bo wczoraj to sie nie dalo normalnie palic. Quote
beka Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 U mnie jak dobrze wieje to pokojach usytułowanych na lini wiatru ostanio temperatura spadła do 14 C Quote
morisowa Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Właśnie daję nowe ogłoszenia Dumki i Kajtka, może wreszcie coś się zacznie dziać w ich sprawie :roll: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 no to Beka przebilas mnie . ja mam grzalke na piecu wiec mam 20 st ale to tylko przez Sabinke bo ona by zmarzla. Quote
beka Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Wczoraj przyszedła rachunek za gaz. Idę sie zastrzelić:( Quote
Ziutka Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 beka napisał(a):Wczoraj przyszedła rachunek za gaz. Idę sie zastrzelić:( O mamuś....Becia...aż tak źle :shake: Quote
beka Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 Dumka zosatała dzis zaszczepiona na wściekliznę. Była bardzo dzielna, w lecznicy przywiłała sie ze wszystkimi ludźmi i zwierzakami :) Quote
kasiaprodex Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Becia przyznaj sie Ty nie chcesz jej oddac bo jakos nie chce mi sie wierzyć aby nie mogła taka pieknośc znależć domku Quote
beka Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 Zdziwisz się, było troche telefonów, ale wszyscy spodziwali sie że owczarek bedzie stróżował, a Dumka kocha wszystkich ludzi i wszyscy po takiej informacji rezygnowali... Ona nawet nie szczeka Quote
kasiaprodex Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 beka napisał(a):Zdziwisz się, było troche telefonów, ale wszyscy spodziwali sie że owczarek bedzie stróżował, a Dumka kocha wszystkich ludzi i wszyscy po takiej informacji rezygnowali... Ona nawet nie szczeka To dokonam zmian na allegro ze ona zamiast misia do przytulania.:lol: Quote
Lulka Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 jutro ma dzwonic pan z Krakowa, podala Beka Twoj numer, bo gg nie mialam Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Wyslalam Oneczke a wlasciwie link do tematu do kolegi z Krakowa. Quote
beka Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Dziękuję Beatako, Był dom wszytko dogadane juz miali przyjechać. Wysłałam umowę adopcyjna i ciiiiisza..... Quote
beka Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Dumka zamieszkała w stolicy, na Sadybie u p. Romualda i jego syna Artura. Od wiosny do późnej jesieni Dumka bedzie moja sąsiadką, bo p. Romuald ma działke w Chylicach na której mieszka gdya jest ciepło. DOm skromny ale z wielka miłoscią do zwierząt. W ubiegłym roku odeszła sunia adoptowana z Palucha. Po roku panowie postanowili dać dom kolejnemu psiakowi. P. Romuald jest na emeryturze wiec dotrzyma Dumce towarzystwa w mieszkaniu, a p. Artur zadba o odpowiednia ilość spacerów. Dużo jeździ na rowerze wiec Dumka bedzie "wybiegana" Mam zaproszenie do odwiedzenia Dumki i Warszawai i w Chylicach i napewno z niego skorzystam. Dumka bądź szczęśliwa. Quote
Ziutka Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Bardzo się cieszę, że się udało :multi: Bądź szczęśliwa Dumeczko....nareszcie bądź szczęśliwa :lol: Quote
Recommended Posts