Viris Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Nacia_i_Fluffy napisał(a):Viris, cudne!!! Gdzie takie można kupić? :)Oby nigdzie.... Mam nadzieję że wystawcy którzy je wygrywają nie opychają ich na targu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Rozetki kupuje się w pasmanteriach, sklepach papierniczych itp. Tylko że w kawałkach:cool1: Quote
Frytela Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Viris napisał(a):Oby nigdzie.... Mam nadzieję że wystawcy którzy je wygrywają nie opychają ich na targu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Rozetki kupuje się w pasmanteriach, sklepach papierniczych itp. Tylko że w kawałkach:cool1: że ci sie chce takie cudenka robic, mi po 1 juz by nerwy wysiadly ;) Quote
Viris Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Kurde, szkoda że zapomniałam. Pokazałabym Ci dzisiaj na wystawie jedno takie "dwudniowe". Na zdjęciu - Mexx ze Skrzatlandu ( Zw. Klubu i BOB na Klubowej 9gr Opole 2008 ), rozeta - za te tytuły i Viris :evil_lol: Quote
Nacia_i_Fluffy Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Viris napisał(a):Oby nigdzie.... Mam nadzieję że wystawcy którzy je wygrywają nie opychają ich na targu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Rozetki kupuje się w pasmanteriach, sklepach papierniczych itp. Tylko że w kawałkach:cool1: Wow, no to gratuluję roboty! :) Są naprawdę cudne! Chciałabym móc takie sama zrobić, albo od Ciebie kupić. Jest taka możliwość? :) Daj znać na pw ;) Quote
Talagia Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Nacia_i_Fluffy napisał(a):Wow, no to gratuluję roboty! :) Są naprawdę cudne! Chciałabym móc takie sama zrobić, albo od Ciebie kupić. Jest taka możliwość? :) Daj znać na pw ;) Ja też chętnie bym sie dowiedziała jak takie cuda stworzyć :) Szykuje sie klubowa wyżłów, a od kiedy wystawiam psy to dla angoli nigdy nic nie było :shake: Quote
Viris Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Czasowa nie jestem, więc kursu rysunkowego nie zrobię. Ale ogólnie trochę wstążki, igła z nitką i do dzieła :cool3::cool3::cool3: Jak się uporam ze zdjęciami z Radomia to mogę trochę wytłumaczyć. Quote
Frytela Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Viris napisał(a):Czasowa nie jestem, więc kursu rysunkowego nie zrobię. Ale ogólnie trochę wstążki, igła z nitką i do dzieła :cool3::cool3::cool3: Jak się uporam ze zdjęciami z Radomia to mogę trochę wytłumaczyć. no to czekamy az sie uporasz :) chciałabym kiedys jakies takie dzielo stworzyc xD Quote
Czarne Gwiazdy Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Wracając do tematu... W rosji za champion's of champions w 2006 było Renault Kangoo :] Quote
Love-Wab Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 heh jaki im prezent ufundowali akurat do przewozu lodówek :D Quote
Viris Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Hehehehehehe, no rower też by się zmieścił :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts