Dzidtka_Gl Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 na razie wiem tyle , że :loveu: CHAMPAGNE CRISTAL Z Czańca :loveu: jest Młodzieżowym Championem Ukrainy :) jeszcze nie wiem jak SECRET LOVER z Czańca czy moglibyście mi napisać kto sędziował w sobotę i niedzielę lhasa apso ? Quote
Frytela Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 tu są fotki z wystawy ;) http://picasaweb.google.com/frytaikokos/Kijow2627042008 Quote
Coffee&Nera Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 co to za cudo czarne malamucie? Paulinka prosze sprawdz mi numer 095 ;) Quote
Frytela Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 jaki numer xD? http://picasaweb.google.com/frytaikokos/Kijow2627042008/photo#5194234098774085938 o tego ci chodzi? pisałam ci co to za pies - KARO KONAN BELIY KLYK Quote
Coffee&Nera Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Ukrainiec to czy kto *_*? Zaraz umre jak go widze ! I wklep do stronki Kokosa i Fryty jego nowy championat ;) Quote
Frytela Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 wlasnie wysylam aktualizacje ;) co do mamuta niezawiele o nim jest napisane... jedna linijka i po ukrainsku wiec ja nie rozumiem xD Quote
Frytela Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 ja nie umiem tych krzakow czytac, a przynajmniej tych co akurat u tego mamuta są :PP inne troche umiem xD Quote
zpr Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Może ktoś podać stawkę Husky z Kijowa, wiem że wybierali się Polacy. Quote
Frytela Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 ja podaje jak narazie stawki z niedzieli wiec: PSY: klasa juniorów: MEINGRET CHESTER CHAMPION OMRI DE CIUKCI AYK klasa pośrednia: BELSTOK EVILL SNOW SPIRIT WINTER WOLF ESKIMOSKI DOMEK klasa otwarta: CEDAR DE CIUKCI KAZANTIP SUKI: klasa baby: BELSTOK KISS OF ANGEL klasa puppy: AKIRA klasa mlodziezy: EVSEYA klasa pośrednia: FULL OF ENERGY POTEGA NATURALNOSCI klasa otwarta: ESSENCE OF BLACK POTEGA NATURALNOSCI EVENING FALLS POTEGA NATURALNOSCI HUSQVARNA MERCI INDI SAVUNGA NORDIC CHALLENGER INKOGNITA UNALASHKA NORDIC CHALLENGER klasa championów: I-ICY SEDNA NORDIC CHALLENGER Quote
zpr Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Frytela napisał(a):ja podaje jak narazie stawki z niedzieli wiec: PSY: klasa juniorów: MEINGRET CHESTER CHAMPION OMRI DE CIUKCI AYK klasa pośrednia: BELSTOK EVILL SNOW SPIRIT WINTER WOLF ESKIMOSKI DOMEK klasa otwarta: CEDAR DE CIUKCI KAZANTIP SUKI: klasa baby: BELSTOK KISS OF ANGEL klasa puppy: AKIRA klasa mlodziezy: EVSEYA klasa pośrednia: FULL OF ENERGY POTEGA NATURALNOSCI klasa otwarta: ESSENCE OF BLACK POTEGA NATURALNOSCI EVENING FALLS POTEGA NATURALNOSCI HUSQVARNA MERCI INDI SAVUNGA NORDIC CHALLENGER INKOGNITA UNALASHKA NORDIC CHALLENGER klasa championów: I-ICY SEDNA NORDIC CHALLENGER Serdecznie dziękuję :loveu: Quote
Agappe Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Frytela']Stawki z niedzieli: akity sedziowal Leif Lehmann Jorgensen AKITA INU PSY: klasa otwarta: IZUMI GAI AIKIDO NO SHOGUN KENSHZ HUCIKI dziękuję bardzo, a czy staweczki z soboty też będą???:roll: Quote
efra-husky Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='Frytela'][SIZE=2][SIZE=4][SIZE=2] [SIZE=4][SIZE=2][COLOR=black]a suczki forumowej efry-husky nie pamietam dokladie co zdobyly ale chyba funny w niedziele dostała [SIZE=3][COLOR=red]cac`a i cacib`a jak sie nie myle ;) [SIZE=2][SIZE=4][SIZE=2][SIZE=4] [SIZE=2][COLOR=black]Funny zdobyła 2 x CAC, CACIB oraz res. CACIB i tym samym stała się [COLOR=red]CHAMPIONEM UKRAINY :multi: [quote name='Frytela'] Dziękuje Kamili, Gabrysi, Asi i pani Jadzi za przemiłe towarzystwo i wieczorną wyprawe po Kijowie :multi::multi: Dzięki Paulinko za super towarzystwo :p Świetnie się bawiliśmy i koniecznie trzeba będzie to powtórzyć :razz: Quote
