Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gratulacje !!! Ja też byłem z moimi Lhasaczkami i się chwale :loveu:

Winy - 2x CAC, 2x CACIB, BOS, BOB, finałowa 6 na BOG, Champion Ukrainy, GRAND Champion Ukrainy[SIZE=5] :loveu::loveu::loveu:

Toffik - 2x CAC, 2x r.CACIB, Champion Ukrainy & GRAND Champion Ukrainy !!!!! :loveu::loveu::loveu:[SIZE=2](Pierwszy Lhasa Apso w Polsce z tytułem Grand Championa)

Codik - 2x CAC & Champion Ukrainy !!! :loveu::loveu::loveu:

[SIZE=2]A w konkursie "Młody Prezenter" wywalczyłem BEST IN SHOW Junior Handling !!! :loveu::loveu::loveu:

Posted

Gratuluję ponownie (to my mijaliśmy się w sobotę :)) pierwsi z Grandem w PON-ach witają pierwszych z Grandem w Lhasa. Widzę, że nie tylko dla nas były to tak udane wystawy :)

Zwycięzca Ukrainy to tytuł??

Posted

[quote name='Codik&Toffik']Gratulacje !!! Ja też byłem z moimi Lhasaczkami i się chwale :loveu:

Winy - 2x CAC, 2x CACIB, BOS, BOB, finałowa 6 na BOG, Champion Ukrainy, GRAND Champion Ukrainy & [SIZE=5]Zwycięzca Ukrainy 2008 !!!!! :loveu::loveu::loveu:

Toffik - 2x CAC, 2x r.CACIB, Champion Ukrainy & GRAND Champion Ukrainy !!!!! :loveu::loveu::loveu:[SIZE=2](Pierwszy Lhasa Apso w Polsce z tytułem Grand Championa)

Codik - 2x CAC & Champion Ukrainy !!! :loveu::loveu::loveu:

[SIZE=2]A w konkursie "Młody Prezenter" wywalczyłem BEST IN SHOW Junior Handling !!! :loveu::loveu::loveu:

GRATULACJE!!!!!!!!!
chciałam cię znaleźć ale jakaś, ahmm ślepa byłam ;)
czyli teorretycznie moj pies jest młodziezowym zwyciezca ukrainy?? czy sie myle? xD

Posted

Hehe wiem, że tytuł, ale ten zawsze by przyznawany na grudniowym Kijowie, a nie w kwietniu, dali wam jakiś świstek na to? Bo ja nigdzie nie doczytałam, że to wystawa z takim tytułem, ale może ślepa jestem.

Posted

Niestety muszę zmartwić wszystkich, którzy coś w niedzielę ugrali. Ta wystawa nazywała się Ukraina 2008, ale nie szły za nią tytuły Zwycięzcy Ukrainy. Przekopałam ichniejsze forum i tam nikt z miejscowych nie chwali się tytułem zwycięzcy kraju tylko Cacibami. Wniosek z tego taki, że nasze psy zostały zwycięzcami wystawy, a raczej BOS czy BOB wystawy o nazwie Ukraina, a nie tego kraju. Szkoda, bo po poście Bartka miałam cień nadziei na fajny tytuł ;)

Posted

Hmmm.... No to w takim razie ja coś źle doczytałem w katalogu... Bo wydawało mi się, że tam coś o tym tytule pisali, jak wróce do domu to musze jeszcze raz go zobaczyć ;) Jeżeli wprowadziłem kogoś w błąd to bardzo przepraszam ;)

Frytela- szkoda, ze mnie nie znalazłaś :oops: Ja też szukałem polskiej ekpiy ale dużo czasu nie miałem bo przgotowywałem psiaki :) Tak się złożyło, że po rozłożeniu na wystawie zobaczyłem, że obok siedzą polacy - P. Jadwiga Konkiel z American Dollarem który w pierwszy dzień CAC, CACIB, BOB & BOG :loveu:

Ja żeby mnie było łatwiej zobaczyć nawet przywiozłem średniej wielkości flagi Polski które wbiłem w jakiś stojak metalowy :D

Posted

[quote name='Kamilapon']Niestety muszę zmartwić wszystkich, którzy coś w niedzielę ugrali. Ta wystawa nazywała się Ukraina 2008, ale nie szły za nią tytuły Zwycięzcy Ukrainy. Przekopałam ichniejsze forum i tam nikt z miejscowych nie chwali się tytułem zwycięzcy kraju tylko Cacibami. Wniosek z tego taki, że nasze psy zostały zwycięzcami wystawy, a raczej BOS czy BOB wystawy o nazwie Ukraina, a nie tego kraju. Szkoda, bo po poście Bartka miałam cień nadziei na fajny tytuł ;)

ach ta nadzieja ;)
no to może zjawimy się w grudniu w kijowie :diabloti::diabloti:

[quote name='Codik&Toffik']Hmmm.... No to w takim razie ja coś źle doczytałem w katalogu... Bo wydawało mi się, że tam coś o tym tytule pisali, jak wróce do domu to musze jeszcze raz go zobaczyć ;) Jeżeli wprowadziłem kogoś w błąd to bardzo przepraszam ;)

Frytela- szkoda, ze mnie nie znalazłaś :oops: Ja też szukałem polskiej ekpiy ale dużo czasu nie miałem bo przgotowywałem psiaki :) Tak się złożyło, że po rozłożeniu na wystawie zobaczyłem, że obok siedzą polacy - P. Jadwiga Konkiel z American Dollarem który w pierwszy dzień CAC, CACIB, BOB & BOG :loveu:

Ja żeby mnie było łatwiej zobaczyć nawet przywiozłem średniej wielkości flagi Polski które wbiłem w jakiś stojak metalowy :D

może kiedyś cie znajde :lol:
kurka krecilam sie kolo waszego ringu, ale naprawde slepa jestem :lol::roll:

Posted

Przeczytałem i... Na tej wystawie nie można było dostać tytułu Zwycięzcy Ukrainy, ale Zwycięzcy Kijowa TAK ;) A więc każdy NPwR i każda NSwR w niedziele zostały Zwycięzcą Kijowam( informacja w katalogu). Ale proszę sprawdzcie jeszcze Wy:evil_lol:

Posted

[quote name='Codik&Toffik']Przeczytałem i... Na tej wystawie nie można było dostać tytułu Zwycięzcy Ukrainy, ale Zwycięzcy Kijowa TAK ;) A więc każdy NPwR i każda NSwR w niedziele zostały Zwycięzcą Kijowam( informacja w katalogu). Ale proszę sprawdzcie jeszcze Wy:evil_lol:

Czyli moj czarnuch jest zwyciezca kijowa xD?? mam nadzieje ze to juz prawda jest xD

Posted

[quote name='Codik&Toffik']Przeczytałem i... Na tej wystawie nie można było dostać tytułu Zwycięzcy Ukrainy, ale Zwycięzcy Kijowa TAK ;) A więc każdy NPwR i każda NSwR w niedziele zostały Zwycięzcą Kijowam( informacja w katalogu). Ale proszę sprawdzcie jeszcze Wy:evil_lol:

A w którym miejscu w katologu tojest napisane? Każdy dodatkowy tytuł bardzo by mnie ucieszył, ale wolałabym mieć to na piśmie ;)

Posted

Ja teraz nie mam przy sobie katalogu, to przeczytała moja przyjaciółka z Czech... Musicie zobaczyć gdzieś na początku katalogu z niedzieli... Tam jest chyba taka rozpiska jakie klasy wchodzą o Caciba i kiedy kto o BOBa są tam takie ramki i może gdzieś blisko tego tam to powinno pisać, że NPwR i NSwR zostaja Zw. Kijowa;) Mam nadzieje, że to już prawda :evil_lol:

Posted

Ok przewertowałam ten katalog i niestety... Ale za to znalazłam następujące informację:
Wystawa o Puchar Kijowa Cacib 22-23.11.2008
Wystawa o Kryształowy Puchar Ukrainy Cristal Cup of Ukraine Cacib 13-14.12.2008, dodatkowo Parada Championów

Wynika z tego, że nic na skróty , ale za to są dwa preteksty, żeby pojechać jeszcze raz :D :D :D

Posted

Kamilapon napisał(a):
Ok przewertowałam ten katalog i niestety... Ale za to znalazłam następujące informację:
Wystawa o Puchar Kijowa Cacib 22-23.11.2008
Wystawa o Kryształowy Puchar Ukrainy Cristal Cup of Ukraine Cacib 13-14.12.2008, dodatkowo Parada Championów

Wynika z tego, że nic na skróty , ale za to są dwa preteksty, żeby pojechać jeszcze raz :D :D :D

no to może taki malutki wypadzik znowu?? :cool3::cool3:

Posted

Codik&Toffik napisał(a):
Ehhh.... To ja już się nie oddzywam na temat tytułów na tej wystawie :evil_lol:

Może jak cos mowisz to sie to z katalogu wymazuje, a te tytuly tak naprade są :evil_lol::evil_lol: