justysiek Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 hmm wiesz co zapytam mojego boja:evil_lol:on sie na tym zna bo moze mi pomoze :lol: napisz mi o co ci dokladnie chodzi zeby tylko fajnie przerobic zdjecia i moze mi wyslij jego fotki jak masz na maila kruk2b0@op.pl to bede dzialala. Quote
ewatonieja Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Bazyl strasznie linieje złazi z niego ta jasniejsza warstwa ,biedak siedzi cały czas w budzie Quote
ewatonieja Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 bazyl się denerwuje kiedy mu wyciaga zalegająca sierść :/ i jak tu tego monstera wziac na spacer? Quote
ewatonieja Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 jako zupełny lik w temacie kaukazowym nie zdawałam sobie sprawy z tego ze Bazyl wygląda bardzo rasowo i ma cięte uszy :crazyeye: Quote
malgooska Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Bazyl jest przesłodki... Zaglądam tu co jakiś czas ale widzę, że niestety domek się jeszcze nie znalazł :placz::placz: A jacyś zainteresowani są?? Taki słodziak... On potrzebuje miłości... Mam nadzieję, że wkrótce ktoś się znajdzie.... Quote
ewatonieja Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 nie ma zainteresowania dzisiaj bylismy na swoim pierwszym wspolnym spacerze miał plusy i minusy + Bazyl jest grzeczny ładnie chodzi na smyczy jest łagodny i cierpliwy (czesanko było i wyciaganko zalegającej sierści) - Bazyl nie cierpi chodzić w kagancu,nie udało sie go zalożyc bo uciekał i wypinał doopkę jak do zabawy (mam przynajmniej taka nadzieje ze nie chciał na mnie skoczyć ;) niestety kaganiec potrzebny szczekające, warczące i uciekające psy wywołuja u niego agresję :placz: Quote
malgooska Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 A powiedz mi czy on lubi smakołyki?? Bo jeżeli tak to spróbuj mu je podawać przez kaganiec wtedy być może nauczy się sam wkładać mordkę do kagańca i będzie miał skojarzenia ze smakołykami.... Quote
ewatonieja Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 hehe nie miałam odwagi podawac mu czegokolwiek z reki :razz: Quote
malgooska Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 No w sumie racja... Nigdy nie wiadomo... Ale on chyba nie jest zbyt agresywny?? Quote
ewatonieja Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 jak dobrze pojdzie i bedzie dobra pogoda to jutro tez idziemy na spacer :) Quote
malgooska Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 ewatonieja napisał(a):jak dobrze pojdzie i bedzie dobra pogoda to jutro tez idziemy na spacer :) Super:multi: zabieraj go jak najczęściej w miare mozliwosci... na pewno przyda mu sie kontakt z czlowiekiem Quote
ewatonieja Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Pani Prezes Fundacji Emir została poinformowana ,że Bazyl siedzi u nas i jak bedzie tylko mogła to pomoże psiakowi :) Quote
ewatonieja Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 bazyl moze spacer jutro? tylko czy dm rade Quote
Recommended Posts