Lulka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 :evil_lol: teraz trzeba oszczedzac ;) wszystkiego dobrego kochana w Nowym Roku i dla psiaków tyz :p i oneczce Dumce, zeby szybko domek znalazła :loveu: Quote
beka Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Dumka ma apetyt. Dostaje jeśc 2 razy dziennie. Rano ryż na ciepło a po południu sucha karma na mokro (zalwam ciepłą wodą). Niestety z żołądniek jeszcze troche nie w porządku.. Ale była odrobaczana wiec dam jej troche czasu. Jak nie przejdzie to dostanie nifuroksazyd.. U nas temperatura spadła do min 13, a ta chudzinka na dworze. Kojec co prawda osłoniety a buda duża i wypchana słomą, ale gorąco to jej nie jest.... Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Biedne są psiaki zimą , szczególnie te na dworze . Moje od dwoch dni , z uwagi na wiatr , nawet nie chca iść na spacer. Z brzuszkiem pewnie będzie dobrze jak sie przyzwyczai , ze juz ma co jesc. Beka , zrob jakies zdjecia takie z boku . Quote
Lulka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 a odczuwalna nawet -20 :shake: ale jednak ma ciepla buda i slome i porzadne jedzonko dzieki Tobie :loveu:, w schronie dlugo by nie pociagnela w tym stanie :-( Quote
beka Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Sunia nadal ma problemu żołądkowe :( Dzis od rana sprzątałam kojec, rewelacyjne zajęcie by sie skutecznie obudzić... Od wczorej daje jej nifuroksazyd. Quote
Lulka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 ten lek miejmy nadzieje, ze pomoze....bidula:-( Quote
kasiaprodex Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Musi pomóc bo Dumka dumnie "wisi" na allegro. Prawdopodobnie "wyląduje " tez w "miesieczniku regionalnym" Brwinowsko-Pruszkowsko-Piastowsko-... (sprawa w trakcie dogadywania) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Moze ona jest bardzo zarobaczona albo moze jezeli ja odrobaczalas jest to efekt zatrucia po proszkach na robaki. Troche dlugo to trwa, chyba trzeba pojechac na zastrzyki do weta i ogolne ogledziny albo nawet usg. Quote
beka Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Jest szansa na dom dla Dumki. Kto może przeprowadzić wizytę przed adopcyjna? Dom jest w Krakowie Beata, odrobaczałam ją jak tylko do mnie przyjechała. Qpy juz lepsze, juz nie woda ale nie takie jakie powinny być. Quote
Ziutka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='beka']Jest szansa na dom dla Dumki. Kto może przeprowadzić wizytę przed adopcyjna? Dom jest w Krakowie [/quote] Beka a Anashar :roll: Quote
kasiaprodex Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='beka']Jest szansa na dom dla Dumki. Kto może przeprowadzić wizytę przed adopcyjna? Dom jest w Krakowie..[/quote] ciotka a blizej to nie moglas kandydata na domek poszukac tylko az w Krakowie;) Quote
beka Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 A kto aleegro wystawił?? Trzeba było napisać że tylko okolice Warszaway , a tak trzeba główkować... Quote
beka Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Krakowianie proszę o pomoc w sprawdzeniu domu... Quote
kasiaprodex Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 beka; napisał(a):A kto aleegro wystawił?? Co to za niedobra ciotka. Ciekawe ktora to?:evil_lol: beka;9246776T napisał(a):rzeba było napisać że tylko okolice Warszaway , a tak trzeba główkować... Kurcze same problemy teraz;) Quote
agamika Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Przed chwilą rozmawiałam z Panią z okolic Krakowa telefonicznie , na razie się ona wsztrzymała:-( , z tego co zrozumiałam, straciła niedawno psa (chyba bardzo niedawno, bo miała bardzo załamany głos , po dwuch latach walki z nowotworem :-( i nie jest pewna czy juz jest gotowa . Bardzo przeprasza ona za zamieszanie ( z tego wszystkiego nawet niezauwazyła ze sunia jest z okolic Warszawy :shake: , myslała ze psiak jest w Krakowie i juz nawet transport na dzis do Krakowa załatwiła jakby sie udało tą wizyte przeprowadzić ) . Beka Pani powiedziała ze zadzwoni do Ciebie jak przemysli sprawe jeszcze raz. Quote
beka Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 miałam dzis 2 tel w sprawie Dumki ale nic konkretnego... Kupiłam jej karmę weterynaryjna dla wątrobowców i trzustkowcóe. Qpa zdecydowanie "ładniejsza".. Quote
kasiaprodex Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 czy dzwonil do Ciebie facet z Piastowa w sprawie zobaczenia czy to nie jego zaginiona sunia? Quote
beka Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Dzwonił, wysłłam mu zdjecia ale wydaje mi się że to inna sunia .... Quote
morisowa Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Beka, a jak ją widzisz w domu z kotami..? to ten drugi dom dla Rubi; Rubi po tygodniu u mnie już leżała w jednym pokoju z kotami, tylko bym jej samej z nimi nie zostawiła. No ale dla Rubi wybrałam ten dom z małym paskudem (czytaj: z dzieckiem), bo ona jest anioł nie pies Quote
beka Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Kurcze u mnie trudno przetestować, ale gdyś Ty chciała sprawdzić.....to ja sie zgadzam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dumka nadal ma brzydkie qpska... w sobote idziemy do weta Quote
*Gajowa* Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Wet pewnie będzie chciał koopsko zbadać ... Quote
beka Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 mam nadziej że uda mi sie cos złapać w sobotę.. Quote
Recommended Posts