Martyna Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 GRATULKI dla wszytskich!! Pieknie! seter irl z Arislandu ktoregos dnia chyba zgarna grupe :-) a moge prosic sedziow z obu dni na flat coated retrievery?? Quote
McDzik Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Gratulacje polskiej ekipie wszystkich sukcesów !!! :) Tylko tak dalej !!! :) Quote
Wiesia756 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Gratulacje dla polskiej ekipy. A czy moglabym prosic o stawke rhodesianow albo chociaz suczek:loveu: Quote
Codik&Toffik Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Gratulacje !!! Ja też byłem z moimi Lhasaczkami i się chwale :loveu: Winy - 2x CAC, 2x CACIB, BOS, BOB, finałowa 6 na BOG, Champion Ukrainy, GRAND Champion Ukrainy[SIZE=5] :loveu::loveu::loveu: Toffik - 2x CAC, 2x r.CACIB, Champion Ukrainy & GRAND Champion Ukrainy !!!!! :loveu::loveu::loveu:[SIZE=2](Pierwszy Lhasa Apso w Polsce z tytułem Grand Championa) Codik - 2x CAC & Champion Ukrainy !!! :loveu::loveu::loveu: [SIZE=2]A w konkursie "Młody Prezenter" wywalczyłem BEST IN SHOW Junior Handling !!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Kamilapon Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Gratuluję ponownie (to my mijaliśmy się w sobotę :)) pierwsi z Grandem w PON-ach witają pierwszych z Grandem w Lhasa. Widzę, że nie tylko dla nas były to tak udane wystawy :) Zwycięzca Ukrainy to tytuł?? Quote
Codik&Toffik Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 A dziękuje bardzo :loveu: Zwycięzca Ukrainy to też tytuł tak jak Zwycięzca Polski w Poznaniu ;) Quote
Frytela Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='Codik&Toffik']Gratulacje !!! Ja też byłem z moimi Lhasaczkami i się chwale :loveu: Winy - 2x CAC, 2x CACIB, BOS, BOB, finałowa 6 na BOG, Champion Ukrainy, GRAND Champion Ukrainy & [SIZE=5]Zwycięzca Ukrainy 2008 !!!!! :loveu::loveu::loveu: Toffik - 2x CAC, 2x r.CACIB, Champion Ukrainy & GRAND Champion Ukrainy !!!!! :loveu::loveu::loveu:[SIZE=2](Pierwszy Lhasa Apso w Polsce z tytułem Grand Championa) Codik - 2x CAC & Champion Ukrainy !!! :loveu::loveu::loveu: [SIZE=2]A w konkursie "Młody Prezenter" wywalczyłem BEST IN SHOW Junior Handling !!! :loveu::loveu::loveu: GRATULACJE!!!!!!!!! chciałam cię znaleźć ale jakaś, ahmm ślepa byłam ;) czyli teorretycznie moj pies jest młodziezowym zwyciezca ukrainy?? czy sie myle? xD Quote
efra-husky Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Paulinko przesłała byś mi fotki na email? Bardzo ładnie proszę :p gabi_fr@poczta.onet.pl Quote
Kamilapon Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Hehe wiem, że tytuł, ale ten zawsze by przyznawany na grudniowym Kijowie, a nie w kwietniu, dali wam jakiś świstek na to? Bo ja nigdzie nie doczytałam, że to wystawa z takim tytułem, ale może ślepa jestem. Quote
Kamilapon Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Niestety muszę zmartwić wszystkich, którzy coś w niedzielę ugrali. Ta wystawa nazywała się Ukraina 2008, ale nie szły za nią tytuły Zwycięzcy Ukrainy. Przekopałam ichniejsze forum i tam nikt z miejscowych nie chwali się tytułem zwycięzcy kraju tylko Cacibami. Wniosek z tego taki, że nasze psy zostały zwycięzcami wystawy, a raczej BOS czy BOB wystawy o nazwie Ukraina, a nie tego kraju. Szkoda, bo po poście Bartka miałam cień nadziei na fajny tytuł ;) Quote
Codik&Toffik Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Hmmm.... No to w takim razie ja coś źle doczytałem w katalogu... Bo wydawało mi się, że tam coś o tym tytule pisali, jak wróce do domu to musze jeszcze raz go zobaczyć ;) Jeżeli wprowadziłem kogoś w błąd to bardzo przepraszam ;) Frytela- szkoda, ze mnie nie znalazłaś :oops: Ja też szukałem polskiej ekpiy ale dużo czasu nie miałem bo przgotowywałem psiaki :) Tak się złożyło, że po rozłożeniu na wystawie zobaczyłem, że obok siedzą polacy - P. Jadwiga Konkiel z American Dollarem który w pierwszy dzień CAC, CACIB, BOB & BOG :loveu: Ja żeby mnie było łatwiej zobaczyć nawet przywiozłem średniej wielkości flagi Polski które wbiłem w jakiś stojak metalowy :D Quote
Coffee&Nera Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Bartek ciebie łatwo znalesc w tłumie ;) Jestes widoczny zawsze :D Quote
Kamilapon Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Ty miałeś flagi, klatka z PON-ami była obłożona wielkimi ręcznikami frotte z PON-em, a minęliśmy się na koniec w drzwiach :D :D :D Za to zajrzyj na stronę - są tam zdjęcia z wystawy i z Junior Handlingu :) jeszcze raz gratki :) http://uaksu.forum24.ru/?1-5-0-00000110-000-10001-0-1209552055 i oficjalne fortki z wystawy http://www.uku.com.ua/shows_champ/rezalt/2008/cacib_26_27_04/index.html Quote
