Frytela Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 My badania mamy tylko zaswiadczenia nie ale to sie zalatwi ;) i narazie hotelu nie mamy.... u nas pewnie miejsce bedzie :) Quote
Karmi Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Frytela napisał(a):My badania mamy tylko zaswiadczenia nie ale to sie zalatwi ;) i narazie hotelu nie mamy.... u nas pewnie miejsce bedzie :) Na dane o hotelu nie mogę trafić ani w swoich papierkach ani w swojej głowie. Ale na wystawie w Jarosławiu będą znajomi z Kijowa, którzy mi ten hotel wyszukali. Popytam. Quote
Frytela Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Karmi napisał(a):Na dane o hotelu nie mogę trafić ani w swoich papierkach ani w swojej głowie. Ale na wystawie w Jarosławiu będą znajomi z Kijowa, którzy mi ten hotel wyszukali. Popytam. Ok dziękuje :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
McDzik Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Ja mam pytanie - czy to zaświadczenie o badaniu psa na przeciwciała wścieklizny jest potrzebne do pokazania na samej wystawie czy na granicy? Quote
Kamilapon Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Badani na przeciwciała interesują (choć jak dla mnie nie powinny) polskie służby przy wjeździe z Ukrainy, czyli przy powrocie do domu. Na wystawie mają to w nosie :) HOTEL gdzie przyjmują z psami (ale tylko w pokojach Economy) http://www.hotel-slavutich.com Blisko terenów wystawy i chyba najtańszy oraz jeden z nielycznych, gdzie wpuszczają z psami :D Quote
Frytela Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='Kamilapon']Badani na przeciwciała interesują (choć jak dla mnie nie powinny) polskie służby przy wjeździe z Ukrainy, czyli przy powrocie do domu. Na wystawie mają to w nosie :) HOTEL gdzie przyjmują z psami (ale tylko w pokojach Economy) http://www.hotel-slavutich.com Blisko terenów wystawy i chyba najtańszy oraz jeden z nielycznych, gdzie wpuszczają z psami :D Kamilapon jestes moim zbawieniem! :) Quote
Gracjana Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Czy ktos kto juz byl na tej wystawie wie czy odbywa sie ona w hali czy na trawce??:cool3: blagam o odp... Quote
Frytela Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 w hali: http://www.uku.com.ua/shows_champ/image/mvc1.jpg Quote
Kamilapon Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Frytela my będziemy w tym samym hotelu :D A tak wogóle to ja do Kijowa jeżdżę od lat, tylko teraz po raz pierwszy z psem. Panie w akademiku w którym zwykle spałam były oburzone, że wogóle pytam czy można z psem :] Quote
Frytela Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Kamilapon napisał(a):Frytela my będziemy w tym samym hotelu :D A tak wogóle to ja do Kijowa jeżdżę od lat, tylko teraz po raz pierwszy z psem. Panie w akademiku w którym zwykle spałam były oburzone, że wogóle pytam czy można z psem :] super :) no to sie poznamy przy okazji ;) Quote
Kamilapon Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Uwaga: kolega "wypadł" z busa, dlatego nasza zacna kompania porponuje: - wolne miejsce w busie, - rezerwację w hotelu (jedynka) - nietuzinkowe żarty i dyskusje po drodze - spacerek po Kijowie ze znajacym miasto ukrainistą (czyli ze mną ;)) oczekujemy: - osoby wesołej z wesołym psiskiem, a raczej psiaczkiem (preferujemy psiaki małe i średnie, bo sami mamy średnie i duże :D) - mocnej psychiki, żeby znieść granicę - pies powinien mieć przebadaną krew na przeciwciała (Laboklin robi to w 2 tygodnie) bo nie chcemy się stresować Casting odbędzie się... eee no przesada - nie będzie castingu :) Quote
McDzik Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Kamilapon napisał(a):Badani na przeciwciała interesują (choć jak dla mnie nie powinny) polskie służby przy wjeździe z Ukrainy, czyli przy powrocie do domu. Na wystawie mają to w nosie :) Dzięki wielkie :buzi: Quote
Frytela Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 kto mi powie i pomoze: Na jakie konto wyslac kase?!?! bom ja glupia i nie wiem xD Quote
efra-husky Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 z tego co rozmawiałam Tatianą to można opłacić wystawę na miejscu ;) Ale jeśli chcesz płacić przelewem to na następujące konto: Account number: 2600942630 Name: [SIZE=2]Ukrainian Kennel Union Address: Rognidynska str. 3, Kyiv 01004, Ukraine BANK OF BENEFICIARY JSB “UKRGASBANK” Yerevanskaya Str., 1, Kyiv, Ukraine SWIFT: UGASUAUK Account number: 4008864332 01 Quote
Kamilapon Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Ja płaciłam przez mbank na konto podane powyżej :) Quote
Frytela Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='efra-husky']z tego co rozmawiałam Tatianą to można opłacić wystawę na miejscu ;) Ale jeśli chcesz płacić przelewem to na następujące konto: Account number: 2600942630 Name: [SIZE=2]Ukrainian Kennel Union Address: Rognidynska str. 3, Kyiv 01004, Ukraine BANK OF BENEFICIARY JSB “UKRGASBANK” Yerevanskaya Str., 1, Kyiv, Ukraine SWIFT: UGASUAUK Account number: 4008864332 01 Dziękuje za odpowiedz :) w sumie to wole teraz zaplacic, bo na miejscu pewnie sie nie dogadam ;) [quote name='Kamilapon']Ja płaciłam przez mbank na konto podane powyżej :) dzieki za odpowiedz :) Quote
Basik Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Jesli możesz napisz ile bierze mbank za taki przelew, zastanawiam sie nad założeniem tam konta min na przelewy wystawowe:) Quote
Coffee&Nera Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Ja mam prosbe - niestety u mnie plany sie zmienily i niebedzie mnie na tych wystawach mam prosbe - moglby ktos zrobic chociaz pare zdjec z ringu Alaskanow Malamutow oraz jak cos to zeskanowac z katalogu psy tej rasy i mi wyslac na PW? Quote
Frytela Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Nera- napisał(a):Ja mam prosbe - niestety u mnie plany sie zmienily i niebedzie mnie na tych wystawach mam prosbe - moglby ktos zrobic chociaz pare zdjec z ringu Alaskanow Malamutow oraz jak cos to zeskanowac z katalogu psy tej rasy i mi wyslac na PW? Jak bede miala czas to cos pstrykne, a to ty w ogole mialas byc na tych wystawach? Quote
Coffee&Nera Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Mialam byc jako widz na obydwu jednak pokrylo mi sie to z wyjazdem do Paryza... Quote
McDzik Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Nera- napisał(a):Mialam byc jako widz na obydwu jednak pokrylo mi sie to z wyjazdem do Paryza... O, to nawet mi nic nie mówiłaś :mad: Quote
Frytela Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Nera- napisał(a):Mialam byc jako widz na obydwu jednak pokrylo mi sie to z wyjazdem do Paryza... uuu szkoda, jak nas przyjma i pojedziemy to postaram sie mamutki obfocic ;) Quote
Frytela Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 jak znajde i dorwe i aparat nie padnie to cos pstrykne ;) Quote
Frytela Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 jak znajde i dorwe i aparat nie padnie to cos pstrykne ;) Quote
Recommended Posts