Kamilapon Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Paulina dzięki za foty (tą zbiorową nawet rąbnęłam :cool1:) Uzupełniam PON-y Bzik aka DEREŃ z Kuny :loveu: w sobotę (zdecydowanie był to "nasz" dzień) CAC, CACIB, BOB, Champion Ukrainy, wybrany do 6-tki w grupie i zakończony INTERCHAMPIONAT!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::laola: w niedzielę forma nieco słabsza :evil_lol: CAC, CACIB, BOB i Grand Champion Ukrainy :loveu::multi: W oba dni prezentowana była także Jaśmina Sekret Kadan i 2xCAC, 2xCACIB czym spełniła wymagania na Championa Ukrainy i Grand Championa Ukrainy. Tym samym nasze PON-ki stały się chyba pierwszymi PON-ami z tytułem Grand Championa Ukrainy :lol: Całej naszej ekipie wielkie dzięki za super wyjazd - co by tu mówić był "kolorowy" :razz: Quote
simbik Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [SIZE="6"]Wieeeelkie gratulacje :klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: Nieźle się wszyscy obłowili :cool3:. A jak przejazd przez granicę ? Będziemy tamtędy wracać z Mołdawii za tydzień i jestem ciekawa aktualnej sytuacji. Jakby się jeszcze komuś chciało wypisać stawkę dogów niemieckich :lol:, albo przesłać mi fotkę z katalogu (simbik@op.pl), byłabym wdzięczna :calus:. Quote
Kamilapon Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Katalogi są pożyczone jak oddadzą wkleję :) Granica - jechaliśmy w ichniejszy Wielki piątek, a wracaliśmy w nocy w Wielkanoc - totalne pustostany, przejazd nieomal jak przez stację benzynową. W niedzielę żaden weterynarz nawet nie wyszedł, ani ukraiński, ani polski, a żaden pogranicznik nas do niego nie wysłał. Jadąc "tam" ukraińska pani weterynarz jak usłyszała, że my na wystawę, nawet paszportów nie otworzyła "Jak na wystawę to macie wszytsko ok" i zainkasowała po 10 hrywien od psa :) Quote
Frytela Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Kamilapon napisał(a):Paulina dzięki za foty (tą zbiorową nawet rąbnęłam :cool1:) Ok jakby co to chyba jeszcze jakies mam :hmmmm: jakby co to na picase dorzuce efra-husky napisał(a): Dzięki Paulinko za super towarzystwo :p Świetnie się bawiliśmy i koniecznie trzeba będzie to powtórzyć :razz: Kiedy i gdzie :cooldevi: ;) Kamilapon napisał(a):Katalogi są pożyczone jak oddadzą wkleję :) Granica - jechaliśmy w ichniejszy Wielki piątek, a wracaliśmy w nocy w Wielkanoc - totalne pustostany, przejazd nieomal jak przez stację benzynową. W niedzielę żaden weterynarz nawet nie wyszedł, ani ukraiński, ani polski, a żaden pogranicznik nas do niego nie wysłał. Jadąc "tam" ukraińska pani weterynarz jak usłyszała, że my na wystawę, nawet paszportów nie otworzyła "Jak na wystawę to macie wszytsko ok" i zainkasowała po 10 hrywien od psa :) U nas podobnie tylko w tamta strone nie kazano nam z psem do weta i nie pobrano od nas oplat :lol: Quote
Kamilapon Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Frytela - jakbyś mogła to prosze na maila fotki z Bzikiem :) Quote
efra-husky Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 dziewczyny jak macie jakieś nasze fotaski to ja również proszę o przesłanie na email: gabi_fr@poczta.onet.pl Z góry dzięki :calus: Quote
Frytela Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Kamila z innych (tych co na picasie nie ma) to mam tylko jedno tak jakby grupowe ale jak bzik jest na lwie a my tam na dole sie ukladamy xD Quote
olaglowka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Czy ktoś w wolnej chwili napisal by mi stawke pudli toy i miniatur /wszystkie kolory/?? Z Góry dzieki. Pzdr Ola Quote
Kamilapon Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Frytela - Bzik na lwie - już nie mogę się doczekać :D ;) Quote
Frytela Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 byly jednak 2 foty z bzikiem na lwie ;) -> poszly juz ;) Quote
Recommended Posts