Frytela Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='Kamilapon']Niestety muszę zmartwić wszystkich, którzy coś w niedzielę ugrali. Ta wystawa nazywała się Ukraina 2008, ale nie szły za nią tytuły Zwycięzcy Ukrainy. Przekopałam ichniejsze forum i tam nikt z miejscowych nie chwali się tytułem zwycięzcy kraju tylko Cacibami. Wniosek z tego taki, że nasze psy zostały zwycięzcami wystawy, a raczej BOS czy BOB wystawy o nazwie Ukraina, a nie tego kraju. Szkoda, bo po poście Bartka miałam cień nadziei na fajny tytuł ;) ach ta nadzieja ;) no to może zjawimy się w grudniu w kijowie :diabloti::diabloti: [quote name='Codik&Toffik']Hmmm.... No to w takim razie ja coś źle doczytałem w katalogu... Bo wydawało mi się, że tam coś o tym tytule pisali, jak wróce do domu to musze jeszcze raz go zobaczyć ;) Jeżeli wprowadziłem kogoś w błąd to bardzo przepraszam ;) Frytela- szkoda, ze mnie nie znalazłaś :oops: Ja też szukałem polskiej ekpiy ale dużo czasu nie miałem bo przgotowywałem psiaki :) Tak się złożyło, że po rozłożeniu na wystawie zobaczyłem, że obok siedzą polacy - P. Jadwiga Konkiel z American Dollarem który w pierwszy dzień CAC, CACIB, BOB & BOG :loveu: Ja żeby mnie było łatwiej zobaczyć nawet przywiozłem średniej wielkości flagi Polski które wbiłem w jakiś stojak metalowy :D może kiedyś cie znajde :lol: kurka krecilam sie kolo waszego ringu, ale naprawde slepa jestem :lol::roll: Quote
Codik&Toffik Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Jeszcze raz dziękuję :loveu: Następnym razem może szybciej się znajdziemy :lol: Quote
Codik&Toffik Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Przeczytałem i... Na tej wystawie nie można było dostać tytułu Zwycięzcy Ukrainy, ale Zwycięzcy Kijowa TAK ;) A więc każdy NPwR i każda NSwR w niedziele zostały Zwycięzcą Kijowam( informacja w katalogu). Ale proszę sprawdzcie jeszcze Wy:evil_lol: Quote
Frytela Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='Codik&Toffik']Przeczytałem i... Na tej wystawie nie można było dostać tytułu Zwycięzcy Ukrainy, ale Zwycięzcy Kijowa TAK ;) A więc każdy NPwR i każda NSwR w niedziele zostały Zwycięzcą Kijowam( informacja w katalogu). Ale proszę sprawdzcie jeszcze Wy:evil_lol: Czyli moj czarnuch jest zwyciezca kijowa xD?? mam nadzieje ze to juz prawda jest xD Quote
Kamilapon Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='Codik&Toffik']Przeczytałem i... Na tej wystawie nie można było dostać tytułu Zwycięzcy Ukrainy, ale Zwycięzcy Kijowa TAK ;) A więc każdy NPwR i każda NSwR w niedziele zostały Zwycięzcą Kijowam( informacja w katalogu). Ale proszę sprawdzcie jeszcze Wy:evil_lol: A w którym miejscu w katologu tojest napisane? Każdy dodatkowy tytuł bardzo by mnie ucieszył, ale wolałabym mieć to na piśmie ;) Quote
Codik&Toffik Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Ja teraz nie mam przy sobie katalogu, to przeczytała moja przyjaciółka z Czech... Musicie zobaczyć gdzieś na początku katalogu z niedzieli... Tam jest chyba taka rozpiska jakie klasy wchodzą o Caciba i kiedy kto o BOBa są tam takie ramki i może gdzieś blisko tego tam to powinno pisać, że NPwR i NSwR zostaja Zw. Kijowa;) Mam nadzieje, że to już prawda :evil_lol: Quote
Kamilapon Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Ok przewertowałam ten katalog i niestety... Ale za to znalazłam następujące informację: Wystawa o Puchar Kijowa Cacib 22-23.11.2008 Wystawa o Kryształowy Puchar Ukrainy Cristal Cup of Ukraine Cacib 13-14.12.2008, dodatkowo Parada Championów Wynika z tego, że nic na skróty , ale za to są dwa preteksty, żeby pojechać jeszcze raz :D :D :D Quote
Frytela Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Kamilapon napisał(a):Ok przewertowałam ten katalog i niestety... Ale za to znalazłam następujące informację: Wystawa o Puchar Kijowa Cacib 22-23.11.2008 Wystawa o Kryształowy Puchar Ukrainy Cristal Cup of Ukraine Cacib 13-14.12.2008, dodatkowo Parada Championów Wynika z tego, że nic na skróty , ale za to są dwa preteksty, żeby pojechać jeszcze raz :D :D :D no to może taki malutki wypadzik znowu?? :cool3::cool3: Quote
Frytela Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 A tak w ogóle t0o na stronie UKU już są zdjęcia z wystawy :) http://www.uku.com.ua/shows_champ/rezalt/2008/cacib_26_27_04/index.html Quote
Codik&Toffik Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Ehhh.... To ja już się nie oddzywam na temat tytułów na tej wystawie :evil_lol: Quote
Frytela Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Codik&Toffik napisał(a):Ehhh.... To ja już się nie oddzywam na temat tytułów na tej wystawie :evil_lol: Może jak cos mowisz to sie to z katalogu wymazuje, a te tytuly tak naprade są :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts