AgaiTheta Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Wczoraj ok 23 zadzwonila do mnie Pani, ze stoi na środku ulicy a przy niej mlody bokser. Była jakaś impreza, zgubil sie pewnie. Na noc przetrzymala u siebie ale teraz nie moze juz. Co robić? Ja nie mam w tej chwili nic we Wrocławiu, Totalnie NIC!!!!! Quote
AgaiTheta Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Roczny boksio, jak nie znajdzie sie nic, dzisiaj pojedzie do schroniska na Skarbowców. Quote
AgaiTheta Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 wrocławski chłopak chce wrócić do domu: Quote
la_pegaza Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 pomocy!! Pies Nie Ma Gdzie Się Podziać! Quote
la_pegaza Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Jest już w schronisku. Jutro do niego podjadę. Quote
la_pegaza Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Zrobiłyśmy sobie wycieczkę pod schronisko, ponieważ pan "pielęgniarz" powiedział, że jest nieczynne, mimo, że nie ma żadnej informacji na bramie ani stronie www. Ponadto nie miał czasu nas wpuścić, bo przecież musiał by nam psa pokazać a był "zajęty". :angryy: Quote
la_pegaza Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Zgłosiłam go do wyborczej - oby się właściciel odnalazł :roll: Quote
KikaWRO Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 w górę maleńki, może ktoś jednak szuka tylko znaleść nie może.. Quote
la_pegaza Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 hotele nie mają miejsc, może ktoś by dał DT :modla: Quote
KikaWRO Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 :modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla: pomocy dla maluszka! Quote
AgaiTheta Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 załamka :shake: dzisiaj do schroniska przyszla masa, masa nowych psów. Dzieciak pewnie bedzie przeniesiony na boksy ogólne... taki Child :placz: Quote
Koperek Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Słuchajcie- ile on ma?? Tzn. tak koło roku, czy dalej?? Bo jak będzie baardzo zimno, a on do budy pójdzie to może pomyślę- byleby mi mojego nie atakował... No nic- przejdę się z moim do schronu i zobaczę reakcję... Zresztą wygląda na zadbanego i 2 tyg. tak czy siak musi siedzieć :( Quote
la_pegaza Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Był w wyborczej, plus ten 13 latek znaleziony w Lubinie. Quote
Koperek Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 O matko- tylko mi się gg gdzieś ulotniło:-( Napisz PW, proszę! Quote
Vutz Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 nie mam pojęcia jak zrobić dla niej JEJ sobisty banerek,więc piszę o niej to co wiem... :oops: :roll: :-(:-(:-( Wilczyca miała dom i człowieka, nie wiadomo, czy była kochana... Zestarzała się i stała się niepotrzebna. Ktoś przywiązał ją do drzewa koło schroniska, wyrzucił jak niepotrzebny śmieć. Ona nie może sobie poradzić z samotnością. Owczarki niemieckie to psy, które kochają pracować - pilnować lub brać udział w różnych zawodach, po prostu potrzebują zajęcia. Nie są to psy dla osób, które nie lubią ruchu. Z braku zajęć i tęsknoty Wilczyca biega całymi dniami dookoła drzewa, czeka i tęskni, choć nikt po nią nie przyjdzie... Boi się ludzi - jak pracownik wchodzi do kojca, to wycofuje się. Natomiast zza krat wydaje się być "bojowa" - obszczekuje wszystich, pilnuje swojego terenu. Dobrze byłoby, aby trafiła do domu z ogrodem, aby miała czego pilnować - w ten sposób zapracuje na swoją miskę i dach nad głową w nowym - miejmy nadzieję - lepszym domu... Wilczyca jest starsza, ma jednak sprężyste chody, jest energiczna i ZDROWA - mimo to ma zostać uśpiona, bo zajmuje sama duży kojec, z którego można zrobić dwa mniejsze. W schronisku jest przepełnienie, a ona jest już stara i nikt jej nie chce... więc po co trzymać takiego psa? Najlepiej i najłatwiej uśpić... - problem z głowy... Sunia znajduje się w schronisku w Cieszynie - jednak jeśli znajdzie się dla niej dobry dom, możliwy jest dowóz dziewczynki na miejsce. W sprawie adopcji oraz bliższych informacji w tej sprawie można zasięgać u jej opiekunki Kasi (Dea) tel. kom. 603-244-518. POMÓŻCIE !!! link na wątek dziewczynki: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74441 Quote
Hippies Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Podnoszę !!! Poszukujemy pilnie DT dla fafelka !!!!!!!!!!! :-( Quote
Hippies Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Halo Wrocław !!! Nie ma nikogo kto wezmie fafla do domu na jakiś czas ? Takie mrozy teraz są :-( a on ma taką krótką sierść :placz: Quote
Recommended Posts